пятница, 3 октября 2014 г.

Kako narediti past za shell

Kako narediti past za shell


Če želite nastaviti past za sebe lupini preprosto. Pred zbrati past za shell, morate zagotoviti, da imate vse distančniki in vijaki so vključeni vzmet sistem. Če je vse v redu, lahko začnete Skupščine. Prvi na odtočno odprtino potopi se prikaže, če želite predvajati ali mreža z spojka vijak. Potrebno pod žar, naj gumijasto tesnilo. Poleg možganov luknjo na dnu lupine skozi oblog se uporablja vzmet. Boste morali popraviti trak, tako da so bili leži tik pod sledite površine. Vse, lahko zategnite vpenjalni vijak.

Vprašanje vzmet, ki je povezano s valovite cevi z orehi in tesnila. Konec corrugations, ki je vstavljen v vtičnico kanalizacijskih cevi s posebnimi gume spojka. Načeloma, če kanalizacijske cevi so čiste, lahko corrugation prilepiti brez spojka, razen, seveda, bo omogočil bell premer. Če v umivalniku predusmotreno luknjo je ustanovljena mreža in tee. Tee z luknjo povezan z prelivna cev. Vzmet spodnji ventil je nameščen v skladu z navodili.

Po Zboru vzmet sistema, je treba preveriti, za puščanje, če je to potrebno, za zbiranje novih ali prevlečeni z tesnilnih mas.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика