суббота, 1 марта 2014 г.

Zavese paleta

Long gone so dnevi, ko se cornice je preprost, drevesa'Jana šesti, skozi katere je opravil tkiva, ki služi kot zavesa. Zdaj je tudi pomemben element za dekoracijo inter'notranjost, ki lahko prispeva pri oblikovanju prostora z dodatno pozornost. Cornice-dekoracija, cornice kot element dekor... Zdaj ponuja proizvajalci napušči tako širok, da ga je enostavno pick up, ki je še posebej dobro se prilega v stilu sobe.

Kovinski nakit

Kovine v zadnjem času se pogosto uporablja v dekoracijo prostorov. V napušči so narejene iz tega materiala je še posebej dobro, ko prostorih, ki so načrtovanje za dekoriranje težke zavese z velikim številom predmetov, in so še posebej pomembne v zbirke avantgarde stilov, techno in high-tech. Premer kovinske palice od 10 do 40 mm.

Gradiva na temo

Izbira zavese
Zavese
Zavese, žaluzije in zavese
Zavese in zavese - umetnost drapery
Zavese, žaluzije in zavese za Windows
Za inter'notranjost v minimalističen slog ("techno", ki je kot nalašč okrogle palice iz nerjavnega jekla in medenine, s premerom od 10-20 mm. Združujejo tudi z kovinski deli drugih predmetov v inter'Yeri.

Različne nasvete in enoten slog pribor upravičeno, zaradi česar ti napušči med najbolj priljubljenimi. Celoten nabor kovinski napušči nasveti, z deli iz stekla in laminiranih MDF. Nosilci - za enojno, dvojno, split, cut, nastavljiva, neurejenega. Nosilci se uporabljajo za pritrjevanje, kot na steno in strop. Možne variante gradnje dvojni namen, strune in kompozitne palice z vrvico. Za prva za ta stil je značilno Bay različnih oblikah.

Klasične inter'Arah pomembno Dopolnilo je lahko okrogle kovinske palice s premerom od 25-40 mm V njihovi proizvodnji okrogle kovinske palice iz nerjavnega jekla in medenine dajejo plemenit motnega videza ali proces pod patino (barva - Antik). Tako imenovani umetno staranje materiala. Na enak način se lahko obdelujejo in pribor na kapi.

Eden od glavnih elementov cornice je namig, da je najbolje znal, ali poudariti, ideja oblikovalec. V ta zbirka proizvajalci priporočamo, da uporabite različne nasvete v obliki gladko steklo in nemoteno žoge, kovinski puščice, podružnice, stožci, Agur in križi. Priporočljivo je, da izberete dekorativne elemente za zavese: objemke za draping zavese, zagrabi za zavese, dekorativne kljuke različnih vrst. Vedno dodaja tetivi pri oblikovanju okno.

Nepogrešljive lastnosti klasične dekor okna - zamotek (pokrovače) in raboti (tekoče tkanin), ki ustvari slavnostno vzdušje v dnevni sobi. Znana odločba o določitvi zamotek in Gabitov za bar na prilepljena "Velcro" je kratkotrajna: "Velcro" hitro odlepi od cornice. Nekatera podjetja ponujajo zanimivo novost - original krog alumnia napušči s pritisnjeno ob boom snemanju "Velcro". Zanesljivo pritrdilni trak bo omogočilo ne samo, da se določi tkanine na polico, ampak tudi enostavno odstraniti drapery čiščenje brez skrbi odlepi "Velcro".

Drevo je vedno v modi

Drevesa'leseni prva, s katero se, v bistvu, se je začela zgodovina napušči, nikoli ne izgubi pomena. Vendar pa sodobna tehnologija je omogočila, da se pretvarjali iz preprostega dreves'lesene palice v redu stvar. Izvirnost jih dajejo dekorativni elementi: nasveti-fleron, obroči, nosilci, držala, očesca, zaponke. Jih lahko izrežemo iz lesa v obliki različnih številke, plošče, kroglice, geometrijske oblike, barve in tako dalje. In če za dekoriranje cornice izvirne okraske v obliki igrač, pobarvane v živih barvah ali izbran na podlagi pohištvo, kupljena v sobi, to bo še en udarec, ki ustvarja svetlo, praznično inter'jer otrok. Otrok bo z veseljem. Različnih pasem, ki se uporabljajo za podatke, ki so napušči, zadovoljiti vse želje. Najbolj priljubljeni so bor, bukev, lahka, hrast in češnja in oreh in macesen. Če želite ustvariti hiša izključno med'er, prva je treba izbrati iz dragocene vrste lesa, pokriti z visoko kakovostno proizvodnjo lakov.

Za zavese, lambrequins najbolje, da uporabite kader napušči in strop standardi. Brez te vrste napušči ne storiti pri ustvarjanju Grand zavese skladbe, ki je sestavljen iz zavese in lambrequins. Pomembne so te police je njihovo večjo trdnost. Kot pravilo, njihova izbira je velika.

Značilnosti luksuzni bi v inter'jer oblikovanje trakovi starih. Za svoje jutranje z uporabo zlata, srebra, Niklja in bronasto obdelave. In, kot je v bistri in mat barve. Hvala za napušči, lahko ustvarite med'jer klasične smeri Razsvetljenje bogat, peneče sijaj. On je najboljši prilegajo s starinskim pohištvom, ki je iz mode, in vedno v modi.

Moda na mešanico stilov in je prišel v to na videz konzervativno regiji pribor za inter'jer kot napušči. Klasična dreves'Jan rod, ki sedaj krasijo pokrovi, iz plastičnih mas, kovani za kovine ali steklo. Včasih baguettes delno pokriti s krpo, ki je narejen zavese na oknu.

"Pametno" zavese

Sodobne tehnologije dosegel zavese železniški sistem. Razširjena radijsko nadzorovano napušči. Z njimi črpanje zavese spremeni v pravi užitek. Za enostavno upravljanje delavcev napušči so opremljeni z električno krmiljenje gumb ali radio plošče, ki je lahko multi-channel in programirani za nadzor nekatera ali vsa Okna v stanovanju. So takšni sistemi iz aluminija profil, ki je skrita v gube tkiva in je popolnoma neviden. Niso zelo pogosti, ker v Rusiji'pojavila relativno pred kratkim. Vendar pa takšni sistemi so še posebej "zaljubljen" v državi, hiš in hišic. Zaradi daljinski upravljalnik imetnik tak sistem lahko enostavno regulacijo pretoka svetlobe, tudi na relativno visokim stropom. Zavesa se lahko uporablja kot dodatno varnost. To je dovolj, da jih opremili z časovnik in napušči bo redno, da push in pritisni in zavese, ustvarja učinek prisotnosti v hiši v dolgih iz'kongresi.

Kot poseben tip zavese palice lahko ločimo mehansko dviganje palice, ki so namenjeni za funkcionalno francoski, Roman, Avstrijski žaluzije.

Vir: Revije-katalog "Nasha Mebel"

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика