четверг, 2 октября 2014 г.

Slitna opeke. Prednosti in slabosti.

Slitna opeke. Prednosti in slabosti.

0%
218 10.03.2012

ČE ste sacrals eno obseg tiskanja projekte, v katerih se uporabljajo slitna opeke, in sicer Notranje in Zunanje stene, ale vprašati, Kuzma vprašanje: Kaj so ti igralnih opeko? Moram hišo, iz nje? Nato pomagala vam bom, bom na kratko povem o njej.


Slitna opeke je Ekološko čista, ne škodi ljudi in živali. To budovat stene, ograje, oblsoveta fasade, itd., . Del slotno opeke log 90% Belega peska 7% - Apno, 3% vode. To kaže, Da opeke NE vsebuje nach škodljivih kemičnih spojin. In apno, Ki se uporablja pri proizvodnji opeke, je naravni septic tank njegovega imenovanja in uničuje mikrobov in preprečuje plesni in plesni.


Tako pri gradnji stavb z sloto, je nach omejitve pri izbiri oblike zgradbe, velikosti, mavca. Stavbe lastnik Lahko Prosto vBET koli obliko in strukturo stavbe.


Opozoriti je treba, Da ta material je vognetrivkij, celo pri temperaturi 600 stopinj Celzija, JE NE zlomijo. Zato se uporablja le v zidane kamin. Ima dobre izolacijske Lastnosti, Zaradi ptome gostoto materiala.


Ta material omogoča, stene "dihajo", in kot rezultat, NE dobijo kondenzacija na stenah in vlage v premennu. Poleg tega apna reagira z Dooks ogljika, Ki je v zraku, in je nastala v reakcije, kalijev karbonat, Ki poveča moč sloto. Kot rezultat smo : zrak v hiši in slns steno.


Slitna opeke je moronistic materiala in zato ga je mogoče uporabiti za zunanje stene. Proizvodnja tehnologija zagotavlja dober umerjanje, opeko na opeko Lahko varanytsia velikost največja mm Zaradi tega je delo bolj natančen In ne zahteva Veliko Rešitev za polaganje sten iz slotno opeke.


Slitna je trdna opeka na STS, tako se lahko uporablja za Temelj stene. Ampak, če stavbe NI Višja od 11 tla. Polaganje kletne stene s slotno opeke in blok zagotavlja visoko trdnost (Kot je vlažno-dokazilo in prihranek stroškov. Prihranki se Lahko samo polagat, Da slotno opeke Ni treba shtukatur.

Začetni obseg tiskanja slotno opeke.

Pred kratkim slitna opeke je bil le priljubljen in To ni presenetljivo, KER je cena svojo konkurenčno ponudbo tiskanih keramične opeke...

Energetsko učinkovite hiše.

Ko gradimo Hišo, smo Najprej bodite Pozorni na funkcionalnost in Izgled, ampak pozabite, najbolj pomembna stvar je, Da pravilno izbrana...

Ekspandirane gline. V claydite betona.

Claydite je narejen iz gline in ima širok razpon uporabe v gradbeništvu. Glina Le dodano vodo In ne uporabljajte nach Dodatne nečistoč...


Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика