среда, 26 марта 2014 г.

Čiščenje rje 2008-10-15 13:23:20

Gradnja in rekonstrukcija.

Čiščenje rje
2008-10-15 13:23:20

Praviloma se v procesu delovanja sanitarni prihaja potreba majhna popravila in se bo spopasti s katerimi je mogoče neodvisno.

Tudi če ste spremenili v svojem stanovanju, vse cevi, na metalplast, mesto komunikacije ostala enaka, medtem ko poteka skozi njih vode, ki vsebujejo raztopljeni kisik, bo neizbežno oksidira. S'rja, ki je železovega oksida. Nato raztopi v vodi rje se usede na površini kopel, straniščne školjke in podobni izdelki. Zaradi vpliva rje izdelki postanejo značilno, umazano-rjave barve, ki je, nedvomno, neprijetne.

Če želite odstraniti nastala zarjaveli madeže, madeže se uporabljajo pri čiščenju izdelkov v obliki tekočine, paste in praški.
Vsi ti preparati, ki vsebujejo določene kisline, ki se topi rjo. Ampak, pomeša rje, kisline obliki soli (reakcija). Če takoj po čiščenju sperite te soli, so začeli uničiti emajl, ki so zajete v sanitarno-tehnične naprave.
Najbolj vsebujejo abrazivnih čistil in detergentov dodatkov, ki omogočajo, da jasno naprave, ne samo iz rje, ampak tudi od drugih vlog.
Menimo, da je potrebno poudariti, da takšna čistilna sredstva ne morejo uporabiti za dnevno čiščenje emajlirano izdelke, zato, ker je čez nekaj časa bo neizogibno vodilo do velikosti'Aksana in celo razpad emajl.

Za čiščenje keramičnih in keramika izdelkov, ki jih proizvaja industrija velike količine denarja. Večina čistila, kadi, stranišča, korita, itd vsebujejo abrazivnih - zemlja kremen, plovca itd., Vsa ta orodja so na voljo kot praški in paste. Poleg abrazivna sredstva, ki jih običajno vsebujejo površinsko aktivne snovi, tekoče stekla, natrijev fosfat in nekatere druge komponente.
Tam so in tekočine, ki ne vsebuje grobega orodja, ki lahko vsebujejo močne kisline (npr. solni).

Najbolj učinkovita zdravila z dezinfekcijskimi lastnostmi, ker je, kot pravilo, kadi, umivalnike in stranišča, mora biti ne le čist, ampak tudi za razkuževanje.
Uničujoči učinek na korita in stranišča, iz keramike, brez kislin (ne oxalic acid ali sol), ne zagotavljajo.

Veliko proizvodov, ki se uporabljajo v sodobnih vodovodnih, izdelan iz zlitine s posebno prevleko plating, krom, Nikelj itd., Tako, da so ti izdelki služili kot dolgo, kot je mogoče, jih morajo biti sposobni nego.
Za čiščenje vsi ti izdelki so popolnoma neprimerni izdelki, ki vsebujejo trdne grobih abrazivnih sredstev, ki lahko praska površino, je treba očistiti in da se zmanjša Sijaj izdelkov. Zato v strukturi sredstev za čiščenje izdelkov iz barvnih kovin so samo m'snovi za brušenje (kreda, diatomejsko zemljo) ali fine-razpršeno (silikagel). Ta sredstva za čiščenje vnesete, kot vosek, organska topila, amoniak, itn

Če želite obnoviti luster aluminija, to moči obstati obrisati s krpo, namočeno v vročo raztopino, ki vsebuje 15 g borax, 5 g, 10% amonijaka in 0,5 g vode, in nato speremo s toplo vodo.
Ne smete zdraviti ta proces rum jedilnico aluminij kuhinjskih pripomočkov, kot borax strupen.

Za čiščenje predmetov iz baker, medenina, bron, železo, Nikelj, srebro, srebro, iz nerjavnega jekla, izdelki z Nikelj in krom površine uporabljajo različne testenine, domače in tuje proizvodnje.
Način uporabe paste zelo preprost: na kos flanela ali volnene tkanine, dal nekaj prilepite in čiščenje onesnaženih površinskih in nato obrišite s čisto krpo, preden Sijaj.

Za čiščenje Nikelj-neprevlečeni in chrome-platirani izdelki, izdelki iz anodiziranega aluminija, ne morete uporabljati izdelke, ki vsebujejo trdih abrazivnih materialov in soda, ker jih uničiti tanke plasti premaza.

Izdelki (razen izdelkov iz anodiziranega aluminija), je bolje, da čiščenje posebna sredstva in v prahu krede ali pranje pranje pomeni, raztopimo v topli vodi.

Izdelki, narejeni iz anodiziranega aluminija lahko samo pranje čistila detergenti.

Predmete iz bakra in medenine se lahko očistijo rešitve, pitjem ali soda bliskavice.
Kreda enako je mogoče očistiti, cink, pocinkano, baker in medenina izdelkov.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика