суббота, 1 марта 2014 г.

Ne pusti umreti od sonca - nakup žaluzije

Žaluzije so tako praktično in razkošje, omogočajo, da označite inter'lestve slog iz tradicionalnih klasičnih do ultramoderan high-tech. Žaluzije so dobra alternativa za zavese, ki so v nekaterih primerih preprosto nemogoče. Na primer, v kuhinji Windows, ki mejijo kuhinji, ali steklo, ki se nahajajo v kotu podstrešja.

Izraz "blindi"se običajno nanaša na najbolj pogoste vrste : vodoravne in navpične. Narejene so iz aluminijevih zlitin, plastični, tkanine ali lesa. Ampak v kategorijo teh proizvodov, ki pogosto vključujejo tudi druge manj skupne rešitve za okna dekoracijo, na primer, roll in naguban zavese.

Od leve proti desni

Horizontalni jalousie - ni druge, kot sodobna različica dreves'leseni ali bambusa žaluzije, poznali že stoletja XVII. Naprava je sestavljena iz horizontalnih letvic, odprtje ki se ureja z obračanjem palice. Dvižne vrvice, da so se vrnili, in če je potrebno, bo čez okno. Žaluzije so se uporablja samostojno ali v kombinaciji z visoko kakovostnimi materiali. Na rešetkah lahko v širini od 16 do 50 mm Na splošno, ozko načine boljši pogled na mala Windows.

Kakovost lamellas mora biti dovolj elastično in po rahlo upognite preprosto vrne nazaj v prvotno obliko, ne da bi zapustili sledov nabrati. Kovinski debelina je od 0, 15 0, 22 mm Izključeni mediocracy, praske, kovinski lesk na robovih. Lastnosti poceni izdelkov je vidna v Windows kolena trak roba navzgor ali navzdol in razpada - vredni vzorcev popolnoma izključena.

Upravljanja kakovosti mehanizem in komponent, pomembnih nič manj. Lamellas Zobov's tem povezana dvigati in spuščati strogo vzporedno. Stranski deli morajo biti popolnoma gladka. Zgornji in spodnji tirnice na robovih recimo, plastika, ki je sedel tesen svečke. Seveda, vse komponente ne dovolite, burrs in razlike v tonu barve.

Drevesa'lesene rolete ceniti naravne lepote material, vzdržljivost in dobre izolacijske lastnosti. Vendar so te lastnosti so prikazane v celoti z uporabo posebnih pasem drevo in njegove dodatne obdelave, ki preprečuje, da bi izgorelosti, delitev, ukrivljenosti. Les je zelo občutljivi, dovzetni za vplive okolja. Žaluzije jih je običajno precej drago, tako da bi jih moral kupiti od uglednih podjetij.

Za razliko od kovin dreves'lesene letvice precej težka, zato preverite trdnost ograje in zapirala ne bo odveč. Za njih so debelejše in zanesljivo vrvi in lestve. Glede na široko lestve tkanega materiala (tip string), ki jih zagotavljajo le dekorativni učinek.

Od vrha do dna

Vertikalne žaluzije'pojavil leta 1948 in ima še vedno ni izgubil priljubljenost. So sposobni blizu velikih in, zelo pomembno pa je, širok prostor. Še posebej spektakularen letvice, ki se nahaja od stene do stene in tla in strop.

Sodobna ruskem trgu obstaja veliko različnih tkanin za vertikalne žaluzije, katere lahko uspešno uporabite jih v vsakem inter'Yeri - tako za pisarno in dom. V nasprotju s splošnim prepričanjem šteje najboljših m', ki na dotik tkanine z nevidno impregnacija in gladko strukturo.

Gradiva na temo

Napušči za žaluzije in zavese
Žaluzije: to ni tako enostavno, kot se zdi
Žaluzije: iz plastike za les
Zavese, žaluzije in zavese
Zavese, žaluzije in zavese za Windows
Vendar pri izbiri neumno, da zanašajte samo na okrasni vrednosti. Na primer, ni greh, da skrbijo za požarno varnost pridobljenih proizvodov: to je kurjenje zavese v primeru požara odprt pokrov. Ni gorljivo letvice iz 100%steklenih vlaken, vendar to gradivo ne prilegajo v zasebne inter'jer. Za hišo morate izbrati tkanine slabovskyi. Ob nakupu, zato je priporočljivo, da imajo impromptu preizkus: prosite prodajalca, kos in zažgali je zaščitena tkiva hitro zbledi.

Med drugim potrošnikov lastnosti, izberite primernost blaga za pranje (ročno ali celo pralni stroj): žaluzije ponavadi zbiranje prahu. Nekateri materiali, obdelan s posebno spojina, ki preprečuje nastanek madežev, je še posebej opazno na lahkih tkanin. Obstaja celo tkanine z antibactericidal impregnacija, pomembne za otroške sobe in bolnišnicah.

Glavni pokazatelj kakovosti je brez očitnih napak: dolgo niti na tkanine, nepravilnosti tkanje, izkrivljanje slike z zaprtimi rezila, na diagonali risbe, na žalost, ni nič nenavadnega. Vzorec je treba pregledati, ne samo posameznikov, temveč tudi od znotraj. Lamellas so prilepljena ali sešiti: v obeh primerih je bend je treba enake širine, line - enako, brez malenkosti sukanca. Zelo pokvari videz praskami in mediocracy na letev "dogmatist" površine na vrvi za upravljanje.

Kakovostne žaluzije se kaže v gladko gibanje lopatic. Jih je treba upravljati z lahkoto in brez truda, in letvice - v nobenem primeru ne bo sprevržene med vožnjo. Dobri sistemi imajo veliko možnosti: pogon, namestitev dveh tirov (zgoraj in na dnu), ki je nagnjena namestitev, ukrivljen tirnice v horizontalni in vertikalni ravnini, možnost namestitve v mansardi Windows.

V javnem inter'Arah pogosto uporablja aluminija in plastike lamellae. Prednosti prvega očitno (izolacija, enostavno za nego, hrano, varnost), kot drugi, je odvisno od plastike - nekateri materiali, ki so zgorela, rumena, izgubijo obliko. Pa dober plastike, je skoraj podobna tisti iz aluminija.

Nekateri proizvajalci ponujajo žaluzije z cornice, ki zapira vrh železnici. Če slednje je narejeno slabo, nato ploščo, seveda priporočljivo. V nasprotnem primeru nakup postavka je utemeljena.

Zavese ali žaluzije? Oba!

Izdelki so izdelani iz tkanine ali material, ki posnema njegovo zelo raznolika. Najpogostejša naguban, roll in Roman zavese, ki zaradi prisotnosti montaža in mehanizmi nadzora se lahko obravnavajo v okviru razprave o žaluzije.

Valjani zavese - najbolj preprosta in praktična iz te skupine, zato so zelo dekorativni. V resnici, to je tudi slikarstvu, ki je ustanovljena po vseh rejki v obliki roll. Platno pogosto tkiva, čeprav to izgleda zanimivo in tanke bambusa letvice. Izdelki omogočajo uporabo različnih primerih, še posebej dobro v mansardi Windows.

Izbira materiala valjani zavese zelo bogata. Za inter'notranje zadeve v državi, v kateri slog je pogosto uporabljajo bombaž, lan, in njihovo simulacijo. V dragi inter'karieri klasični slog mešanico sintetičnih in naravnih prozorno ali prosojno tkanino tipa burn-out ("scorched sliko") kot dodatek k težkimi zastori.

Za zagotovitev platno treba spolov, trak tkanine impregnirani s posebnim kompleksom. Visoka kakovost izdelkov impregnacija ni vidno in komaj čutil, da na dotik, v neskoromnaya uspešnosti ona daje značilno "povoščeno platno" brilliance.

Tkanine so tako pregledno in navzdol. V slednjem primeru na hrbtni strani je prekrita z dodatno plast, navadno svetlobo, ampak drage izdelke in barve. Lep materiali omogočajo pranje, kar bistveno podaljšuje življenjsko dobo izdelkov. Ob nakupu, je priporočljivo, da preverite ravnosti struktura na svetlobo. Ta metoda omogoča, da se odkrijejo napake.

Sistemih kakovosti, ki zagotavljajo veliko število možnosti nadzora in gori. Najbolj enostavna varianta strani kabla. Zelo priljubljena zavese z pomladi, ki zagotavlja nemoteno dviganje in posnetka platno na pravilno višino.

Rimske žaluzije je bolj praznično in zapleteno različico valjani zavese. So izdelani iz m', ki draping ali tanke "neuničljiv" tkivo, ki omogoča dviganje zavese hkrati presbytis svoj m'koli trdih struktur različnih oblik. Različne oblike kratnih vam omogoča, da izberete ustrezno vrsto za vse, celo strogo urad inter'jer. Kakovost Rimske žaluzije, je odvisno od lastnosti materialov in proizvodnih podrobnosti. Je potrebno natančno oceniti kakovost linije, gladkost in jasnost slike gube, ko se je pobral, je točna obdelava hrbtni strani zavese.

Lepota Roman zavese, na žalost, je na škodo svoje praktičnosti, ker zraka kratnih je velika past prah. Torej, kaj je za pranje in čiščenje so skrbeti. Posebne informacije o nego bi vnaprej'preverite pri proizvajalcu ali prodajalcu.

Naguban žaluzije združite dobro zaščito pred soncem lastnosti in dekoracijo, poleg tega, da so enostavno sprejeti in obdržati kompleksna oblika, zato se pogosto uporablja v mansardi Windows in z zapleteno geometrijo: trikotna, obokane ali trapezno, ter okrasite Windows zimskih vrtov.

Za tkanine, zavese, je treba obravnavati s posebno nego zaradi nizke kakovosti krpe hitro potegnil ven in izgubili naguban strukturo. Pri nakupu poskusite, da preveri njihovo gostoto in trdnost, pazite, da izdelek ni namige, katerkov, konča niti. Lepe tkanine pravilno obdelani. Tako, gub na robu popravlja, če pogledaš na njih od strani, nasveti so bili v obliki oklepaji. Nekateri izdelki imajo kovinski premaz na zunanji strani stanja. V zimskem času se zmanjšuje izgubo toplote za približno 50%, in v poletnih mesecih poveča toplotna zaščita do 80%. Poleg tega metalizacijo plast, ki ščiti pohištvo, Tapete in tekstilnih predmetov, med'notranjost iz izgorelosti.

Naguban žaluzije lahko združite v en izdelek, dve vrsti tkiva - bolj in manj pregledna (sistem "dan-noč"), da uravnavajo stopnjo zatemnitve.

Izdelki vključujejo različne možnosti namestitve: tradicionalna (navzdol od vrha) in izvirnik (vzpenja od spodaj). V slednjem primeru, zaprite dnu okna naguban žaluzije so lahko skriti grde ulice in stavbe, hkrati pa ohranja priložnost, da uživate v nebo in zelenih dreves.

Alice DEIN

Vir: Časopis M2

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика