вторник, 1 июля 2014 г.

Plastični Kanalizacijskih



Pred več desetletji je bilo težko predstavljati, da je v kanalizacijskih sistemov, poleg znanih in dolgo dokazano, kovine se lahko uporablja s katerim koli drugim materialom. Do sedaj, litega železa kot surovina za izdelavo Kanalizacije opreme, masivno razseljenih plastičnih analogni.

Ta premik je mogoče pojasniti z več razlogov: plastični kanalizacijske cevi enostaven za uporabo in preprost za namestitev, imajo nizko porodno težo v primerjavi z njegovo kovinski nasprotnika, ki omogoča njihovo dobava in montaža. Poleg tega pa so se odlično upirali agresivno okolje tokov različnih porekla, zaščitena pred korozijo in manj zamašene. Plastični Kanalizacijskih splošne uporabe in oblikovanja, ustvarja odlično tesnjenje povezave sistemov. To je zanesljiv v delovanju, kot je kakovosten izdelek, ki je izdelan iz visoko kakovostnega materiala, ki ustreza sanitarne norme. Pozitivne izkušnje pri uporabi to vrsto odplak se dopolni z drugo, in njihove nizke cene v primerjavi s kovinskih konstrukcij.
Za proizvodnjo plastičnih kanalizacijski sistem se nanaša na več vrst materiala:

1. Polivinil klorid (PVC). Ta vrsta plastični kanalizacije se ne uporablja za odstranjevanje (odlaganje) vroče vode, ker je njena toplotna stabilnost dovolj nizka, v 75? C. Vendar PVC cevi so nizka Vnetljivost, ki ima velik pomen za polaganje in vzdrževanje Kanalizacijskih sistemov v mestih, skrit pred stalno spremljanje. Rad bi, da bi upoštevajte, da cevi iz PVC, ki je idealen za vgradnjo v sisteme za hladno vodo, saj to ne spremeni vonj in okus tekočine, ne zlepi svoj izdelek koroziji - rja. In trdote soli iz vode iz pipe, ne odlagajo na stene cevi iz PVC.

2. Polietilena (HDPE). Ta material je uporabljena tudi za hladno vodo. Pozitivne lastnosti cevi iz tega materiala so povezane z njihovo maksimalno zaščito pred temperaturnih deformacij in od izpostavljenosti različnih kemikalij. Vendar polietilenski kanalizacijski okolju varno.

3. Polipropilen (PP) je ekonomično in visoko kakovostnega materiala. Elementi in sistemi kanalizacije nastalo iz njega, široko in raznoliko trgu. To je zaradi svoje nizke stroške, enostavna montaža, zaščita pred rastjo bakterij in gliv elementi. Tudi, nesporno prednost Kanalizacije iz polipropilena, je dejstvo, da je odporna na nizke temperature, enostavno prenosi in brez deforming sistem se vrne v prvotno stanje.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика