среда, 1 октября 2014 г.

Ali je mogoče, da se lepilo Ozadje Ozadje?

Ali je mogoče, da se lepilo Ozadje Ozadje?

0%
104

Ozadje Ozadje lahko nalepite v enem primeru, če staro Ozadje popolnoma papir, in so dobro varovana na površini. Papir za Ozadje zdaj redkost, ne morem iti v trgovino. Vendar ne izključuje, da so lahko nekje drugje prodati. Papir, stene-papir, prilepljeni pred 10 leti in več.

Zdaj pa so tudi stene-papir na papir podlagi (vinil), ker knjiga je zelo enostavno, da se držijo na površju, vendar je njihov zunanji strani drugih materialov. Zato ne morejo biti prilepljen Ozadje. In tudi zato, ker Ozadja so redko gladko, in večina jih je s teksturo. In vse to strukturo pa bo videl na drugih Ozadij, ki jih pocket do starih.

Če ste na stenah so stari papir, navaden papir, na katerega želite prilepiti novo, ne hiteti, da prilepite preko njih z novimi Ozadja. Prvi test. Lepilo prvi lane nove Ozadja in pustite, da se osuši. Če je naslednji dan se je ne potegnite staro Ozadje, še naprej lepila trakovi po trakovi. Kaj počne? Ker smo vsi vedeli, da, ko sušenje Ozadje naročila in se lahko možganov del osnove, ki ohlapno potekala.

Če ste odločno na Ozadje, ki visi na steni in ne skrbi kakovosti dela, čeprav navlažimo Ozadje in solza, ki slabo hranijo na zid.

Zakaj se ljudje odločijo, da visi Ozadje Ozadje?

Zato, ker ko je v celoti odstrani Ozadje s površino, ki jo bo škoda steno in po tej operaciji boste morali kiti. In to, kot boste razumeli, je zapravljanje časa in denarja.


Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика