четверг, 2 октября 2014 г.

Kaj morate vedeti pri nakupu zemljišča parcele.

Kaj morate vedeti pri nakupu zemljišča parcele.

0%
195 09.03.2012

Najprej pri nakupu stavbe plot, da bi vinculo nach presenečenj, morate najprej preverite, ki je pravna Slaska plot in NIMA dolgov, za nakup zemljišč.


V skladu potrebno plačati v Mestu, okrajnega Oddelek za arhitekturo za pojasnilo ali v izbrano območje lahko budovat stanovanjske stavbe. Če bi mi ne, ali obstajajo kakšne omejitve v gradnjo Doma (število nadstropij, strešna konstrukcija, vrsto Foundation). Treba saavat je na voljo promet na cestah Splošni uporabi.


Mora'nujno saavat ni problem, da Doma daljnovodi, dobava Hiši, vode in plina.


Zato je potrebno preveriti Nivo podtalnice na vaše izbrano področje. To lahko danats s geodetskih kart ali zlata dežela Svoje. Tob VSNET na roslinnosc Katerih rast na tem področju.


Na nekaterih področjih, preden se boste začeli GRADNJO, morate dsdata če vaše zemljišč NI predmet varstva, območje Ohranjanja DCO narave.
Torej, pri nakupu zemljišča, parcele, je potrebno preizkusiti VSE možne ovire za gradnjo.

Ozek stretch zemljišč za razvoj.

Imate ozek del zemljišča v predmestju ali modi središče, kjer se namerava zgraditi hišo. Proteus večino svojega znanca priporočljivo...

Kot budovat brez načrta?

Obstaja veliko primerov, ko Ni nobenega razvojnega načrta, Ki je osnova za gradbeno Dovoljenje. Kaj storiti v tem primeru?

Kako kupiti dobre hiše.

Sem sanjal, da imajo Lastno hišo, a Namesto za gradnjo, VI želite kupiti pripravlja? Iz državnega Hiša Depozit in njeno ceno.


Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика