суббота, 1 марта 2014 г.

Okna okraski so v Japonski slog

Osredotočili se bomo na inter'kurirske v Japonski slog. Namreč na dekoracijo Oken. Vse, seveda, vemo, da na Japonskem hiša Windows v običajnem smislu, ni bilo. Luč v sobi je prišel skozi zunanji predelnih sten "Shoji", izdelana iz prosojne bele knjige. In mi, Evropejci, mora nujno'bodite prepričani, da odprete nekaj krpo in visi. Brez tkiva na Okna v hiši št udobje, med'notranje zadeve - popolnost, psihološko začutil nekaj nepopolnost, kot če popravila so bila v teku.

Smo se uporabljajo za dekoriranje na okno. In naj jih dajo v Japonščini. In ni zavese - "Japonski plošča", ki je že skoraj v vsaki hiši, in on, ki je nihče jim eyeing. Ustavi samo cena: mehanizem-tekači, seveda, ni poceni. Bo naredil popolnoma nova zasnova dekoracijo okno, v najboljši tradiciji Zen Budizma in Šintoistični. Menimo, da v Japonščini.

To pomeni, skozi naravo, s svojo kontemplacijo, razumeti sebe in svet. Skozi kontemplacijo empatija, poslušanje zvoka vetra v ruševje ali občudovali je prvi sneg. Pobegniti iz vsakdanjega življenja, da bi našli mir uma in notranje razsvetljenje, ki sedi pred blebetanje potok in skupina skale, imenovane ", ki Prečkajo tigress z mladiče po turbulentni tok". Predstavljajte si, intuitivno občutiti ta način, postane soavtor čarovnik iz kamnov, ki se srečujejo z isto razodetje, ki jih doživljajo umetnik, ki ustvarja svoje delo. Na Japonskem hiša je ena vaza, vendar je to predmet, ki je imela poseben pomen. Teža - en cvet, ker združuje lepoto vseh barv Vesolja. Drugi preprosto ne potrebujejo. Japonski minimalism ne sme zamenjati z kvantitativne minimalism. Obstaja veliko kategorij, da je lepa. Zato je menila, da čaj skledo, samo potem bo popoln, ko svoje glaze velja od trenutka, ko omrežje razpoke-craquelure.

Gradiva na temo

Dohiteva z obeski
Simfonični za Windows
Ožganih od sonca
Japonski hiši ne mislim, da brez okoliško naravo. Ljudje so vedno pogledal z inter'jer zunaj. Zunanje stene hiše, bi se lahko preselil narazen, in nato gostitelji občudovali posebej urejen vrt, kjer je vsak element, ki izvajajo svoje simbole. Iz tega razloga je v začetku posvetne domov-", Seine" ni imel pojma, fasada omejitve hiše in okolice. In na temo okrasne Palace slike bila okoliško pokrajino.

Najprej kupiti krog napušči, eno prirobnico, ki je normalno, krog, in drugimi ostrimi kot spearhead. Da, to je naša samurai, ali raje svoje kopje, ki je mogoče dopolniti dekorativne rese (glej film "Zadnji samuraj"). Seveda, ljudje bi se lahko samuraji meč, ampak, da jo odprete bo, morda, majhna. To je kopje bomo morali prepletajo, zavesa krpo. To je najbolj pomemben del naše pesmi. Kaj je to, pasom ali šal naše lepote? Samo ta majhen kos tkanine, mora biti lepa in malo kruto. Okoli kopje mora obrazec slikovito elastična gub (ne smemo zamenjevati s klasično in redno lambrequin). Zagotavlja vse tkanine na "Velcro", da bi bilo lažje odstranjevanje in dal na. Ena visi na koncu našega "pasu" lahko več kot drugi, še posebej, če vse svoje sestave je asimetričen. In zdaj najbolj simbolično - Sakura cvetje. Prodajajo na cvetličarji cvetje iz tkanin na plastične vilice. Cvetje iz veje, ki smo ustrelil in rane na dolge niti, ali laksa. Goljufija neenakomerno: en cvet, dva cvetje, veliko, vse sami še enkrat. Vse skupaj se ti niti-venci, ustavi na gred kopje bi moralo ustvariti občutek, cvetoče drevje. Na koncu niti, ki bi Pref'rešiti kovinske palice in krogi, ki so zvonjenje v Vzhodni veter zvončki (ne vem njihova imena).

Če niste dobili te podružnice z cvetje - ne zaslužiti razburjen. Malo ponudbe, včasih roza cvetovi se lahko opravi ročno. Nekdo, ki ve, kako narediti cvetje, iz tkanin. Umetnost je zdaj skoraj ne uporablja (samo zato, ker oblikovalci ne vem, kako. ) Ali bi te rože iz papirja. Vsi smo rez v otroštvu snežinke, za Novo Leto od paprocany papirja. Dobro, si papir polje, dal 3 ali 4-krat, in odrežite rob obris cvetnih listov. Razširite, krat seboj v kozarec enako nežno krasavchika, mečka v gub, v sredini. Cvet je pripravljen. Zakaj ne origami?

Niti z britney spears, ki visi navzdol skoraj na polico in tiho zvonjenje. Lahko vse to biti osvetljeni z halogenske luči, vgrajene v strop.

In zdaj mi sedimo s Skodelico čaja, poslušati in gledati. Zaključek te zime in jeseni, ko to ni potrebno za zaščito sobo od žgoče sonce.

In v poletnih mesecih se vse je treba odstraniti. Poletje - to je drugačen element, hrupno, dahom. V poletnih mesecih je potrebno narediti zavese z oranžno. Ampak to je povsem druga zgodba.

Vir: www. salon. s

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика