пятница, 3 октября 2014 г.

Kako izbrati korito

Kako izbrati korito


Izbira lupini delo je zelo zahtevno in zahteva pozornost, da mnogi vse vrste zanimivosti. Ker shell je ključ, vodovod design, okoli katerega se vse "kul" in v kuhinji in kopalnici.

Tukaj je nekaj preprostih nasvetov, kako izbrati lupine:

1. Prvič, morate izbrati pravilno velikost lupini. To je veliko bolj prijetno, da ga uporabljate brez strahu, da voda iz njega bo pljunil na tla. To je razlog, zakaj mnogi raje lupine velikih velikosti. Vendar ne smemo hiteti. Natančno merjenje soba, v kateri nameravate namestiti lupine in pojdite v trgovino z mojim ruleta. Val je mogoče, da v trgovini vam bo všeč model lupine, za katero je vaš dom ni dovolj prostora.
2. Tudi, preden greste v trgovino, vas prosimo, da odgovorite na naslednja vprašanja: ali bo vodo v steni, ali morate korito je že nameščen na vaš kurac? Katero obliko in barvo je treba korito? Ali nameravate namestiti poseben omari pod umivalnikom? Ko ste jasno vedeti odgovore na ta vprašanja, vas prosimo, da gredo v trgovino.
3. Bodite posebej pozorni na dejstvo, ali vodovodnega sistema v vaš dom montažni elementi novo lupino. Če shell nastavite brez možganov ventil, boste morali kupiti past za združljivost.
4. Mešalniki naj bodo izbrani skupaj z umivalnikom. Kot pravilo, domači modeli, ki so brez zaščite pred prepolno, ki niso združljive z zunanje opreme. To je potrebno upoštevati.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика