среда, 26 марта 2014 г.

Namestitev umivalnikov 2008-10-15 13:24:28

Gradnja in rekonstrukcija.

Namestitev umivalnikov
2008-10-15 13:24:28

Keramični umivalniki, nameščena na litega železa oklepajih pritrjena na steno vijaki. Na prvi označite luknje, potem, če zid je beton ali opeko, izvrtajte luknje in vstavite jih v plastični čepi. Nato namestite oklepajih, preverite njihov vodoravni položaj in pritrdite vijake. Vrh štrli pin nosilec mora biti v luknjo spodnji strani Odbora laver.

Za zaščito pred morebitnimi vdor odpadnih voda (v primeru zamašitev kanalizacije sistemov), v prostorih javnih gostinskih korito mora biti med izhodno in vzmet zračne reže 20-30 mm Ko je namestitev sanitarne opreme za zavijanje vijakov z izvijačem.

V odtočno odprtino je vstavljena proizvodnje iz brona ali plastike, premera 32 mm, povezana z vzmet.

Pritrdite dva umivalniki, ki se nahajajo v različnih prostorih na obeh straneh stene, za skupno past ni dovoljeno.

Razlika med polici, umivalnik in stensko, ki je napolnjena z tesnjenje spojina ali cementa smrtniki.

Zamenjava sanitarne naprave. Zamenjava sanitarne naprave, nameščene na steno (korita in umivalniki), nadaljujte na naslednji način: odstranite starega montaža, razstavljajte naprave, rassmatrivajut stare luknje v luknjo vzpostaviti plastični klini, v kateri twist vijake. Namesto sidra, lahko uporabite odrežite na plastično cev, ki twist večplastne spiralo in jo vstavite v luknjo. Ko vijačenje v navojem cev razširiti in zagotoviti trdno pritrditev oklepajih.

V betonske stene je mogoče, da pritrdite v oklepajih. Za pritrditev naprave dreves'leseni čepi ni mogoče uporabiti, kot so razpoke in mount slabi. Med namestitvijo sanitarni aparati, z neenakomerno koncu površino (ukrivljenost), in z napačen položaj v oklepaju med steno in strani naprave je nastala vrzel. Potrebno je blizu cement smrtniki. To bo izboljšalo prilogo in odpraviti puščanje vode na steno in njeno mokroto.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика