воскресенье, 2 марта 2014 г.

Odvodnjavanje na mestu zasebni hiši

Če želite zagotoviti, da bo Vaša hiša je stala za dolgo časa in Vas suho in udobno živeti v njej, je potrebno razmišljati o sistemu lineatum. In kar je najpomembneje, stormwater drainages je treba spomniti, v začetku deluje na zemljiške. Samo v življenje vseh nasprotno, glede na moje osebne izkušnje, veliko razmišljam o tem po izgradnji slepo območje, tlakovanje in setev trave. Takšne malomarnosti zelo pogosto vodi do pojava vlage v kleti (če hidroizolacijo izvršena kakovostno, hitro polnjenje septic tank, polnjenje jame z črpanje opremi (če obstaja) in drugih objektov na mestu. Presežek vlage v tleh, ni ugoden učinek na kakovost trate in rast drugih rastlin. Vendar sem prepričan, da po branju tega članka Boste pravilno rešili problem zlorabe vodo iz vaše strani.

Drenažni sistem je razdeljen v tri kategorije:

  1. Površina linearni drenažni sistem je sistem med seboj povezanih pladnji (žlebove, cevi) in se pripne smeti polja, ki past naplavin in prepreči zamašitev kanalizacije cevi. Žlebovi so iz različnih materialov: plastike, betona, polimernega betona. Od zgoraj so pokriti z zaščitno omrežja, ki so tudi iz plastike, pocinkane in nerjavečega jekla, litega železa.

  2. Točke drenaža se uporablja za lokalno zbirko dež in taljenje vode, s pomočjo nevihta-dovodne vode. Najbolj pogosto, ti nevihta-dovodne vode služijo kot povezava med odtočnih in kanalizacijskih cevi. Hvala vstavi v košare, listi in drugih naplavin ne bo zlepi up cevi.

  3. Odvodnjavanje odvodnjavanje, je zapleten inženiring strukture, namenjene za zbiranje in odstranjevanje stormwater in podtalnice. Za naprave, drenaža, najbolj pogosto uporabljen posebni odtočne cevi (plastika, valovite cevi s perforacijo), zavit v filter geotextile. Ta sistem seznanjene s kakovostno hidroizolacijo temeljev, ki so sposobni braniti svoje pritličju videli odvečne vlage.


Vse gradnje se začne z zasnovo in naprave linearni drenažni sistem ni nobena izjema. Seveda, projekt, je na splošno določeno, da poskrbite, da lahko kompetentno sheme. Risanje predvsem označujejo točke sprejem vode - odtok dobro. Ponavadi so dobro postavljene v najbolj kotu območju, stran od doma, vodnjakov in drugih objektov. Seveda, če se Vaše spletno mesto je naravno ali umetno zbiralnik, Ste zelo srečen. Vse deževnice bo popolnoma jasno, v tem ribniku.

Drugi korak je graditi naš projekt, bo uporaba točk za sprejem vode. Če želite to narediti, moramo določiti lokacijo žlebove in nevihta-dovodne vode. Na načrtu mesta drainpipes, označujemo namestitev nevihta-dovodne vode. Bolje, da uporabljajo nevihta-dovodne vode s tapnite telefon navzdol. Ker v naših klimatskih območje nevihta-dovodne vode s strani vtičnico pogosto peremarket in to pokvari žlebu.

Žlebove so ponavadi dajo skupaj karte, da ne pustite, da voda iz ulice. Seveda, če imate ravni cesti za precej nad ničlo vaše dvorišče, potem je ta linija ni mogoče načrtovati. Najbolj pogosto linijo jarkov na vrata nadaljevalo tudi na področju vrat, če vrata je daleč od vrat, vrstico jarkov potegnite ni nujno, si te dve vrstici za deljenje in kasneje se jim voda ni odvisna loka drug od drugega. V drugi vrstici smo se skupaj garažna vrata, to bo preprečilo vode iz tekočih v garaži in tudi za zajemanje vode, ki se prikaže na odmrzovanje avtomobilov v zimskem času, ko je pralni stroj v garaži, itd. Za ta namen, naklon tla v garaži, bi bilo treba za linijsko odvodnjavanje žleb. Običajno v ta kraj vode ni preveč in da prihranite denar tukaj, si lahko urnik plitvo jarek. Ampak bodite prepričani, da ne pozabite na obremenitve, ki mora vzdržati igrajo.

Če imate bazen, nato okoli njega tudi se namestijo pladnji. Najbolj pogosto ob bazenu uporabljajo plitvo jarek z belo ojačane palice. Rešetka mora biti plastična, ker kovinski, ko je segreta na dima v nogah. Tudi svetujem vam, da ne pozabite na vhodih v hišo, zlasti na verandi, morate namestiti drain pan z čistilnim sistemom čevlji. Najprej je sploh ne pustite, da se umazanija v Vašem domu, in drugič, da sprejmejo vse meteorne vode pride na verandi. Skozi kanalizacijske cevi vse, kar dobi na pladnju, bo šel tudi v dobro odcedimo.

To je zelo priročno, da igrajo čiščenje sistemi ne potrebujete niti dvigniti, samo pošljite vrtno cev na pladnju in v območje za vnos čisto znova.

Zdaj, da imamo narisane točke vnos vode, boste morali projekta kanalizacijske cevi, ki bo povezal naše žlebove in nevihta-dovodne vode z dobro odcedimo. Načeloma namestitev kanalizacijskih cevi je individualno za vsako spletno mesto, je odvisno od pobočja, število točk za sprejem, obseg njihovega položaja glede na dobro odcedimo.

Iz tega razloga ne bom živijo na zasnovo kanalizacijskega mislim, da to ni tako težko, in ti to veš sami. Bo povedal le, da je v mestih, kjer so cevi, se prenesejo na glavni cevi (nujno večjim premerom), morate oblikovati revizijsko wells, ki bo priložnost za čiščenje odtokov v primeru onesnaževanja. Ti vodnjaki so pogosto izdelane iz plastike velikost 300x300 mm, višina-to je stavba, ki jih uporabljate podaljševalni kabli, tako da Boste lahko dobili želeno globino.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика