суббота, 1 марта 2014 г.

Oblačila za Windows

Oblikovalci pravijo, da je moda za zavese spremeni, ko v 3-5 letih. Zato, da jih spremenite bi vsaj ne toliko, da sledijo modi, kako, da osvežite prostor in znova, da uživajo svoj dom.

Salon

Klasični slog, ki nikoli ne gre iz mode. Hudo pohištvo in umirjena toni soba, primerna za težkimi zastori. Pred tem so bili vedno spremlja zavesa, in zdaj, vedno bolj, oblikovalci zavračajo njih, ki gravitirajo na preprostost in minimalism. Za soba, urejena v sodobnem oblikovanju slog, brez množičnega pohištva in številnih dodatkov, ki so bolj primerna svetloba, nevsiljiv'aslib zavese - so večinoma preprostih oblik. No, ljubitelji Empire stil, z velikanskim izrezljano pohištvo, lestence, svetle preproge in pozlačenega-okvirjenih slik, ni izhoda iz težke tkanine na Windows, okrašena z bonitete in rese.

Od številke so zelo priljubljeni zdaj veliko rastlin in živali na svetlo ozadje, narejen v slogu naivno (a La otroška risba)in v tehnologiji tiskanja fotografij. V modi je tudi trakovi in celice različnih velikosti. Modni trendi za sodobno inter''erov - geometrični okraski, različne teksture cvetje, listje. Pogosto simulirani živalske kože, kovine. Bodite previdni pri teh zavese - če ne ravnate pravilno izbrati barvo, svojo psihološko stanje, v sobi ni najboljši, vendar zavese bo hitro nagajati. Svetle barve in muhast oblike predpostavimo konstantno dejavnost, in se sprostite v tej sobi, je malo verjetno, da bi uspeli. Za zavese v dnevni sobi najbolj primerna za tla, kot so žakarske, tapiserija, moire, saten, žamet, velur.



Spalnica

Zavese v sobi, kjer se je treba, da se sprostite, morajo biti miren in v barvah in design in oblika. Pastelne barve in m'kaj cut je najboljša rešitev za vsako spalnico. Bolje je, da je tkanina je bila svetloba, ki plujejo pod (a mešanico sintetičnih in naravnih vlaken). Iz istega krpo, se lahko opravi zajema okrasne blazine. Pogosto v trgovinah ponujajo spremljevalec tkanine (od 3 do 6 variante iste tkanine,'Združenem barv in stilov). Lahko, da odejo na postelji, in tapecirate stoli in naslanjači.

Kuhinja

Kuhinja je vedno bolj uporabljajo države slog. Tkanine z cvetlični in karirasti vzorec, folk ornament. Sestava mora biti primerna za pranje (glejte "Namigi"), kot v kuhinji zavese so na spremembe bolj pogosto kot na drugih področjih. Isto krpo, se lahko izda sedež na stoli in blazine na blato (z glavo'odgovornosti, krtače in drugo ) In krpo - tako-kuhinja bo končal nastop.

Nasveti

Gradiva na temo

Dekoracija Windows
Zavese, žaluzije in zavese
Zavese, žaluzije in zavese za Windows
V zimskem času, ko so dobili temno zgodaj in soba ponavadi osvetljen z elektriko, okna bolje zavese bolj gosto, toplo zavese. In poleti - lahka organza, taffeta ali brocade. Prebil se je skozi teh tkiv, žarki sonca bo igral in barve sobi. Zato strokovnjaki svetujejo, da imajo dva sklopa zavese - pozimi in poleti. To ne le, da spodbuja dobre čustveno stanje je tako, zavese in ne bo prišel, in bo trajalo dlje.

Najboljše tkanine sestava mešanice poliester / bombaž. Udobno oprane in zlikane. Sintetika - 100%poliestra ali viskoznega z poliester - je mogoče oprati pri temperaturi 30-45 stopinj, brez strahu, krčenje in molting barve. Ampak za žametne tkanine, perilo in 100%bombaž bolje, da uporabite suho čiščenje.

Zavese izdelano iz 100%bombaža, naj ne visi na soncu sobi. Tako bodo hitro zbledi in izgubijo svojo prvotno obliko.

Olga Korobitsina

Vir: Argumenti in Dejstva

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика