вторник, 1 июля 2014 г.

Lokalnih Kanalizacijskih RAZEN če



Sodobni potrošniški trg čistilne naprave predstavlja široko paleto različnih Kanalizacijskih sistemov, od katerih ima vsaka svoje področje namen, svoje posebnosti in prednostna področja uporabe. Univerzalni lokalnih Kanalizacijskih z zaupanjem lahko pripišemo domačo zasedbo lokalno zdravljenje naprave UNLES. So odlična alternativa za priklop na občinski kanalizacijskega omrežja in je lahko široko uporablja za lastnike individualnih hiš in hišic, in prebivalci vasi.

Namenjen ruski strokovnjaki Ravnanje z odpadki, RAZEN če zlahka znajde temperaturna nihanja v hladni sezoni in izven sezone. Učinkovitost se ne zmanjša tudi, ali neenakomerno pretok kanalizacije, ki omogoča, da uporabite kanalizacije, RAZEN če je vikend, namenjen sezonski lastniki namestitev. To lokalno čiščenje odpadnih voda objekta popolnoma ekološko varen, Montažo in transport ne zahteva dodatnih stroškov, kot so posebne opreme in concreting. Le potreben pogoj za nemoteno delovanje tega sistema je, da je treba za svoje stalne priključitve na električno omrežje. Vendar pa je raven poraba to očiščenje kompleks je minimalen.

Načelo delo lokalnih Kanalizacijskih RAZEN če temelji na globoko biološko obdelavo (aerobni mikroorganizmi) odpadne gospodinjske vode. Filtracija je izkoristek 98%, ki izpolnjuje higienske standarde kakovosti, sprejete v ruski Federaciji. To dejstvo nam omogoča, da izkoristite odpadkov, čiščenje tekočin in aktivno blato z uporabo, ki se jih v gospodarske namene (npr. za namakanje kmetijskih zemljišč, Il, po dodatne obdelave, - kot gnojilo). Model obseg kanalizacijo UNLOS je kompakten, noiselessness pri delu in odsotnosti neprijetnega vonja, ki prihaja iz recikliranih odpadnih voda.

Delo postaja UNLOS so štiri polne ciklov zdravljenja domačih odpadne vode. Z uporabo aerotank, najvišjo stopnjo filtracije vode, in vsa dela, sistem je narejen samodejno in ne zahteva stalni nadzor na del strokovnjakov.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика