суббота, 1 марта 2014 г.

Spreminjanje zavese ali kako izbrati tiste, ki vam bo ustrezala

Psihologi in oblikovalcev v en glas rekli: zdaj je čas, da spremenite med'notranje zadeve, in da je cozier, toplejše. No, če ne želite, da se vključijo v drago popravilo ali zamenjati pohištvo? Lažje nadgraditi med'jer apartmaji, ki imajo visela nove zavese.

- Pade postala svetlejša, in razpoloženje je bolje za toplo, optimistične barve - oranžna, zlata, rdečkasto-rjave barve, pravi psiholog Olga Mezhenina. Zelena je tudi dobro, da pomirja in sprošča, vendar ne pretiravajte, da ne bi padel v depresijo.

- Dodajte več svetle pike, na primer, krtače za zaveso rdeče ali intenzivno oranžne barve, " pojasnjuje oblikovalec inter''erov Elena SOKOLOVA. - V ton zavese pick up odejo ali blazino. In stanovanje bo takoj postal cozier in toplejše.

Ampak obvestilo, čopič bo ustrezala vam, če zavese iz težkega, plemeniti materiali, žamet, brocade, svila. Za navadne zavese, ne zelo drago, je bolje, da uporabite posnetke in zagrabi kot loki ali metuljev. Ali objemke ali posnetke v obliki rože. V saloni lahko izberete različne možnosti.

Za sedem young' *

Ugledni gospodje, izbiro zaves, se obrnejo na strokovno oblikovalci. Kaj pa mlade ljudi, ki si ne morejo privoščiti dragih nasvetov?

- Če ste pogosto se premaknete iz enega stanovanja v drugo, menjavanje različnih inter'kariero, je več kot verjetno, da boste pristop normalno til na zank, - je dejal oblikovalec zavese Irina Mazin. Običajno v vsaki standard apartma, ni manjša od standardne zavese kljuke. Tako lahka in prosojne zavese so odlično. Til vizualno širi prostor in hkrati še vedno ščiti pred radoveden oči. Še posebej zdaj, da izberete lahko bolj gosto, vendar ne manj zraka počuti materiala. Barvno ujemanje temperament. Oh, in jih čas v letu.

Koliko tkanine bo treba

Če se odločite, da bi zavese, pomembno je pravilno merjenje dolžine in širine krpe.

Praviloma krpe je narejena v dveh krat večji, kot končnega izdelka. To je, če širina okna 1, 6 m, til tkanine kupili širine 3, 2 m (plus pogibko na robovih približno 6 cm). Včasih v 2, 5-krat širše.

Če želite, tila s pomočjo obročki na tkanina, skozi katero prečko), lahko izmerite količino tkiva v 1, 5 - 2-krat več kot široko odprta. Obročki so v prodaji posebej in da svojo pot v tkanino v odstavkih o kovin popravilo ali prilagoditev zavese.

Za dolžino standard št. Til se lahko 3 - 4 cm 2 cm nad tlemi ravni. In lahko, in do okensko polico. Ali celo, da pridejo do želene dolžine (francoski zavese).

S zavese, preveč, ne pa vse, je nedvoumen. Lahko se na tla, približno 2 cm nad. Lahko se plazi po tleh, da je 20 cm daljša.

Glavna stvar - dolžina je izračunana iz višina stropov (bolj natančno, dolžina stene, tako da običajno neenakomerno) minus širina cornice in minus dolžina dnu. Nato, vse meritve, kosi zavese na želeno dolžino.

CENA VPRAŠANJA

Klic oblikovalec doma, osnutek (običajno to traja 2 - 3 dni) brez nadaljnjega oblikovanja zavese - povprečno 2500 - 3000 rubljev za eno okno. Velika design podjetje pri naročilu zavese ne skice brezplačno.

Krojenje zavese - povprečno 300 rubljih na linearnih metrov (p. m ).

Francoski slepi - 1000 rubljev na sq. m

Rimsko - 1500 rubljev na sq. m

Kaj pa, če je soba...

... Temno in svetlo malo
Primerna svetlo zavese zrak iz pljuč do tkiv. Naj bo pogosto open - to vam bo pomagalo, pick-up. Najbolje bo pogled na grommet (obroči v tkivih ali tkanine zanke;

... Svetle, med'jer v bogatih barvah
Zdi podobno barvno shemo za zavese, vendar bolj mirno odtenki;

... Majhna, z eno okno
Če za Ozadje v njeno barvo, izberite navadno zavese. Če so stene trdne, primerne barvne zavese tkanin. Lahko greš roller blinds. Idealen zaviti v til ali pljučnega tkiva zavese;

... Ozko
Vizualno poveča, če blind je s prečne proge.

Ana KUKARTZEVA

Vir: Komsomolskaya Pravda

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика