воскресенье, 2 марта 2014 г.

Kanalizacija

Kanalizacija namenjene za odvajanje odpadne vode iz wc in druge opreme na dom preko kanalizacijske cevi povezovanje podružnic v glavni kanalizacijski kolektor. Številne podružnice kanalizacije zaščitena v obliki črke U krivljenje cevi (vodne pasti), ki je napolnjena z vodo, ki smrdi odplak ni šel v hišo. Glede na čas gradnje vaše hiše, je mogoče razdeliti Kanalizacije ali javne kanalizacije vstajajo.


Ločeni sistem
Kanalizacije stare hiše so ločeni v dveh ločenih sistemov. Odplake iz stranišča, ki pridejo v navpični cevi velikega premera (riser), ki gre neposredno na podzemni predor, ki povezuje podružnic. Sprejme se kopičijo v kanalizacijo plinov na varno višino, in da se prepreči odtekanje vode, nadzor vrata stranišča zaradi vpliva povratne spheremania, kanalizacije vstajajo so prezračevane z močjo nad ravnijo v odtok na strehi. Ločeni odpadki cevi iz korita in korita zgornjem nadstropju gredo v odprt kanalizacijski tok, ki vodi v drugo kanalizacije vstajajo. On se konča nad Palačo nevihta-dovodne vode. Dvorišče, velikost in kanalizacije riser gredo pod zemljo observation camera, ali jaškov. Ti fotoaparati, ki omogočajo dostop do cevi za čiščenje odtokov sekcijska stroji in se nahajajo v vseh mestih, kjer so cevi spremembe smeri na poti do glavnega kolektorja.
V zadnjih observation camera je neposredno ob križišču z glavno cev ima vzmet-kadi - zadnja ovira na poti kanalizacije plinov in podgane.

Skupaj kanalizacija
Od poznih 1950-ih letih, v večina domov v veliki BRITANIJI so se začeli oblikovati skupno struts - kombiniran sistem gospodinjskih odplak. Odpadne vode iz korita, umivalniki, banje ter wc, nadaljujte v isti navpični kanalizacijske cevi, ali riser. On, za razliko od odcepa ločene Kanalizacije, pogosto postavljen v notranjosti zgradbe. Prezračevanje ali zraka dvižni vod cevi konča ali nad streho in zaprt rešetke z ventil odprt tip, ali v notranjosti stavb in je opremljen z varnostnim vstopni ventil.
Pomivalno korito lahko odteče v isto delovno mesto, ampak je običajna praksa, še potegnite iztoka iz korita za domače možganov.
Trenutno kanalizacijske cevi morajo skozi palice, ki se konča v bližini nivo vode v vzmet možganov polje, da tudi v primeru zamašitve listi runoff bi z lahkoto prehajali v odtok. Druga možnost je, da lahko drain box s vhodna sanitarij pod zemljo.
Stranišča dol včasih so runoff na lastno cevi v opazovanje celic.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика