суббота, 1 марта 2014 г.

Napušči za žaluzije in zavese

Visi v kopalnici žaluzije in zavese je potrebno napušči. Mount njihovo izvajanje na več načinov: na strop, na strani stene ali na steno nad oknom.


Če vas kraj cornice čim bližje stropu, nato pa ustvariti vizualni učinek nekaterih povečanje višine prostora, in to v stanovanjih z zelo nizkimi stropi, mimogrede. Cornice krepjat na zid, s pomočjo strani roke, in so praviloma že v trgovini komplet. Ampak, če cornice dolgo, lahko SAG pod teže tkanine. Da bi se temu izognili, po možnosti sredi platno cornice, da se določi drugega nosilca.

Vse običajne cornice je pravokotne oblike. Zdaj pa mnogi ne loki v polkrogu v vrata in Okna. Morate kupiti ukrivljen kapi. Izgleda zelo izvirno, in tako polico, lahko okrasite tudi običajno pravokotne Windows ali klasična notranja vrata.



Cornice lahko Polozkov z navodilom za kljuke. Zavese so lahko pritrjeni na strop, tudi če so vključene so pritrdilne sponke. Ta metoda je tudi bolj zanesljiv kot G-oblikovan nosilec, ki je vključen v paket. Morate samo za resnost v zelo tkanina cornice dve ali tri luknje, da se pripravijo v strop vtičnico vijaki ali Chepikov in pritrjeni na strop cornice že v svoji zasnovi.

Če je strop v prostoru, ki je okrašena s o'capacious elementi mavčne plošče lahko ostane na stropu v bližini zid Windows majhna odprtina za pritrjevanje cornice. Vizualno, izgleda zelo zanimiva in daje vtis, da je zavesa tkanine izkazalo se je, da takoj od stropa. Medtem ko nobena od cornice, št montažo strojne opreme.

Za prosto prekinjena, in, ki se nahaja kljuke obstaja niz napušči. Poleg tega, napušči so razdeljeni v eno-, dvo-in tri-vrstica za pritrjevanje hkrati til, zavese, zastori, da okus lastnika. Lahko kupite tak model, kjer design je posebno lepljivo trak za vsebino zaveso. Ta vrstica se nahaja na sprednji plošči zavese, in ta način izgleda zelo lepo.

Izbira kapi, je treba upoštevati naslednje. Tančico, v obliki zaves, Til in zavese, ki jih opravljajo, poleg funkcijo zaščite pred soncem in radoveden oči, in estetsko funkcijo. Naj si oči, dekoraciji sobi. Tako morate pobrati zavese ta slog, barve in oblike, ki so bili skupaj, ne samo barve s krpo, vendar ustrezajo ostalo dekoracijo. Za udobje in praktičnost v uporabi, zavese mora biti nujno potrebno in zadostno število zapirala na stene ali strop in kljuke.

Oblikovalci in inženirji, zavese zdaj plačati veliko pozornost na funkcionalnost sistemov zavese v stanovanjskih in poslovnih stavbah. Načrtovani tako, mehanske in celo električnih pogonskih sistemov, da bi bilo enostavno, da push in premikanje materiala tančico. So tudi opremljeni z daljinskim upravljalnikom, ki je seveda zelo priročen. Ampak tukaj je treba posebno pozornost nameniti kakovosti te precej drage modele. Ker bolj zapleten mehanizem, večja je verjetnost okvare. Vendar pa je običajno tako, da je "priročnik", v teh modelih, shift in pritisni in zavese skoraj nemogoče.



Materiali, iz katerih je narejen zavese, so različne. To in umetnih materialov v obliki različnih plastičnih mas, kovin in dreves'Yana. Najbolj eko - prijazna-prav gotovo dreves'Yana, ampak za dolgo življenje je pogosto nižja kot da kovin in plastike. Sprednja plošča proizvajalci pogosto okrašena z dekorativne dokončaj. Tukaj boste našli in okrašena z risbami, hologrami, marmorja drobtine, okus in barvo.

Če imate soba je opremljena s pohištvom in inter'ladje v stilu starinski, lepo bi bilo videti kovane železne zavese palice z umetno starih površine pod okoliških predmetov. Za klasike primerna bron, medenina, krom prevleko palice.

V napušči so narejeni iz lesa, ki je primerna za kuhinje oblikovanje. Mnogi lastniki raje imeti v kuhinji dreves'Yana pohištva in izbiri zavese palice z drevesa, za celoten nabor Splošnega tipa je vedno dovolj velika. Če je cena dreves'kamen cornice, ki ni zadovoljna s svojo visoko ceno, je mogoče prilepiti kovinski kapi film ali poseben papir, posnemajo različne vrste lesa.

Za pritrjevanje, kuhinjo, zavese lahkih tkanin dovolj taki razlogi, kot string. S pomočjo posebnega mehanizma lahko vedno prilagajanje napetosti strune, in to ne bo SAG skupaj z zaveso.

Obroči s kavlji ali posnetke, se šteje, klasična in zelo priljubljen način določitve zavese na kapi. So enostavna za premikanje po tirnicah, brez uporabe večjega napora. Grommet na vrhu zavese, lahko brez težav dal tanko greben. Prav tako lahko najbolj zank iz tkanine, head'ASCI, okrasne vrvice in že jih uporabite za pritrditev slepe za kapi.

Če v tem trenutku še niste odločili za inter'ladje sobe, in zavese ali žaluzije še vedno potreben, je možno, da bo začasno cornice brez posebnih stroškov. Lahko uporabite cev iz lahke kovine zlitine primerna premer in dolžina. Cevi-cornice pritrditev na stene s pomočjo vijaka z matico in podložko, ki je vstavljena v koncu cevi. Da se okrepijo stene, je potrebno, da vijak matica. Ona stiskalnice plošček pred koncem cevi in s tem povečuje potisk. Če želite odstraniti cevi, je dovolj, da vijak matica. Krepitev cevi, dana vnaprej, na steni na koncu cevi in vijakov plošče iz kovine ali plastike. In stene in Ozadja so zaščiteni pred praskami in poškodbami.



Če potrebujete začasno zaveso na oknu, ni nujno,'potrebne za vrtanje v zid ali kladivo v nohte v okvir. V revijami trgovina prodaja dekorativnih nageljni s plastičnimi pokrovi. Lahko se ujemajo z barvo okna. Pritrdite dva stroka na želeno višino na okvir in potegnite tanko linijo. Za pritrditev na linijo svetlobe zavese je možno, da naredite tanke rezine plastični obročki (vse belo plastično cev). Mimogrede, tako enostavno znanja ni mogoče odstraniti med pranjem v pralnem stroju, kot je varen za sodobni pralni stroji.

Tam je še en preprost način. Za okvir okna, lahko lepilo PVA plastični del iz takih klinov, pred vleče sam kovinsko palico z klešče in izravnavanje površine prilepljene majhne datoteke. Tak način določitve linije ne pustite na okenski okvirji luknje in lahko zdrži teže zavese.

Anatolij Nelidov

Fotografija www. eldridgetextile. com

Vir: Ženske revije myJane. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика