четверг, 2 октября 2014 г.

Za nakup nepremičnine.

Za nakup nepremičnine.

0%
107 09.03.2012

ČE ste Spasa za nakup zemljišča ali hiše, prislushajtesj v nekaj nasvetov.


Z rastjo CENE za gradbene materiale in povpraševanje po stanovanjih v urbanih območjih, bolj dostopni jekla, ohišje, izven mesta. Za več vggna ceni lahko kupite zemljišče ali Pobutova hiši. Tako boste imeli Več možnosti, teclast Vašem vrtu, so zagotovo Velik obliž. In ČE želite Dodati ta, ampak Mir - nega postane Privlačna ideja.


Nakup zemljišč.


Pri nakupu zemljišč, potegne na vse, ki jih je treba preveriti pravno stanje lastništva zemljišč. Pomembno je, da vas prikazuje zemljišča katastrska načrt risba premikanje meja. Iz teh podatkov boste lahko dsdata o Lokaciji, površini, Meje zemljišče parcele in zemljišča razvrstitev


Nič manj Pomembna je PODATKE o tem, skozi katere zemljišč wedlina tem področju v gradnji. Pogosto pristanejo na ocols Mesto je kmetijska. Za stranko, ki NI kmet, pridobitev Takšnega zemljišča parcele je nekaj zapletov. To zemljišče NE sme biti vivedeni Iz Sklada kmetijske proizvodnje, in zato ne more biti Uporabljena za razvoj. Boste morali dstat Dovoljenja za spremembo vrste Rabe zemljišč. Če želite to narediti, Lokalna oblast mora zagotoviti prerazporeditev zemljišč. Vendar Je potrebno Veliko časa in potrpljenja.


ČE se to zemljišče prdata za razvoj, boste Morda ugotovili, Da je načrt, ki se Lahko gradijo stanovanjske stavbe, Kaj Lahko ne blastbeat.
Poleg tega ne pozabite, Da morate imeti Prost dostop do cestah Splošni uporabi.


Nakup Doma.


Pri nakupu Domov, boste morali poskrbite, Da JE bila zgrajena v skladu z gradnjo potni list, in VSE vam bo omogočala izgradnjo. ne pozabite, da preverite, ali lastnik NIMA dolga, o davkih in pripomočki.

Lokalnih razvojnih načrtov za individualno gradnjo. Za budovat brez načrta?

Projekt zemljišča v zemljišče za GRADNJO in vzdrževanje stanovanjske Hiše...

Hišo v mestu ali zunaj nje?

ČE želite slišati zjutraj petje nightingales'I, kaj p'Anki vonj Buska, ne sadhatissa vonj dima in hrupa, morate budovat hiši zunaj Mesta.

Pred začetkom gradnje. Formalnosti.

Za začetek gradnje svoje mesto, potegne za vse bi moralo biti upravljanje z zemljišči projekta Na zemljišču parcela dodelitev.


Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика