четверг, 31 июля 2014 г.

Feng Shui: od dnevne sobe na balkon

Feng Shui (dobesedno "veter in voda") - Daoist praksi simbolni prostor. Stari Kitajski nauk ponuja začeti spreminjati sebe in svoje življenje, da spremeni svet. Znano je, da tudi enostavno preureditev pohištvo v sobi, da ne omenjam, celovita prenova v hiši, ki povzročajo njene prebivalce popolnoma nove občutke in čustva. Vse, kar je v naše stanovanje, ki pravijo, da o pravilih znanosti Feng Shui?

V skladu z zakoni Feng Shui, za inter'dnevna soba notranjost je pomembno, da ni toliko skupno udobje, temveč tudi barvna paleta, mesto in pomen stvari. Najprej, zofe in stoli morajo stati z hrbet na steno, sedel je imel podporo in zaščito v ozadju, nato pa sedel na njih je sproščeno in udobno. Če so vsi sedeži dal tako nemogoče, jim položaj visok rastline, naslonjač, kipec, ali vsaj zavese, ustvarjanje zaščito zadaj. Zavese boljši luči, Feng Shui, težke zavese počasi navzdol skozi čas. Predložiti dnevni sobi, je potrebno'bodite prepričani, da upošteva lastnosti in barv p'petih elementov Feng Shui. Na primer, nahaja se v Jugo-Vzhodno od drevesa'leseni izdelki se bo spodbudila rast in razvoj, in simbolov element vode, ki jih podpirajo.

Cvetje, vse žive rastline v Feng Shui tudi izginiti in omilitev škodljivih energije. Poskusite za uporabo v notranjosti'Yeri zaprte police, če želite odpreti Feng Shui, ni zelo dobra. V vsakem primeru na policah mora biti red. Ogledala pridobitev in oddajanje energije qi, tako v Feng Shui so aktivno uporablja za različne namene. Za povečanje bogastva Feng Shui mojstri svetujejo, da krepitev življenjske energije qi Zahodu. Dolgo, saj je v Zahodni smeri v Feng Shui je smer bogato žetev v kmetijstvu.

Nastavitev v dnevni sobi kamin, bodite pozorni na izbiro kraja razumeti, ali je bilo primerno, tukaj elementa ognja. Feng Shui ne svetuje, naj kamin na Severni in Severno-Zahodni del hiše. Je verjel, da so to slabi položaj moških se je v hišo in nas pripelje do sporov in prepirov. Za nemoteno stanje lahko zvečer ob kaminu, glasbo veter z p've cevi.

Predstave in stropni tramovi ustvariti dodatne zornih kotov, da niti ustvarjalno in koristno qi grdo zmanjšuje njegovo kakovost. Bolje je, da bi se v otroške sobe, spalnice, pisarne. V manjši meri se ta pravica pripada po stopnicah v hišo.

Najboljše mesto, delovna soba je na Severu, severozahodu, Severu-Vzhodu ali jugovzhodu vaš apartma. Klasična kotu bogastva v Feng Shui je jugovzhodu kotu.

Balkon - vhod prežema vesolje življenjske energije qi v naši hiši. Eden od starih pregovorov, korenine, ki gredo Feng Shui: "Qi (energijo), ki je " scatter", ki jih veter in se ustavi na meji voda". No, ko iz balkona ni nobene negativne učinke: pip podjetij, staro mrtvo drevesa in daljnovodi. Ugodne pokrajino zunaj okno: gozd, jezera ali reke, na ovinek ceste, otroško Igrišče zunaj okna pogled ali področju urbanega razvoja.

Že tisočletja umetnost Feng Shui pomaga ljudem doseči harmonijo v domu in na delovnem mestu. Če želite, življenje, končno uspelo, poskusite živeti v skladu s Feng Shui.



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Feng Shui. Skrivnost materialov. Spalnica

Nadaljeval krog posvetovanj poklicni strokovnjak Mednarodnega centra odličnosti Feng Shui YAP Cheng Hai Tatjana Mizgireva, tokrat smo pa na naslednjo najbolj pomembno, z vidika Feng Shui, problem je umestitev spalnice in postelje.

Kaj, z vidika Feng Shui, se zgodi, da človek v sanjah? Zakaj je spanec tako pomemben?
Sanje je nekaj, brez česar ne moremo storiti. Lahko spiva več ali manj, ampak ni nemogoče sanje (no, samo če niste velik Tibetanski yogi). Ponavadi, spanje je razdeljen na tri faze. Prvi možganov digests in vrst dan prejetih podatkov: da je tukaj, to je tam, je na splošno ni potrebno, in tako naprej, Te sanje lahko plitvo. Druga faza globokega spanca. V tem času v zavesti pop up vse spomine stojalo', povezanih z močna čustva iz otroštva ali iz preteklih življenj.
Zjutraj sanje nas pripravlja za življenje danes; zavest je še posebej intuitivno o naši najbližji prihodnosti, in je v ta stavek smo videli tako imenovano preroške sanje.
V Feng Shui smo SV'Yasuo spanje z partnerstvo, če smo zaspal niso sami, pridobivanje otrok in, seveda, z zdravo'jamo.

Kaj je zdrav spanec? Kateri pogoji so potrebni za njega?
Zdravo spanje je, ko smo enostaven za uporabo in težko Zbuditi. Ko se prebudili v telo in um sta se počutil prijetno sprostitev in moč. Ne potrebujemo veliko skodelico močne kave, ki ", da zaženete motor". Kako dobro smo dobili dovolj spanja in počitka, našo uspešnost odvisna dan. Če smo popolnoma sproščeno v spanju,, v svojo intuicijo dobili dostop do neomejen prostor informacij. Vemo, da veliko število primerov iz življenja veliko ljudi,, ki je videl v sanjah stvari ali pojavov, ki pozneje slavili njih.
Za dober spanec, iz vidika Feng Shui, moramo spalnica z mirno mirno energije, dober kraj za posteljo, ugoden položaj telesa (ki se je obrnil na glavo). Pomembno je, da oblikovanje v spalnici ni bil agresiven, kraj, kjer je postelja, v deželi brez zdravju škodljivih geopathic žarki (vodonosnika žile, razpoke ali izkrivljanja zemeljske skorje in podobno), in seveda je zaželeno, svež zrak, kisik, katerih prisotnost smo v Feng Shui imenovane življenjske energije Qi.

To lahko negativno vpliva na osebo, ko je zaspal?
Veliko. Na primer, oster kotu Omare, police ali tabel ob postelji, režija nas v stegno. To zagotavlja, težav v sečilih. Ostrim kotom povzroča agresivno zraka eddies, napade telesu. Um prejme informacije o nevarnosti, ki izhajajo iz žrtev, ki je nastala krč, upočasni krvni obtok, s'je nekaj težav z zdravjem'jamo. Obravnavamo, in kota, ostaja, in vse se ponavlja. Geopathogenic sevanja, ali močnih virov smog, lahko tudi zelo škodljivo. Na primer vode, ki nosijo žile v zemljo zaradi trenja vode na gline žleba, skozi katere teče, lahko ustvarite električnega naboja, ki se razide po hiši do 30 tla. Telo in um, v tem primeru so vse noči, da aktivno branijo, dobesedno boj za preživetje. Nobeden, ki okrevanje in ne more biti nobenega dvoma. Ampak, na srečo, zdaj obstaja veliko naprav, ki omogočajo, da se zaščitite pred tem.

Kaj je bolj pomembno je lokacija spalnice v hiši ali stanovanju ali kraj, v postelji?
To vprašanje leži v ravnini posebni formuli Feng Shui. Odvisno od tega, kako hiši ali stanovanju na straneh svetlobe, smo dobili neke vrste zemljevid, ki prikazuje možnosti in pogoje za vsako posamezno mesto. Je strokovnjak na področju Feng Shui lahko ogledate, kateri sobi je bolj primerna za spalnice. Naslednji je najboljše mesto postelj, za določeno osebo ali par. To je idealno. Če je dober kraj za ločena spalnica, ali ne, iz nekega razloga ne moremo uporabiti, je pomembno,, da bi našli najbolj primerno mesto za posteljo, kjer bodo ljudje imeli dobro noč počitka in okrevanja. Videl sem primere, ko je, in spalnico in kraj postelje so bili dobri, ampak smeri, med spanjem je destruktivno. To je bilo dovolj, da nekoliko spremenite kot posteljo, tako da lahko ljudje se počutil veliko bolje.

Kako določiti pravilno smer postelji?
Intuitivno. Ali poskusov in napak. Imam dobro zgodbo na to. Ena lepa mlada dama je bil nagrajen pogodbe kot model v new Yorku. Ona je dal apartmaji. To je bila velika prostorna soba brez pohištva, z m', ki preprogo na tla. Postelja ni bilo, je morala kupiti. V večernih urah je imel službo v nekem kraju z blazino in odejo. Lahkota skozi revijo in se pogovarjajo po telefonu, se je preselila o prostoru, intuitiven, ki iščejo udoben prostor za spanje. Na koncu, nezavedno, je zaspala, zjutraj in počutim se odlično. Ob postelji je kupil, je po njej v mesto in našel smer.

Ali obstajajo razlike v tem, kako bi spal moški in ženska?
Tudi, če je ženska spalna pravico moža. Nato ji levi strani, nad nemočne in ranljive v našem telesu (tukaj je srce), je na podlagi aktivnega močan desni strani svojega moža. Tako ženska prejme varstvo, in človek se zaveda, da je razmerje moči, in med spanjem par dobi prav in naravno energetsko presnovo.

Kaj pa, če se mož in žena, glede na individualne izračune Feng Shui, potrebe po spanju, leže svoje glave v različnih smereh?
To je precej pogost pojav v moji praksi. Najprej, želim, da prosim tiste, ki spada v kategorijo "nasprotno" par. Ti sindikati so, kot pravilo, zelo svetlo, in odnos, ki je za dolgo časa ostanejo sveže in zanimivo za razlog, da partnerji različnih energetski sistem, različne izkušnje in perspektive vsako situacijo. So kot dveh različnih svetov, kot odprto knjigo, ki, kljub let skupnega življenja, nikoli ne preneha presenetiti. Kot je za skupno spanje, potem pa, odvisno od situacije, priporočam, da eden od partnerjev spati na postelji, v skupni rabi rahlim kotom. Kot pravilo, to je približno 15 stopinj, to je majhen naklon, in pogosto ljudje, ležati tako intuitiven. Včasih, ko je v intimnih odnosih ni toliko strasti in ljudje raje spat ločeno, smo našli optimalno alternativ za osebno lokacijo postelj. Partnerji enakovredni spanja in obnovljena, in čez dan so zaloge sveže energije, da v nujnih primerih. Poleg tega imajo čas močnejši zamudite drugega.

Obstajajo predmeti, prisotnosti, ki v nobenem primeru ne bi smelo biti dovoljeno, v spalnici?
Ogledala. So lahko v spalnici, vendar pa obstaja nekaj omejitev: ne nasproti vrat, nad posteljo, in ne pred posteljo. Ogledalo pred vrati potisne vse nazaj iz sobe. Ogledalo, ki odraža posteljo, ustvarja učinek "tretji odveč"in v prvo tretjino spanja, ko smo se znebili nepotrebnih podatkov, ki nam ostane v obliki subtilne energije, ogledalo pošlje za vse nas nazaj. Tako energetsko tenis, naporno nas. Če ste v spalnici je temu tako, potem je enostavno popraviti. Samo zaprite nekaj, na noč v ogledalo, ga lahko preklopite med ogledalo in postelja enostavno dekorativne zaslonu. TV v spalnici lahko povzroči tudi težave z zdravo'jamo skozi veliko področju electrosmog od tri do p'ATI metrov. Imunski sistem med spanjem doživlja veliko stresa. Bo trpijo tudi tisti, ki je zaspal na steno dveh metrov od TV. V tem primeru je potrebno'prepričajte se, da uporabljate zaščitne naprave. Ali pick up TV iz spalnice.

Rastline v spalnici - je to dobro ali slabo?
Eno ali dve počasi rastoče rastline, z zaobljenimi listi zelo dobro. So čist zrak iz kemičnih hlapov, ki delujejo na listi v plast prahu. Obvezna'bodite prepričani, da jih obrišite, sicer strupen kristali nazaj v zrak dihamo. Rastline naj ne stojijo preblizu postelja - ne manj kot enega od dveh metrov. V nasprotnem primeru aktivne energije za svojo rast moti nam v sanje. Rastline v spalnici naj ne bo veliko, ponoči absorbirajo potrebujemo kisik.

Ki iz vidika Feng Shui, design elementi in barve so najbolj ustrezne za svoje spalnice?
Nad posteljo naj ne visi težka lestenci, police ali omare. Problem pogosto vidim v otroških sob. Otrok nad posteljo, ki je obešanje garderobe, nezavedno čuti strah, zdrobljen, in je to lahko povzroči nočne more, nepripravljenost, da bi šel spat. Ne postavite sliko tipa "Ivan grozno ubije svojega sina". Bolje je, da izberete nekaj stojalo'je povezana z partnerstvo, ljubezen'Yu ali naravni motivi.
Barve lahko razlikuje - odvisno od osebnih lastnosti in okus ljudi. Vendar pa ton, v vsakem primeru pa mora biti previden in miren. Ne morete iti narobe, če se odločite za barve za stene z mehko bež gama in uporaba zavese, pohištvo, elementi načrta bo dodate tudi druge barve. No, če vam je uspelo ustvariti barvno ravnotežje, ki ustvarja vzdušje, veselje, sprostitev in udobje.

Tatjana Mizgireva

Vir: vip fengshui. ru

Vir: www. eremont. ru

V skladu z zakoni Feng Shui

Nekaj pravil, ki po starodavne Kitajske umetnosti Feng Shui, bo pomagalo, da bi srečo v ljubezni, sreča, uspeh v poslu in CT'Yeri, povečanje slavo in bogastvo, bo pritegnila Vaš dom bolj pozitivne energije.

Umetnost Feng Shui, je eden od načinov pridelave qi energije, ki nas varuje pred negativnimi dejavniki. Pretok qi energije v hiši, je odvisno od številnih dejavnikov: od svetlobe, razsežnosti, materialov, zvoki, vonjave, in najbolj učinkovita kombinacija različnih metod.

Zato, ker se svetloba je tesno stojalo'je povezan z elementom ognja, je še posebej pomembno, po mnenju privržencev Vzhodni nauki. Bolje je, če razsvetljavo, ki je naravno. fluorescentne luči in fluorescentne luči niso dobrodošli v Feng Shui, ta luč je hladno in mrtvo, škodljive za zdravje'I.

Visi namesto težke zavese svetlobe zavese. Debelejši zavese, bi bilo primerno v spalnico, kjer boste lahko bolj subtilna razsvetljavo. Distributerji svetlobe, ki lahko služijo kot ogledala. Ogledalo postavi na strani okna, se bodo izrazili in neposredno svetlobo v drugih kotičkih sobe. Na Kitajskem že od nekdaj uporabljajo posebne octagonal ogledala, da odraža odvečne energije.

Ne postavite neposredno nad glavo, delo ali jedilno mizo, močnih virov svetlobe. Slabo, če svetloba iz točke vira, ki spadajo o človekovih stožec, kot bi kosi je na pol. V tem primeru je bolje, da preurediti svetilka ali spremeniti. V Feng Shui, oseba, ki se zaveda svojega pomena, ko v celoti sveti.

O vplivu barv na psihologije napisal veliko, ne zaostaja v priznavanju pomembnosti izbiri barve v notranjosti'notranje zadeve in Feng Shui. Je barva, ki prinaša bogastvo in blaginjo, je rumena. On daje vedrino, je spodbuden. Rdeče - spodbuja in povečuje reakcije, simbol vitalnosti in energije. Modra barva je barva neodvisnost, zeleno - prebujanje življenja. Bela je dobro v vsakem inter'Yeri, kot barva čistosti in svežine, da o'združuje vse ostale barve. Črna je bolje, da uporabite samo dele, elemente dekor.

Pravilo "ne, da bi sedel s svojo nazaj na vrata", je treba ravnati v sobi in v dnevni sobi. Skozi Okna in vrata prodre je negativne in pozitivne energije. Položaj s svojo nazaj v vrata ali okno zaslonke privablja neuspeh, da so sile in podporo.

Ne postavite na posteljo v spalnici nasproti vrat, tako da bo pretok pozitivne energije. Ne bo spalnica in delovno mesto z različnimi vrstami energije bo obraz, uničujejo drug drugega.

Mizo v kuhinji in dnevni sobi je tudi bolje, da ne bo dal čez, in nekoliko proč od vrat, tako da ni levo blaginjo.

V Feng Shui izbočenih vogali, odprte police in ostrih predmetov, ki ustvarjajo negativno energijo žogo. Poleg tega delov, nepravilne oblike nima ravnotežje in simetrijo, ki vedno išče Feng Shui, ampak tudi na takih mestih pogosto so področja, ki ovirajo pretok qi.

Urediti pohištvo, tako da vogalih niso bili preusmerjeni na vas, ko ste sedeli na Mizo, na kavču ali se sprostite na posteljo.

Feng Shui Članice, ki zaobljenimi vogali pohištvo pomoč, da bi se izognili prepirov. Če ste v kuhinji odprte police ali police, boljšo uporabo okrogle posode za večino izdelkov.

Bulging stropni tramovi nad posteljo ustvarite vztrajno negativne posledice, ki lahko privede ne le do družinskih prepirov.

Feng Shui je svetlobe iz operacijskega sistema Windows, ki pravilno padel, to je na sporedu prostoru in čistočo stanovanja, pravilno poslikane stene, naravnih materialov.

Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Feng Shui: nasveti za izboljšanje doma

Starodavne Kitajske znanosti Feng Shui pravi, da je dobro, če je vaša hiša je odprtost, naravnosti, prijaznost, in med'kariera načrtovana in ne vsebujejo nepotrebnih stvari, omejuje gibanje naprej na življenje njihovih lastnikov. Nekaj nasvetov o tem, kako bi lahko naredil še bolje.

Salon - prostor za počitek in komunikacije, prostorno, svetlo, prostor in popolnoma demokratično podrejene interesom sedem'th. Barve za stene, pohištvo, preproge, zavese, okvirji za slike govori o prisotnosti elementa Zemlje, ki je odgovoren za stabilnost v življenje, zaupanje v prihodnost, o'enotnosti sedem'th.

Skozi velike polje v dvorani Qi energije, je osnova vsega življenja na zemlji, je potrebno za normalno življenje, daje moč in pozitiven odnos. Feng Shui priporoča, da ga ne postavljajte v bližino Okna, veliko dnevno rastlin.

Feng Shui pozdravlja zaokroženo koti - mize in drugo pohištvo, tako da eno od pravil usposabljanja - brez ostrih vogalov. Idealna lokacija stolov in kavč - nazaj na steno, tako da bo lahko, da se sprostite na polno. Kavč skupine, ki se lahko nahajajo v in okoli mizico pod kotom, glavna stvar, da se počutite udobno. Če je mogoče, moramo vedno zagotoviti, da je v ozadju ni bila vrata ali okna, in v kotu moje oči sem lahko videla, vključeni v sobi. Veliko število blazine na kavču bodo pritegnili in pritrdite dajo na to. Ne dajaj kavč, pod žarki, prispevajo k preoblikovanju Qi v Sha (negativno energijo). Tudi dodati, da je kopalnica žive rastline (element Les), to bo povzročilo element Zemlje, da delo še težje. Rastline vedno privabijo številne ugodne Qi v hiši.

Feng Shui priporoča strop bela, temno strop ustvarja več represivni vtis. Načrtovanje z žarki ne dovoli, Qi brez težav premakniti iz sobe v sobo, omogoča pretok energije navzdol, stiskanje ljudi, ki so pod tramovi. Če stori v kraju veliko časa, lahko pride do glavobola. V situaciji, ko je poravnava zgornje meje ni mogoče, poskusite vsaj za okrogle vogale off vidik z ostrim kotom (to bo žarek varnejši). Druga rešitev je pokritja roba grede m'kaj krpo. Delno odvesti negativne energije bo v pomoč svetilke na stropu žarkov.

Za oviranje kroženja Qi lahko in nagnjena strop. Za pravilen položaj bo pomagalo visok rastline ali usmerjeni na teh območjih močno svetlobo.

Feng Shui svetuje, da bodite pozorni na javni knjižne police, ki jih želite spremeniti kakovost Qi in njegov vpliv na oseba postane neugoden. Pravilno različico je v omare ali police z vrati. V vsakem primeru, poskusite postaviti pohištva, tako, da odprete policah niso bili usmerjeni na ljudi, ko so ostali ali v službi.

Drevesa'Yana pohištvo, ki živijo rastline - Drevesa predmetov, ki krepi Ogenj, ki je odgovoren za uspeh in slavo. Ni v nasprotju elementov in vodi do razumevanja tistih, ki živijo v tej hiši.

Po stopnicah v nauki Feng Shui igrajo pomembno vlogo, pa'povezovanje tla, biti dirigent energije Qi. Iz njegove lokacije je odvisna od kvalitativnih distribucije energije. Če stopnicah organska in funkcionalna, se pošlje dohodne pretok Qi energije v zgornja nadstropja hiše. Vendar, greenyellow stopnicah Feng Shui je bolje, kot da vijak in najboljši stopnje - tisti, ki ima širok pohodov z nizko stopinj in dobro osvetljen (to stabilizira energijo in enostavno gibanje okoli njega). Stopnice iz drevesa ter ima energijo Qi, navodila je treba neprekinjeno, brez vrzeli, sicer Qi teči in ne boste mogli dvigniti. Za pravilen položaj se lahko postavi pod stopnicami žive rastline in majhne slike in fotografije po stopnicah - tako da se energija se lahko premikate naprej in navzgor. Če nižje stopinj ustvarite Sha, ostri koti, je bolje, da združujejo polkrog s stenskim bo dala popolnost oblikovanja, ki krepijo vtis zanesljivosti.

Kamin v hiši ustvari domačnost. Nosilci močne energije, Ognja in dobro v stiku z Zemljo element (rjave in bež barve pohištva, zaključna materialov), kamin, ki je svojo podporo.

Izbira prostora za sob, imejte v mislih, da je Feng Shui priporoča, da tega ne storite iz spalnice v vrtu ali na mestu - to soba ni zaščiten. V spalnici je treba le ena vrata. Postelja naj ne bo pod nagnjena strop, in ogledalo čez iz postelje. Šivalni stroj, comp'PC, TV, je bolje, da se preselijo v drugo sobo.

Prostorne omare v office - dokaz številne Hobije in interese lastnika. Nauk priporoča, da monotonost stene oživljanja slike, tako slike na steni odprle ustvarjalne možnosti, ki vam omogoča, da izvajajo korak iz preteklosti v prihodnost. Feng Shui svetuje, da uporabite stolih z visokimi naslonjali, če sedež ni na steno, omaro police, da se skrivajo za steklena vrata, ostri koti pohištva blizu plezalne rastline. V dnevni sobi, ne objavite kaktusov in drugih trnova rastlin.

Postavite ploščo, ki predstavlja element Ognja, prav pred loka vrata na kuhinja, ni vredno. Ne postavite ploščo, in next, da se potopi, je povezana z elementom Vode in hladno.

V vrtec glavna pozornost je treba nameniti posteljica. Ne ga preveč blizu okna. Če ne drug kraj, morate ustvariti pregrado med okno in posteljo, dajanje majhno omaro. Nemogoče je, da imajo posteljo prav pred vrata, pretok energije bo motijo spanec. Delovno Mizo je treba tako, da se otrok igra, ali delaš domačo nalogo, bi lahko videli vrata, in je onstran zidu, ustvarja občutek zaprtem prostoru. Izogibajte se uporabi v vrtcu, žaluzije, zavirajo prodor Qi skozi okno in omejitev pogled od okna.



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Harmonijo Feng Shui

Inter'er, opremljene v Feng Shui, prvotno melodijo in prefinjeno harmonijo stavbo, prostor v stanovanju, ki izraža posebnosti odnos lastnikov. Velikega pomena je prehod od simbolov elementov, poseben red elementov v inter'Yeri.



Kuhinja - element Ognja. Če je pohištvo v inter'kuhinja je v rdeče in bele barve, za nevtralizacijo konflikt kombinacija "fire" in "kovinske", ki jih lahko dodate keramike ali rumena, bež, rjava "tla". Če inter'jer izvajajo v klasičnem slogu, dober dodatek, bi bilo veliko rastlin z m'asystem listi.

Še zlasti pomembno v Feng Shui je mesto v kuhinji, štedilnik simbol ognjišča in doma. No, ko je štedilnik, ki ni blizu pranje ali hladilniku ali pred njimi. Za sedež, ki bo ustrezal stoli, stoli z naslonjali. Slednje lahko ublaži negativne posledice kuhinji vrata, ki so bili za tiste, ki sedijo pri mizi (prostor ne more privoščiti, da postavite pohištvo in sedež za mizo drugače, in Feng Shui zadaj, je treba zapreti, drugače ljudje lahko pade v nepričakovanih okoliščin). Če je mogoče, urediti sedeži, tako da je bolje, da ne, da bi sedel s katerimi se sooča vrata, s hrbtom proti oknu ali vpliva Sha ostrim kotom vrat jamb. Pri izbiri tabela bi morala dati prednost dreves'lesene mize o trajnostnem noge. Vendar okrogla miza - dobra naložba, saj ne zornih kotov namenjena ljudem ugodno.



Dnevna soba. Inter'EP z najmanj pohištvo ne preprečujejo prost pretok Qi energije. Bež, rjava v dekoracija pohištvo, talne obloge - barva Zemlje - kar v inter'jer občutek miru in udobje. Kavč in naslanjači bolje, da dajo hrbet na steno - ustvarja občutek potrebno podporo in zaščito, pomembne za rekreacijo. Da bi pritegnili na kavču pozitivne energije Qi, ki visi na steni s sliko naravne pokrajine, sunrise, ki so nosilci "Fire", na podporo elementov Zemlje. Slike bo dal in svetlo poudarki v notranjosti'jer. Poleg kavč je možno postaviti na tla, lučka.

Če v dnevni sobi veliko število Oken, močna energija Yang lahko ravnovesje Jina in temne barve in dekor pohištvo. Jedilnico salon tesno stojalo'povezan s statusom in dobro počutje v družini. Tukaj imate obilo Yang energije, kar je najlažje doseči z uporabo razsvetljave. Z istim namenom je mogoče doseči z zamenjavo prosojne in motno zavese lažji.



Knjižnica v moderni apartmaji postala redka mesto, še posebej zanimivo za njeno dekoracijo v klasični slog. Mizica z comp''yuter in fotografije ljubljene bolje postaviti tako, da delajo za njega, da bi lahko videli, vrata v pisarno, popolnoma osredotočeni na delo. Stene se lahko končal plošče iz naravnega drevo ali posnemanje. Drevo bo suho toploto in ugodno, da lastniki od hiša energijo. Vrata narejena iz istega materiala, kot stenske plošče, bo skoraj neviden. Energija je nabralo, in koncentrirani v prostoru, ki povzroči željo, da ne pusti. Glavni okras urad lahko kamin z drevesi'leseni portal in svetlo rjave barve, Kam'leseni vrh. Tak kamin design harmonično energije (Les, Ogenj, Zemljo in je uravnotežen), in inter'jer navdušuje zanesljivost in je za zaupati. Nad kaminom primerno sliko s toplo krajine, bo pritegniti in povečati ugodno energijo (Qi). Svečnike, se lahko dajo na kamin ali knjižne police. Velike ovalne preprogo, ki pokriva skoraj celotno površino na tleh, ki so dobro center energije. Usnjeni kavč in roko-stoli bo prispeval k inter'EP, ki bo ustvarilo kotu sobe, kjer se lahko sprostite iz dela in se sprostite.



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Feng Shui bo spremenila tudi majhno stanovanje

To je človeška narava, želja po harmoniji. In če je v Evropski tradiciji več pozornosti posvetiti iskanju samega sebe, harmonijo misli, želje in dejanja, na Vzhodu dodelan pravili človeške družbe v okolici svetu, ki je ovekovečena v zdaj zelo priljubljena nauki Feng Shui.

Ne verjamem ali ne
Da verjamejo v načela Feng Shui, ali ne, ste se odločili. Ampak, preden boste obtožili to poučevanje v invalidnosti, to je vredno zapomniti, da na Kitajskem obstaja že več kot štiri tisoč let in se ne izgublja tla tako daleč. Poleg tega je vedno bolj priljubljena med izobraženimi in cynic Evropejcev, že utrujen od simbola " scatter " (in kaosa modernega sveta.

Morda naš stres, bolezni in drugi problemi ne izhajajo iz napačne lokacije v prostoru in malomarno ravnanje z energijo "živi zemlji"? V vsakem primeru, imate vedno možnost izbire.

Gradiva na temo

Feng Shui notranje zadeve'kuhinja
Feng Shui. Skrivnost materialov. Spalnica
Feng Shui. Inter'jer delovnem mestu
Feng Shui. Vrtec
Občutek, da je vse v življenju je : "ni prav" ali "narobe", lahko pade v tej zvezi poguma, in da je v tej državi za nedoločen čas, lahko poskusite nekaj spremeniti in zakaj ne bi začeli postopek s svojega doma?

Spopad z realnostjo
Dober namen, za preoblikovanje vašega doma s pravilno prerazporeditev energije, običajno spotakne ob nezmožnosti, da bi temeljito izpolnjujejo vse potrebne pogoje. Je na tej stopnji pogosto "pojdi razdalja" navdušence. Sem resnično želite storiti pravo stvar, kot je potrebno, in omejevalnih okolje ruske stanovanjska kriza ne samo, da ne dovoli, da upošteva pri načrtovanju okoliško pokrajino, ampak tudi v svojem stanovanju ne daj, da pohajkovanje.

25. sq m eno-sobna stanovanja, lahko ignominiously bodo ubili vsako podjetje, starodavne Kitajske. Seveda, če jih ni moč posegati v proces ustanovitve, spremembe lokacije kopalnica, odstranite zloži poleg nebotičnikov, ampak nekaj storiti, vam še vedno lahko. Prvi -

Dol z junk
Čistoča in ni junk, ki je eno od načel Feng Shui, ki so potrebni za normalno kroženje energije Qi (energijo življenja). Začetek vaše spreobrnjenje s Splošno čiščenje. Bodite pozorni na vsakem vogalu, razstaviti vsako omarico, se obračuna balkon in shramba. Neusmiljeno se znebite nepotrebnih stvari, razseka skodelice, počeni lonci in raztrgane nogavice. Ne hranite stare Copate in nepreklicno zdrobljen hladilniku.

Neostvareno stvari, ki dajejo prijatelji, znanci, z nizkimi prihodki, sosedi ali v drugo Cerkev. Lepo vedenje reči - če je kakšno stvar v svoji garderobi je lain nedotaknjena za več kot eno leto, potem ga ne potrebujejo, in jih lahko varno poslati v "dobro" roke.

Toda preden posežejo Grand čiščenje, pogled na lunarni koledar. Ta dogodek, ki ga želite urnika v popušča luna. Če te smeti je priporočljivo, ne maščevanje proti vratom (vimutti denar), in proti kuhinji.

Zaplinjevanja
Enkrat je odvisen vse prah se je odstranjena, in dodatnih stvari, bodo našli svoj dom v smeti, nadaljuje na naslednjo stopnjo energije, čiščenje prostorov - zaplinjevanja. Ta postopek se lahko izvede z uporabo sveče, Joss palice ali šopi trave. Namesto zaplinjevanja morda brizganje Sveto vodo.

Za premikanje v procesu čiščenja morajo vrata-v smeri urinega kazalca, ustavljanje, na vsakem vogalu (tam se bo negativna energija). Po obiranju, se stuširam. Medtem ko so v boju za čistejše okolje" vse slabe energije poravnajo na vas. Najbolje je, da počistite svoje osebe, ki uporabljajo hladno vodo, če je zdravo'vsekakor bo.

Za varno rezultat energetsko čiščenje, uporaba amuleti. So lahko tradicionalne Vzhodne: kipi sloni, psi Fu ali leteči zmaji varovanje vhodnih vrat). Kot lahko naš Slovanski'Jansky: podkve, metlo, različnih izdelkov iz lesa. Fit in SV'ASCI čebula, česen, poper, grozdih, zelišč ali posebne čare Feng Shui.

V majhnem obsegu
Po tem, ko ste očistiti moje stanovanje, je čas, da razmislite o tem pravilno dogovoru. Na " malomerice" ni tako enostavno, da bi, bo potrebna precej iznajdljivosti in ustvarjalnosti. Studio apartma skupaj in spalnico, ter dnevni prostor ter Kabinet. In ta vsestranskost je, da razmisli. Najprej, s pomočjo kompasa določili smeri svetlobe, in se odloči, kaj prostora (bogastvo, zdravje'I, CT'kariera, sedem'th in podobno), ki se želite osredotočiti na tem trenutku.

V okviru prednostnih nalog, označite območja zazidalnega. To je mogoče storiti z uporabo različnih Ozadje, "sestavljeno" iz ozadja ali pohištvo. Za primer, da bi okrepila na področju znanja, bi bilo dobro, da bi dal knjigo policah, območje sedmih'th poudariti dodatne posvečenja, in v coni slave, položaja "priče" dosežkov (medalje, diplome, skodelice).

Posebno breme je središče apartma. Iz njega se energija razprši, v vseh drugih sektorjih. Zato je pomembno, da se okrepi tem področju. To je najlažje storiti z Mat ali svetlo lestence.

Za zaslon
Posebno pozornost je treba nameniti v posteljo. Medtem ko spimo, naše telo se napolni z močjo in zdravo'jamo. Zato ni nujno, da imajo posteljo blizu okna ali rastline (traja energije stran), v bližini "dosežke napredka" (comp'računalnik, TV, stereo), dodeli slabe energije.

In ne visi nad posteljo brez stojala in police. Poleg tega, da kupu na postelji, ovirajo pretok energije, so tudi nevarni. Jaz se bo vsak žebelj ali vijak in bo prekinil...

V majhnih stanovanjih, postelja pogosto hkrati igra vlogo kavč. Feng Shui, seveda, ne tako kot pohištvo-transformatorji, ampak kam iti. Za pravilen položaj bo pomagalo zaslona v eno-sobno stanovanje ne bo. Ponoči je ogorodit posteljo, in v popoldanskih urah Mizo.

Uporabno površino
V majhnih stanovanjih vsak meter šteje. V Feng Shui. Ne morete pozabiti na spremljevalnih prostorov: kuhinja, kopalnica, wc, shramba in balkon.

V kuhinji treba je ločiti elementov, ognja in vode. Če peč se nahaja zelo blizu umivalnikom, ločen teh območij nekaj dreves'lesa, kot so rezanje Krovu.

Kopalnica in wc oprala energije. Da bi to preprečili, so se vrata na "damski" prostor mora tesno tesno. Tako kot školjko sedeža. Ensuite kopalnice, ločena glavnih komponent (kad, wc) drug od drugega na zaslonu. Če je neuspešen zaradi postavitev stranišča ste bili v področju zdravega'ali jaz pravim, bogastvo, poskusite, da se zmanjša negativni učinek te določbe. To je dovolj, da se vrata, c / ogledalo, tako da bi jih izginejo.

Kot je za trgovinah, ne bi smeli početi, skladišče nepotrebne stvari. V čistočo in red, tam bi moral vsebovati nekaj stvari, potrebne v vsakdanjem življenju: sesalnik, ventilator, likalna deska.

Balkon je tudi brezplačno iz vseh vrst krpe, steklenice in zdrobljen smuči. Kot oblika balkon, je bolje, če zunanjih kotičkih "teraso", ki bo krog ali prirezani (obrazec a-linija).

Obrača moje stanovanje, zaradi česar je prijeten in privlačen, počakajte malo, glej kaj se zgodi. Po hiši bo spremenila vaše življenje. Če greš dobre stvari, to pomeni, da boste naredili vse, kar je pravilno. Če ne, boste še vedno imeli delo, da ne.

Vir: myhouse. ru

Vir: www. eremont. ru

Kako delati s ploščicami

Kako delati z kaptelinin premaz.






1. Delo na sooča strešnik preveč gladke stene lahko olajša, če lepilo za zmešamo suhe stavbe mavca (alabaster). Teža mora biti debela kot kislo smetano.

2. Zamenjava krekirana strešnik, prajapita whetstone ali disk utori v cementa okoli oboda z napako strešnik, po tem, da s pomočjo dleto in kladivo, lahko enostavno odstranite krekirana ploščice brez poškodb sosednjih.

3. Pred rezanjem, strešnik, namočite v vodi. Stojalo je tam 40-60 minut, lahko izrežete roller steklorezom. Potem, z združevanjem vrstico rezano z roba mize, narežemo na ploščice, da bo padel točno na vrstico rezano.

4. Popravilo tla, prekrita z keramične ploščice - preprosta stvar. Nazaj stranka ploščico in gnezda, kjer je bila, temeljito očisti umazanije, prahu in maščob (utrjene cementa, ne izbrišite! ) In mast z lepilom BF-2 ali BF-6. Dovolite, lepilo, da se posuši. Potem spet, čopič, obe površini in, ob položili ploščice v režo, potiskanje bremena. Dan kasneje, tovor se lahko odstrani. Ploščice bodo trdno na mestu.

5. Oblsoveta in stenske ploščice, se lahko gradijo v šiv med vrstice plošče iz majhne kotne police debeline stekla ali plastike. Za ta nižja mejijo na polici, ploščice, rezano steklo rezalnik za debele policah. Polico, širina in dolžina v tri ploščice, closefitting kiti v šiv, dodatne podpore, ki ne potrebuje.

6. Za popravilo odstopa od stenske ploščice, priporočamo uporabo lepila iz raztopljenih v aceton pakiranje pene. V vogalih ploščice morajo dal štiri dele pena približno 20 x 20 x 20 mm in jih spustite na pipeto na 20-25 kapljic aceton. Po nekaj sekundah, pene, ki se raztopi, nato ploščico gosto pritisnite na steno. Po pol minute lepilo prinasa.

7. Kako narediti luknjo v keramičnih ploščic in ne zlomi? Oster konec tapnite ali rezilo kota subiram na mestu prihodnosti luknjo odstranite glaze s tapkanjem s kladivom na instrument. Če ploščice, ki je prilepljena na steno, da se načrtuje luknjo lahko vrtati ročno vrtanje (power visoka hitrost) s pomočjo svedra ali udarec z pobeditovym.. V ploščici, ki še ni nameščen na steno, je bolje, da cut luknjo, ki imajo drill samo v roki. Namesto pobedilovo drill jih lahko posnamete, in normalno ali dela rit krog datoteke, ki delujejo kot vaja. Vendar pa v slednjem primeru, da bi šel počasnejši.

8. Steklenico zamašek, pre -, navlaženo s taljeni parafin, popolnoma odstrani umazanijo na ploščicah.


Razvrstitev laminat

 


Kaj je laminata in kako izbrati? Kategorije, razredi





Danes, po Evropskih standardih laminat je razdeljena v razrede delovanja, ki kažejo, kaj stopnja stresa na prvem mestu, trajnost, lahko prenese, da je vrsta kritja.

Obstaja več kot 18 preskusov, ki določi, kateri razred laminat je. Razdeljena je na laminat doma (21, 22, 23) in komercialne (31, 32, 33, 34) aplikacija.

Razredov 21 in 22, primerna za območja z nizko stopnjo obremenitve: spalnice, omare, domov, knjižnic, skladišča, in dvajset-tretji vključuje uporabo v kuhinjah, hodnikih, prehod sobe.

Že nekaj let se izračuna izkoriščanje poslovnih prostorov z šibke zmogljivosti, zlasti sklepanja in uradov. Ampak doma bo ostal za približno 10 let.

32-I - komercialno "obremenitev jamstva petih letih intenzivne uporabe, in 15 v dom.

Trideset tretje intenzivne obremenitve, restavracije, klubi, fitnes centrih, hotelih. Bo trajala približno 10 let. V dom se lahko uporablja le v primeru težava rešitev, ki zajema več desetletij.

Kategorija 34 pojavil na trgu relativno pred kratkim in je namenjen za kraje za množično zbiranje ljudi - to je lahko klubov in drugih. So ti laminatov približno 20 let.

Komercialni fibrebonded nadstropju

Ta vrsta preproga, ki so posebnost v proizvodnji. V proizvodnem procesu razčlenitev premazi poliamidnih filamentov, ki se raztezajo vodoravno, tako vlakna so razporejeni v vodoravni položaj. To omogoča umazanije in kemikalij, in vpojne, ki so na voljo iz ulice na naše podplati, ne da prodre globoko v preprogo in jih je mogoče enostavno odstraniti med čiščenjem.






Pokritost je dobro antistatic (ne ustvarjajo statično elektriko, medtem ko povlečete, hoja, shuffling hoja in t. d. ), imajo dobro toplotno prevodnost. Komercialna uporaba vseh premazov v mislih prisotnost visoke obremenitve, zato del preproge za takšno objekti so vlakna trajno poliamid.

Oblikovanje preproga je lahko zelo raznolika (enobarvni, s sliko, z geometrijskih točk in t. d. ). Komercialni talne obloge se uporabljajo predvsem za dekoracijo, hoteli, igralnice, počitek, sobe, torej, izbira vrste kritja in oblikovalski pristop zelo previdno, ker to vpliva na to, kako načrtovanje bodo prišli do svoje obiskovalce. Med uporabiti preproge obstajajo različne subcollections, ki se razlikujejo glede na tehnične značilnosti, obliko in debelino.

Fibrebonded preprogo, ki je značilna za nadev vlaken (višje gostote, višja iznosostoikost). Z večjo gostoto, povečanje debeline in, posledično, soundproofing. Ker preprogo, premazi se uporabljajo v komercialnem področju, vključuje tudi zahteve za lahka obstojnost (fade). Udaril pokritost popolnoma izpolnjuje te zahteve v barvi, zlasti zbiranje titana, tenor in granit. S pravilno nego - mokro čiščenje in uporabo čistejše, kot premaz, bo trajalo zelo dolgo časa.


Industrijska zunanji kovinski premaz

Dati konkretne tla trdnosti in trdote pri visokih obremenitvah na površini, je uporabila, ki jih pokriva s kovinsko ploščico.






Sodobne tehnologije pomagajo krepiti betonske površine z Muh - površinsko utrjevanje mešanice. Površina svežega betona je obdelujejo suho formulacij, ki so podrgnil v površino z konkretne končna stroji. Hvala za to premaz, betonska tla pridobi moč in vzdržljivost. In še take pokritosti ni na voljo za uporabo v livarna, kovanje investicije, težkih strojev, ker takrat, ko se premikate po tleh koli opreme ali težke opreme, betona preprosto razširi in sesulo.

Tudi, ko obremenitve tal, ki zajema z debeline do 20 mm (mimogrede, proizvajalci garancijski rok delovanje za težke industrije do 25 let), ko so se tla, izgleda tako, kot nalašč, še do prve teste, težkih strojev in naprav. Tudi element, ki tehta do 15 kg, po nesreči padla iz roke zaposlenega, daje luknjo v tleh za približno 15 mm globine in površine 100 m2. V nadstropju v 5-6 letih popolnoma neuporaben in potrebujejo večjih popravil.

Dobra in zanesljiva alternativa za utrjevanje betonska tla, ki že desetletja ne bo potrebna sanacija zajetja, je bila kovinsko ploščico, ki je bil razvit z oblikovalci in strokovnjaki za industrijske objekte "KAMAZ", kot tudi podjetja podizvajalci. Laboratorijski testi so pokazali, da na obrabo, odpornost betona samo obrne k odpornost proti obrabi kovinskih. Kot tudi s kovinsko ploščico za talno oblogo, ni treba, da se uporabi za ozemljitev opreme.


Marmoleum

Vprašanje, ki interesov", ki tleh je ležala? " Lahko bi dobili veliko odgovorov. Proizvajalci ponujajo veliko talnih materialov, ki zajame duha. Trgu pogosto novosti in ena izmed njih je Marmoleum. Njena priljubljenost raste med potrošniki, oblikovalci pohvale je Raj za domišljijo, umetniško utelešenje ideje in koncepte notranje opreme.






Nekaj podrobnosti o marmoleumi. V svoji proizvodnji uporablja tudi materiali, kot so pluta drevo, juta in smole, smole rastlinskega izvora. Presenetljivo dejstvo je, tla se izvaja v stotinah različic barve rešitev, 2000 tone, da ga je utelešenje sanje oblikovalci vseh časov in narodov.

Marmoleum, vse večjo priljubljenost grozi, da presega linolej, čeprav poceni in demokracije zadnjih. Kaj je tako izjemen, v tem Marmoleum? Bo povedal več.

Prva dobra stvar - to je uporabo v proizvodnji izdelkov iz naravnih materialov, ali pridobljenih. Tudi, materiala razvidno iz varnosti za zdravje ljudi, hypoallergenicity, domače živali, je zagotovo bo "okus". Material ima antibakterijske lastnosti, ki pomagajo, da preprečuje rast škodljivih mikroorganizmov in naredi materiala, ki odlično podlago za medicinsko in varstvo otrok.

Drugi velik plus - high strength Marmoleum, negativne reakcije na učinke kemičnih snovi (kisline, topila se počutil materiala - ni se zdi). Marmoleum odporna na odrgnine, ne potrebujejo posebne nege, kot se zahteva za nekatere druge vrste talnih oblog. Material prenese tlak več kot 160 kg na kvadratni centimeter, tako da ni važno, kakšne težke omaro ali kavč, kovinski varno in drugih težkih predmetov, notranjost.

Plus tretji - estetski. Posebna tehnologija za risanje uporablja v proizvodnji Marmoleum, omogoča, da je tako, da je celoten debeline barve, in jih ne bi bilo pranje tla, fotografija ostaja nedotaknjen - to ne bo mogoče izbrisati, in ne bo zbledi.

Četrti pozitiven trenutek, - gradnja. Marmoleum zelo enostaven za namestitev, saj prihaja rezan v obliki ploščice, ki se prilegajo vse talne površine. Da sestavite slika o, spreminja barvo rešitev pomaga široko barvno gama čeprav rozetaje koncentrat. Postopek polaganja - to je, da je preprost: lepila je dal na napačni strani Marmoleum ploščice in ji pritisne ob tla. Vse! Strešnik trdno držijo površine.

Vendar, dokler ploščice so lepljene na tla, da imajo posebno neugoden položaj zaradi togost materiala so precej enostavno, da se odzove na odmor, tako za prevoz Marmoleum vas nežno, in na koncu, da se preveri celovitost vsak strešnik.

Tako strokovnjaki in oblikovalci močno priporočamo, da so pozorni na to nov zunanji material, ki je nihče ne bo žal, da jo uporabljajo za notranjo opremo.


Marmor drobtine

Naravni marmor in granit narejen pisanih izdelkov, - dekorativni premazi različne namene. Material zahteva posebno pozornost je potrebna in ni dostopen vsakomur. Poleg tega, ko kamna proizvodnja odpadni material je pogosto odpisani kot odpadek. Tukaj je turško podjetje "Bayramix" in začela proizvodnja v novi material, ki vključuje odpadkov marmorja proizvodnje - granule marmorja. Skozi pregled drobljen marmor stolpi na velike in majhne frakcije, in uporabo drobtine različnih velikosti, ki vam omogoča, da spremenite tekstura obdelani površini se lahko gladko površino in lahko grobo. Mala marmorja žetonov uporabljajo v domovih in uradih, velik - za predloži fasad. Pokritost Bairamiks včasih barve, ki je okrašen z bleščicami, pomeni odtenki.






Prednosti marmorja drobtine vključujejo vzdržljivost, odpornost proti udarcem, ker temelji na kamen. Hvala prozorno lepilo, ki je vključena v sestavo zmesi, Bairamiks elastična, preprečuje nastanek razpok na stenah. Na drugo, material je okolju čist, odporen na zunanje vplive atmosferske pojave, nima nobenih kemičnih vonj.

Drobljen marmor se uporablja za notranjo dekoracijo v zdravstvene, izobraževalne ustanove, ustanove živilski industriji - v besedo, povsod, kjer stene so velika obremenitev.

Mimogrede, gradivo bo vas rešim iz stalnih zamenjava Ozadja in stenske obloge, ko v hiši živijo. Ostrenje je kremplji takšne pokritosti, jih ne bodo mogli škodovati.

Kako uporabljati material na steno

1. Površina je prevlečena s sesalno: akrilni premaz porozne površine. Če se površina ne vpije vlage (npr. beton) tal ni potrebno, te površine oscuridad (čiščenje peska, papirja).

2. Površina se razlikuje od barve iz marmorja drobtine, je treba obravnavati barve tal, uskladiti z končna. Če želite to narediti, ki jih prodajajo posebne oligonukleotidov osnovno belo barvo in barvo, ki se ujema z barvo Bairamiks.

3. Zelo drobtine uporabljajo jekla 35-centimeter lopatico. Ko površin velike površine, ki se uporabljajo lopatico velikih velikosti. Na shpatel dobi majhno količino zmesi in tlak gibanja zamazanih nad površino. Delo se začne na kot gledanja. Prevleka je plast - ni debelejši od enega delcev zmesi. Drobtine se uporablja hitro, da ni bilo vidnih spojev. Tako na velikih kvadratnih eno osebo, ki komaj shajajo. Dojenček se hitro suši - 15 - 20 minut in naj jekla float Pat, grater je potekala pod kotom, in glajenje je narejen v eno smer. Glajenje je potrebno, da vsak kamen je bil postavljen na mestu, ki zagotavlja nemoteno pokritost.


среда, 30 июля 2014 г.

Lestence.

Svetilke, lestenci in sconces. Svetilke z rokami (video)

Art Nouveau lestenci in žarnice high-tech

Art Nouveau lestenci in žarnice high-tech.

Master-class. "Svetilke dveh odtenkih,".

Master-class. "Svetilke dveh odtenkih,".

Master-class. "Svetilke podružnic".

Master-class. "Svetilke podružnic".

Nameščanje lestenci na kljuki

Nameščanje lestenci na kljuko.

Lestence.

Trenutno kristalni lestenec si lahko privoščijo vse države ukrajinskega oblately. In da je, zakaj te je mogoče najti v inter'notranjost v vse prostore, oblikovalci pripravljeni na preizkus, s lestence v različnih inter'Arah.
Lestence pojavil v poznem 17. stoletju. In takoj dobil bolj priljubljena zaradi svoje razkošje in lepoto. Prvi od teh svetilke, svetilke so bile narejene v obliki sveče. Trenutno, senčniki za luči, imajo različne poglede. In v tiste, lestenci, kjer je zgornja meja, ki spominja na svečo, ki se imenuje klasična. In uživajte v lepoti lestence si lahko, medtem ko gledaš ta video.
Video posnetek na temo: "Lestence" traja 4 minute 57 sekund. Prijeten ogled.


Vir: mojdom. omr. ua

Namestitev lestenec, na traku.

Svetilke, lestenci in sconces. Svetilke z rokami (video)

Izbira lestenci

Izbira lestenci.

Kako izbrati lučka

Kako izbrati lučka.

Master-class. "Openwork svečnik".

Master-class. "Openwork svečnik".

Klasična lestenci

Klasična lestenci.

Namestitev lestenec, na traku.


Vir: mojdom. omr. ua

Kako izbrati lučka.

Svetilke, lestenci in sconces. Svetilke z rokami (video)

Master-class. "Openwork svečnik".

Master-class. "Openwork svečnik".

Klasična lestenci

Klasična lestenci.

Mount lestenci, da se raztezajo strop

Mount lestenci, da se raztezajo strop.

Lestence

Lestence.

Kako izbrati lučka.

Izberite lučka boste morali obleko vaš design. Obstaja več stilov svetilk. In boste morali uporabiti formulo za razsvetljavo. Tako si kupil lučka, in ni bilo tako, da mu manjka moč, ki jo potrebujejo.
To je treba upoštevati dimenzije prostorov, za katere smo kupili svetilka. Tako nisi dotik glava na nitko, ko se boste peljali pod njo. In po vsem tem lahko začnete izberite svetilko, ki vam je všeč.
In preberite več o izbiri svetilka vam bo povedal strokovnjak na tem video posnetku. Video posnetek na temo: "Izbira lučka" traja 11 minut in 21 sekund. Prijeten ogled.


Vir: mojdom. omr. ua

Klasična lestenci.

seover="_tipon(ta)" onmouseout="_tipoff()"> Svetilke, lestenci in sconces. Svetilke, lestenci in sconces. Svetilke z rokami (video)

Mount lestenci, da se raztezajo strop

Mount lestenci, da se raztezajo strop.

Lestence

Lestence.

Art Nouveau lestenci in žarnice high-tech

Art Nouveau lestenci in žarnice high-tech.

Master-class. "Svetilke dveh odtenkih,".

Master-class. "Svetilke dveh odtenkih,".

Klasična lestenci.

Klasični slog, ki je nastala v 16. stoletju. V tem času je razcvetu Renesanse. Je bilo v tem času začeli poskrbi sobe v hiše luksuz. Za te predmete in pripadalo lepa lestenci.
V teh dneh lestenci bilo zlato ali bronasto. V senčniki za luči podoben sveče, ki so narejeni iz kristala. Zahvaljujoč klasičnih lestence pogledal lepo in drago. Ampak ti lestenci so zelo velike. Da ne bo visi v majhnih sobah. Zdaj pa je šel tendence za gradnjo stanovanj in hiš z velike sobe. Tam je klasična lestenci, bi bilo primerno. In pogled na klasično lestenci, boste lahko v tem videu.
Video posnetek na temo: "Klasični lestenci" traja 1 minuto 54 sekund. Prijeten ogled.


Vir: mojdom. omr. ua

Mount lestenci, da se raztezajo strop.

Svetilke, lestenci in sconces. Svetilke z rokami (video)

Lestence

Lestence.

Art Nouveau lestenci in žarnice high-tech

Art Nouveau lestenci in žarnice high-tech.

Master-class. "Svetilke dveh odtenkih,".

Master-class. "Svetilke dveh odtenkih,".

Master-class. "Svetilke podružnic".

Master-class. "Svetilke podružnic".

Mount lestenci, da se raztezajo strop.

Da se raztezajo strop vas ne priključite lestenec, iz enega samega razloga - ne bo držalo. Za ta namen je treba pritrditi na betonski strop. Vprašaj kako? Jaz bom povedal. Za to boste morali narediti luknjo v stretch strop. Toda preden naredite luknjo je treba izrežite kos gume "krof". Je želeno, da zgornje meje ne prenaša, ko boste naredi luknjo v njem. In nato skozi luknjo, boste lahko pritrdite kavelj betonski strop, da se držijo, da je lestenec. In bolj podrobno o tem, kako visi na lestenec v napetosti, strop, si lahko ogledate v naši video.
Video lekcija o temi: "Gori lestenci, da se raztezajo strop" traja 2 minut 29 sekund. Prijeten ogled.


Vir: mojdom. omr. ua

Master-class. "Svetilke podružnic".

Svetilke, lestenci in sconces. Svetilke z rokami (video)

Nameščanje lestenci na kljuki

Nameščanje lestenci na kljuko.

Namestitev lestenec, na traku

Namestitev lestenec, na traku.

Izbira lestenci

Izbira lestenci.

Kako izbrati lučka

Kako izbrati lučka.

Master-class. "Svetilke podružnic".

V tem mojstrskem razredu dekorater bo naredil svetilko, ki vas bo spomnil, čarobni gozd. Za to uporablja pri delu vejice. Najprej morate pripraviti vejice. Če želite to narediti, režemo na desno dimenzije in odstrani lubje, ki je ne vodijo. In z obližem, da se določi lučka znanja vejice. In z nadaljnjim dejavnostim na okrasitev lučka boste izvedeli, medtem ko gledate to master class.
Master-razred na temo: "Luč veje" traja 5 minut in 10 sekund. Prijeten ogled.


Vir: mojdom. omr. ua

Študija je druga "jaz" 2006-11-09 11:18:30

Gradnja in rekonstrukcija.








Študija je druga "jaz"
2006-11-09 11:18:30

Pomemben del podobe leader pisarno. Kako bi inter'jer položaja stranke in partnerji? In kako ustvariti vzdušje, ki bo pomagal oblikovati in izvajati zanimive in pomembne projekte podjetja? Urad Manager mora biti drugačna od ostalih office edinstvenost med'notranje zadeve in hkrati odražajo poslovne slog in usmeritev podjetja. Morda, da v celoti izpolnjuje ta zahteva je možno le z razvojem Splošne izvirne zasnove projekta. Toda glavna naloga je, ne samo, da ustvarite edinstven med'jer. Omara mora izpolnjevati svojega gospodarja, njegove navade, njegov temperament, življenjski slog in preference - to je odvisno od razpoloženja in uspešnosti. Kako si to naredil? Razmišljanje O tem, Obvezna'obvezna in ena od najbolj pomembnih lastnosti Kabinet Direktorja Mizo. On mora biti kakovosten in dovolj velik. Zdaj priljubljena mize, z zaobljenimi vogali, ki SIP'Aksuat vtis pomposity classic soba in dodajte demokratični značaj Kabinet v stilu hi-tech. Zelo pogosto tabel, predstavlja le vrh brez vgrajene predale in police (svojo funkcijo uspešno opravlja mobilni podstavkih). Informativno-top box, ki prihaja z veliko večino uradov domače proizvodnje, imajo stalno uspeh. Samo ime definira svoj namen. Kljub temu, sestanek klic in pomožne tabele tabele, in mala polkrožno top škatle, komaj primerne za srečanja (in ne, za Skodelico kave). Mimogrede, v tujini vodje raje namizni računalniki v klasično različico (za pogajanja z obiskovalci je soba za sestanke in srečanja s kolegi, poteka v konferenčni dvorani). Toda izbira, seveda, ne sme biti določen način, ali cene, in vsakodnevne poslovne naloge. Torej, preden se odloči, da je vredno, se spraševala, ali je to postavitev Omare pohištvo slog vodenja? Torej, v družbi s strogo upravljanje navpično, kjer je Direktor vsak dan organizira sestanke z vodji oddelkov, mala informativno konzole ni zelo dobra rešitev. Samostojna konferenca tabela funkcionalno zelo primerna, vendar se lahko neprijetnosti, dvignite iz glave dokumentov in telefon na svojo Mizo. Na drugi strani pa bo imela dnevna delovna srečanja nepotrebna formalnost. V tem primeru odlično seznanjeni postavitev Omare pohištvo v obliki črke T, ko je pravokotna na Mizi vodja nadzor nad dolgo mizo za pogajanja. Idealen za vsak dan srečanja, v istem času, kot načrtovanje je popolnoma neprimerna za komunikacijo z obiskovalci, kot jo ustvarja, niso vedno koristni spopad. Če vaše pogoste obiskovalce so menedžerji podjetja bi morali iskati druge odločitve vlade (enako demokratične informativno konzole, m'pisarniško pohištvo). V vsakem primeru, pohištvo mora biti brezhibno kakovost. Original ali trendovski, vendar nizke kakovosti pohištva, takoj uničiti resnost sliko. Poleg tega kakovost materialov in komponent je odvisna od izraz svojih storitev. Kaj oblikovan konferenca tabela dati prednost? Morda odgovor vam bo povedal, psihologi. Na podlagi njihovih izjav, izmenjavo idej bo preprosto za okroglo mizo, kjer se pripravi pooblastila niso poudarjene. Da bi nekatere strateške odločitve prispeva k pravokotne oblike tabele (štipendija ljudje sedijo v vrsti, omejeno z izjavami v resnici). Če želite shraniti dovoljenja v eni roki in nadzor položaja, izberite mesto, kjer eden je sedel pred drugimi. Vendar tega ne bi smeli storiti, če načrtovani pogajanja enakopravni partnerji, - v tem primeru je lahko zelo koristno, da se majhne okrogle ali trikotne tabela. Oblikovalci priporočamo, da bi del ohišja ali ločen prostor za sprostitev področju. Tukaj mesto m'pohištvo, kava miza, sobne rastline. To prijeten kraj je primeren ne samo za predelavo in sprejem. Sprememba okolja je ključnega pomena pri vodenju pomembno, pogajanja s strankami in partnerji, in udobje m'pohištvo ustvarja prijateljsko vzdušje in pogosto pomaga usmerjati pogovor nazaj na pravo pot. IZBIRA je težko v Skladu z vodilno podjetje za trženje "Merx-Mebel" Eugene Romanenkova, če prej, v večini primerov, naši voditelji so opremljene sobe na različne elemente v normalni operativni pohištvo, danes urad je vedno pogosteje kupil kot celoto, in od nakupa poceni pohištvo postopoma zavrne v celoti. Treba je opozoriti, da uradni splošno sprejeta delitev pisarniškega pohištva ne obstaja. Vsa podjetja uporabljajo svoje pogojna delitev, priročno za njimi, zato izberite nobenih znakov za vsak razred pohištvo je skoraj nemogoče. V vsakem primeru pa v delitev predvsem na ceno. Na splošno vsi uradi, ki jih lahko razdelimo v štiri cenovne kategorije: do $ 1500 na nabor, od $ 1500 v $ 3000, od $ 3.000 do 5.000 usd ali več kot $ 5000. Cene zaradi uporabljenih materialov, kakovost gradnje, načrt rešitve. Najdražje sobe so v celoti izdelana iz masivnega lesa: hrast, bukev, javor, jesen, češnja, oreh, bukev in drugi (v proizvodnjo pohištva iz matrike razumeti, table, lepljen iz bruskov masivnega lesa iste vrste). To je, kot pravilo, kos blaga. V segmentu dragih artiklov, družba ocenjuje, "Liga-Nova", razmerje med uvožene in domače pohištvo približno 70 do 30%. Z uvoženo najbolj od vseh na trgu italijanske proizvodnje (Italija je absolutni svetovni vodja v izvoz pisarniško pohištvo). Tam so tudi pisarne nemške, Belgijske, španščini in drugih proizvajalcev. In če, na primer, nemški pisarniško pohištvo je najprej kakovost in ergonomija, nižinske italijanske zasnovan barve in izvirnost konstrukcij, ker Italijani so bolj osredotočeni na posamezne stranke. V segmentu pohištvo srednjega in nižjega cenovnega se je bistveno povečal aktivnost domačih proizvajalcev. Tukaj je razmerje med uvoženih in domačih pohištva - 40 in 60%. Glavni domači proizvajalci delajo na tok, z uporabo kvalitativnih, vendar ne zelo drago materiali in dodatki. Take pohištva, pogosto nimajo izrazito slog objektov, lahko fit v različnih inter'karieri. Moram reči, ni vse Kabinet pohištva na trgu, ustreza ravni, ki je potrebna za vodjo. To ostaja skrivnost nato. zakaj je v nekaterih primerih na voljo le Desk (čeprav zelo drag), ponosno imenuje "urad skrbnik". Ampak se bo osredotočila le na najboljše, da z'pojavil na trgu v zadnjem letu. Tako, močno razširili ponudbo družbe "Merx", ki je izšla lani, p'Yat Omara serije, najbolj uspešen od tega s'pojavil "Flagman" in "Dolga". Posebnost ohišja "Flagman". da Desk in stati v njem so povezani, medtem ko je v drugi seriji, gredo ločeno. Uporablja se tudi debelejši stekla z alu okvir, ki zagotavlja omarice precej nenavaden videz. "Interservis Ltd" (znamka "Snite"), pa je predstavil dva nova Omara serije - "Plazme" in "Titan". "Plazme" narejen v najboljši tradiciji modernizma: kombinacija čokolade in modi zdaj beli hrast plus največjo funkcionalnost - vse je blizu. Za bolj prepričljivo miza ima odebeljeno vrh. Značilnost nove Kabinet dalas" družba "Leader" v konfiguraciji Mizo, ki je oblikovan kot fižol. Takoj vzbudil in kovinske noge nenavadna oblika. Ne levo, ne pozornost kupcev in podjetja "Enran Acro. Njen novi Kabinet "Neo" je tipičen primer neo-klasični in ustvarja potrebne podobo respectability, ne da bi izgubili glavo med'jer. Uporaba furnir, dragocen les omogoča ustvarjanje iluzije naravni vzorec. Seveda ta seznam je nepopoln. Novosti so bile predstavljene s strani drugih podjetij, in to ni dobro, vendar je obseg list ne dovoli si, da se spomnimo vseh. Če na trgu ni ničesar, kar bi prispevalo k realizaciji načrta ideje, je vedno mogoče, da bi izdelavi posameznih pohištvo. Na srečo, mala podjetja, sposobna, da bo izvršila zelo visoke kakovosti, na pretek. Poleg zasebnih studios izvajanje proizvodnji pohištva iz dragocenih pasem, kot so palisander, kubični meter, ki stanejo več tisoč dolarjev. Glede na m'pohištvo, posebej za pisarne, podobno domačih izdelkov na trgu, je majhna, vendar je, na primer zofe blagovne znamke "Amati". Neporavnanih je poudaril stroge oblike pohištva niz "Poslovni razred" ("Liga-Nova"). Elastična, morda celo kruto, ampak udoben sedež iz litih poliuretanske pene. Ta material je običajno uporabljajo pri proizvodnji avtomobilskih in letalskih sedežev in na začetku ima višjo gostoto, kar bistveno poveča trajnost proizvodov. V prizadevanju za modo, Kaj slog učilnice danes velja za najbolj v modi? Strokovnjaki ugotavljajo, da ne morete izbrati samo enega. Podobno, ni jasnih pravil, oblikovanje. Aktivno tekmujejo v dveh glavnih smereh: technocracy in klasike. Technocracy določa prehod na bolj demokratično in s pohištvom za srednje osebje, ki je dražje, medtem ko uradi glavo - veliko cenejši od tradicionalnih klasičnih. Ko pa je. v uradu inter'Arah technocracy pridobil močan položaj, urad v klasični slog, ki je vedno bil in bo ostal v povpraševanju. In to ni presenetljivo: v nekaterih tipov, kjer je inter'jer mora vcepiti občutek zanesljivosti, trdnosti in fundamentality nič drugega preprosto neprimerno. Vendar nekateri trendi v interior design''erov še vedno vidna. Na primer, vedno bolj, voditelji pritožbe storitve mojstri Feng Shui (Kitajski filozofiji prostora). Bistvo Feng Shui je pristojni upravljanje qi energije, ki lahko deluje na usodo oseba in družba kot koristne in škodljive. Feng Shui je glede na delovnem mestu kot živi organizem, ali so v opoziciji do vas, ali v harmoniji, in daje priporočila o smeri sile qi v pravo smer. Preprosto povedano, mojster Feng Shui bo predlagal lokacijo, ki je primerna za pisarno vodje, kam postaviti mize in drugo pohištvo, kako postaviti stvari na mizi, da dodate med'er, itd., Vse to ima en cilj - da bi podjetje uspešno. Sodobni pisarni design je težko predstavljati brez živo glasbo. Še posebej občutljivi na ffs-design lepa polovico človeštva. "Ženske so bolj čustvene, in če Kabineta so moški bolj konzervativno, ženske zahtevajo udobje, veliko svetlobe, prisotnosti zelenja, fotografije, sorodniki in različne predmete, ki bi jih spomnite, sedem'Yu," pravi Dmitrij seroshtan, Direktor Design Studio "Arba". Tudi inter'jer urad ženska-vodja je drugačen m'kot barv svetlobe. Ampak. še enkrat, pravila o tem, kaj mora biti Direktor urada moške ali ženske, št. Ne na zadnjem mestu v inter'Yeri uradov zasedajo slikarstvo in kiparstvo. Toda nakup umetniških del lahko privoščijo, ne vsako podjetje. Vendar, prosim, odstopi od nakupa poceni slike. Gladke stene lahko okrasite fotografije: visoka kakovost tiska včasih je videti bolj eleganten kot nepopolne slike. Poleg estetske vrednosti slikarstvo in so za praktično uporabo. Svetla točka na steni, ki se osredotočajo na sebi mnenje, spodbuja najboljši počitek oči. Zelo prijeten in hkrati kljubovalno bi nenavadno, med'jer rock skladb z slap ali akvarij. Pravzaprav, kaj je lahko bolj nenavadno kot slap v direktorjevo pisarno? In, da se umiri bolje kot spektakel tokove vode, ki teče čez samsom kamni ali svetlo ribe, frolicking med zelene rastline? Rocky skladbe so notranjost je napolnjena s svetlobo materialov, kot so poliuretan, česar ni zelo težko, in naravnega kamna je v tem primeru uporablja samo za katerimi se sooča. Prav tako je treba opozoriti, da so tla v pisarni vodje v nobenem primeru ne smejo videti cenejši kot pohištvo. - To razdora takoj ujame oko. Poleg tega je dober seks, po mnenju strokovnjakov, ki zagotavlja 70% uspeh inter'jer. Najbolj dragih in prestižnih talna obloga upravičeno prepoznamo po naravnih parketa in parket Odbor. Tako, drevo je v modi spet. Ampak največji elegantna danes intarsia - kombinacija različnih vrst lesa, kot je določeno v zapleten vzorec. Za navdušil obiskovalce z luksuznimi na nekaj starinske stvari, - pravico design način. Vendar ne gilding in pseudoculture! Luksuzni mora biti nevsiljivo'slevou. Danes je bolj in bolj nagnjeni k funkcionalnosti. Dober okus vključuje čistost oblike, racionalnosti in prostor. Izdelava soba, bodite previdni: v mešanico stilov, ki so v notranjosti'Yeri se lahko spremeni v kup niso kombinirani z drugimi predmeti. Splošni vtis je lahko pokvari še tako pohištvo, kot je, na primer, vaze slikarstvo ali kad s palmovih dreves v kotu. Da bi našli idealno kombinacijo različnih stilov samo oblikovalec strokovno. In če ste res prepričani, da želite pisati v inter'jer nekaj popolnoma neprimerno (na primer maska vodja daleč Afriška plemena, prinesel iz izlet), oblikovalec organizirati prostor, tako da je ta eksotična "gost" ni bila razumljena kot tujka in celo koristno je poudaril idejo reševanja celotno ohišje. Slog uspeh Mnogi menedžerji, ne vem točno, kateri slog Kabineta, da izberejo. V tem primeru oblikovalci iz poseben psihološki testi, rezultati, ki je določen z najbolj primerna za ta osebnost, slog, med'jer. Za konzervativno in trdne ljudi, ki ustreza klasični slog, ki je značilna zanesljivost, zadrževanje, zadržano in hkrati enostavnost. To je pogosto v kombinaciji z drugimi slogi, ki tvorijo zanimive možnosti. Različica od klasičnih - stilizirano določene starosti. Tako z'sobe so opremljene v Empire stil in Renesanse, ki, vendar pa, je malo verjetno, da ustrezajo večini sodobnih družb. Namesto, da se bo ustrezno v pisarni Direktorja velikega podjetja, ki stojijo'povezani z umetnostjo. Razlikovati je treba tako zanimiva smer, kot bi identične kopije zgodovinske sobe. Izdelani ročno v enem primerku, tak študij lahko privoščijo le zelo samozavestni vodja, ki želi pokazati njihovo sodelovanje v višjih slojih družbe, kakor tudi v poslovnem svetu in v svetu umetnosti. Poleg tega stanejo več sto tisoč dolarjev. Ne bodo ostale neopažene, respectability, ki ima v lasti študijo, opravljeno v angleškem slogu. Opremljene v temno hrasta ali oreha, opažev in zeleno krpo, to je obvezno,'vključuje trdno Mizo in velika knjižnica. Najljubši dekoracijo - navpični trak, ki se uporablja v tapetništvo in dekoracije sten. Pohištvo v angleščina slog, bo iz matrike, ki je minimalno površinska obdelava je podrgnil z voskom ali lakirani, ki vam omogoča, da prikaz teksturo lesa v vsem svojem sijaju. Svetlo individualnost racionalno osebo, ki ne bi mogel biti boljši poudarjanje Kabinet v modernem stilu. Pohištvo je preprosto in brez dekoracije, trim svetlobe, seveda, ampak funkcionalnost je na prvem mestu. Režija, samozavestne ljudi, ki niso previdni in ima odličen okus, nedvomno bodo uživali Kabinet v slogu art Deco. Za to eksotičnih zlitine sodobno in tehnično estetika 20. let so značilne zaobljene vogale, jasno navpično črto in konkavnih oblik. Zunanji varčevalnih ukrepov, so v kombinaciji z rafinirano, subtilna dekoracijo. Ekskluzivno na voljo so sobe z art-Deco so narejene iz eksotičnih vrst lesa (javor, jesen, rose les Mardonius) v kombinaciji z chrome podrobnosti. Če je v klasični inter'Arah pomembna oblika, v stilu hi-tech bistvene materiala. Popolna odsotnost okraski tukaj se nadomesti z igro svetlobe na steklo, sijajni krom-neprevlečeni in kovinskih površin, naravne lepote strukturo lesa in kamna teksturo. Pohištvo ta slog je zelo funkcionalna, pogosto ekstravagantnih oblik. Poleg tega je demokracija high-tech slog, da bi večino svojega delovnega okolja. Zelo priljubljena v zadnjem času sobe v slogu techno. Njihova značilnost je zakovičeni povezave in perforacijo od kovinskih površin (vrstice okrogle ali kvadratne luknje in cut-outs). V notranjosti techno dodeli nosijo strukture in komunikacije, stroji za kopiranje, modularnih enot, kolo turbine in orodje mehanizme in tako dalje, je težko zamenjati z drugimi slogi. Izogibanje nepotrebnemu v korist moto minimalism - slog radikali. V trappings vsakdanjega življenja tukaj je skrit. Paleta je praviloma nevtralen. Slog je značilna odsotnost dekor, iskanje idealne deleže, barvna razmerja, v primarnih oblikah. Prvotno pohištvo minimalism je bil ustvarjen z mislijo na maso potrošnikov, danes pa se je spremenil v nekaj izključno za uspešno ljudje, katerih podjetje zaseda stavb iz stekla in jekla.
VIR: Office

Vir: http://stroymart. com. ua

Omara je v stilu top 2006-11-09 11:17:32

Gradnja in rekonstrukcija.

Omara je v stilu top
2006-11-09 11:17:32

Elegantno in hkrati zelo praktično pohištvo. Brez nepotrebnih podrobnosti in nepotrebnih elementov, ki kršijo čistost stila. V ozadju uspešno poudarja celovitost in pomen inter'jer. Te nastavitve določajo slog sodobnih menedžerjev. Funkcijo, ki sledi stilu, Kaj bi bilo treba office Manager je vprašanje, okusu in željah lastnika. Ampak kot veste, gledališče začne z obešalnik, hiša - spredaj, in podjetja iz urada top Manager. Na delovnem mestu vodje pas postavljeno udobje, ki je neke vrste "ideološke obremenitve, s poudarkom na status lastnika. Omara je kot rekreacija soba, sejna soba, mini soba za sestanke, VIP jedilnico ali bar, knjižnica, razstavni prostor za zbirke in nagrade, itd., Zato, ko se tako vsak prostor v naloga oblikovalca je zagotoviti funkcionalne značilnosti prostora. Zato je treba trajno nastavitve. Tehnološko - izolacija, optimalno osvetlitev, temperatura, klimatska naprava. Psiho - barve, dekoracijo, udobje pohištva, razmerje prostor in pohištvo-pripomoček nasičenost. Dober arhitekturni projekt mora izpolnjevati ne samo poslovanje podjetja, po vrstnem redu, ki ga je storil - dekoracijo lahko uporablja za doseganje specifičnih ciljev lastnika. Poleg tega je v inter'Yeri lahko odražajo blagovno znamko "simboli stabilnost, zanesljivost in dinamičen razvoj. Classic - harmonija večnost Tradicionalnih Patriotske pojme inter'jer office Manager je demonstracija "kdo je šef". Miza je velika, masivna, hrast opremljena tradicionalna zeleno krpo. Predsednik spomenike, kot prestol, kakovostno oblazinjeno z usnja. Omare in omare iz klasične jasnost, čepenje, trda, težka. Zagotovo bootery - sten in stropov dreves'les opaža, izbrano, da se ujemajo pohištva. Se uporablja za dodajanje inter'jer slogovno dovršenost. Takšna "obrnjeni" stene strokovnjaki atribut ena od lastnosti klasične sobe. Bootery omogoča Kabinet ne le bolj trpežne, ampak je tudi funkcionalne, kot plošče, napušči, plinths, narejene iz lesa, po posebnega zdravljenja ne potrebujejo nobene oskrbe, razen suho čiščenje. V klasični študiji tega modela je osnova za dekoracijo in obuja misli večnih vrednot. Dober položaj lahko služijo več generacij, sčasoma spreminja v družini relikvija. Vendar stvari, urad šef nima povzroči združenja s bogastvo, razkošje, trdnost in moč. Čeprav je trend, da bi te pomene v pojem "prostor", je bila vedno prisotna v domačem in čezmorskih projektov. Imamo to zelo prispevala k tradicije ruskega-trgovec in Sovjetsko-birokratsko mentaliteto. Ampak, kot kaže praksa, okus ni enak. Zato v poslovnih prostorih so lahko različne, v obliki. Eno, kot stojala za kolesa, drugi želi omare in tretji bodo zadovoljni mize. Kot rezultat, različnih stilov, ki segajo od zbirk, ki gravitirajo na minimalističen, preprost, trdna in Zrela, da Baročni - sobe, izvrstno v svoje razkošje in impresiven umetniški podrobnosti in elegantno dekoracijo (podolgovat, mozaik, gilding, patination, in tako dalje ), kot tudi arhitekturni elementi (ročno izrezljane miniaturni kipi ali balusters). Strokovnjaki pravijo, da je ruski trg vse bolj priljubljena osvojiti sobe so izdelani v high-tech stil, oblika, ki se pogosto uporabljajo steklo in kovine. Stekla vrh in močan, narejen starinskem slogu tabele-podstolja odmor tradicionalne poglede o tem, kako na Mizo, kar je prevladujoč slog Kabinet glavo. Moda na high-tech, ki je prvič prišel na območje prebivališča voditeljev v sredini 90-ih, skupaj z'Asuna. V državah, ki so uspešne kapitalizma taka zbirka dolgo stabilno povpraševanje, in šefi različnih poklicev in blaginjo. Obstaja več razlogov: na eni strani, okolju prijaznih materialov, s priložnost razširiti paleto elementov modela območju, s tretjimi vtis elegance. Pomembno je tudi, da Omara je narejena iz značilnem slogu, high-tech materialov, je navadno 3-4 tisoč evrov cenejša, kot pa njen izvirnik na ceno nišo, ki je narejen iz tradicionalnih materialov. V Rusiji high-tech izbran za mlade, prepričani v svoje sposobnosti, poslovneži, ki imajo raje stilsko svetlobnih tabel s steklenimi pokrovi matrike naravnega lesa. Za izdelavo takega modela, kot pravilo, uporabljajo različne vrste kaljeno in mehko steklo: prosojno, mat, obarvan, poslikana, z obdelavo plati in brez njega. Zasnova zbirke je zelo funkcionalna in jedrnato - nič odveč. V veliki večini modelov, ki so nastala na okvir - to je močna, ljubek, ki je odporna na vlago in mehanske poškodbe. Geometrija udobje je še en premik: namerne malomarnosti pri izvajanju svojih delovnih prostor postane posebej oblikovani slogovnih odločitev vlade. Take pisarne "ustvarjalnih umov" - vodje zasnova podjetja, založbe. Tukaj, pod masko umetniških motnjo ali estetska preprostost preberite samopomich najemodajalec, svojo podobo. Danes barvna paleta je različna - od temno sive do rdeče-rjavi in čokolado tone. Nasprotno, ultra moderno minimalistično zasnovo, lahko okus tradicionalni, bogata, tople barve in materiali. Tako sodobni pisarni, izdelani v območju mahagoni, tudi izgleda v redu. Kul izgleda in pohištvo iz hrasta ali oreha. Črna barva je barva pohištva v pisarni vodje bodo označite laconic oblike in čiste linije. Kot je za les, do danes, v proizvodnji Kabinet pohištvo, in ko se konča, najbolj priljubljene so oreh, koren bliskavice, anegre, Bubinga, mahagoni, hrast, javor in Ameriška češnja. Mimogrede, če so vodje poudariti pomen obiskovalcev, ki zagotavljajo maksimalno udobje komunikacije z vsako prišel v pisarno, da dokaže, napredno, Evropski stil dela, potem je idealna rešitev - svetlo, odprt prostor, ki je napolnjena z "air". Natalia Morozova, Direktor design-design Studio "KRAFT". Se je rodil leta 1960 v Bugulma. Diplomiral je iz Moskve finančne in gospodarske Inštitut majoring v "Računovodstvo in analiza gospodarske dejavnosti". Podjetje "KRAFT" deluje od svoje ustanovitve. In njihove CT'jer stojalo'sodelavci samo s to družbo. Od leta 2000 do današnjega časa - Direktor design-design Studio "KRAFT". Kabinet Eugenia Cheremisin, vodja Oddelka na Mednarodni Univerzi "Dubna", - primer slogovno in ideološki obveščeni delovni prostor, ki je v jedrnato intelektualne slog. Pri razvoju design-design Studio "KRAFT" rešiti dva problema. Prvič, v primeru, da je bilo potrebno, da odražajo identiteto kupca - oseba, izredni in postopno. Drugič, to je potrebno poudariti specifičnost institucije - Kabinet je bil ustanovljen, da se Profesor, ki narekuje legitimnost nekonvencionalne odločitev pri izbiri pohištva in materialov. Globoko, plemeniti toni lesa echo barve in nenavadne talne obloge, asimetrično delimits urada na poslovnem področju in rekreacijsko območje. Kljub enostavnosti obdelavo, med'jer poudarja status lastnika - projekt vključuje drago, visoko kakovostne in moderno pohištvo, ki je značilna za hostesa kot oseba, ki je postopno. Mimogrede, v končni kupec izbral Kabinet s temno ton konča, v kombinaciji s steklom. To je prostor večji kontrast in resnost, ki je seveda potrebno za komuniciranje s študenti, - se je izkazalo, odlična kombinacija demokracije in ohranitev rase. Irina Lototska, Vodja projekta v podjetju", &". Diplomiral je na Državni Univerzi gradbeništvo, potem business School Open Britanske Univerze. V podjetju "a &A", ki vam je priskrbel Evropski pisarniško pohištvo, je zaposlen od leta 2000. Pred tem je delal na Motorola mobile communications. Irina je uspelo projektov opremiti pisarne številnih znanih podjetij, med katerimi, na primer, Marubeni Itochu Jekla. Posebnost podjetja gospodarica Kabineta Predsednika turističnega podjetja "Aurora Intour" Galina Kiseleva vključuje pestri barvni katalogi, reklamne brošure in letaki, kot tudi Spominke in darila od poslovnih partnerjev iz različnih držav. To rpnabar'jaz bi dal svetlobo in avantgarda Kabineta pošteno funkcije. Zato, da se ohrani status značaj Kabinet, poslovni slog in vzdušje je bilo potrebno za ravnotežje "neresna" narave predmetov, med'jer preprosto pohištvo. Na koncu je bila opravljena izbira v prid zbirka Cambridge, izvedene v klasični slog. Pohištvo v pisarni revetted z interline interval mahagoni, v zvonjenje, ki je izbrano in tapetništvo. In svetlobe, stene in tla naj vizualno povečati prostor, da bi se izognili mraka, ki se upravičeno šteje, da je spremljevalec temno pohištvo. Pohištvo tukaj je precej velik, vendar eleganten, daje toplo vzdušje in udobje. To pohištvo daje občutek varnosti, daje zaupanje, obljublja, stabilnost in blaginjo.
VIR: CT're

Vir: http://stroymart. com. ua

Novi trendi v oblikovanju inter'jer 2006-11-09 11:16:57

Gradnja in rekonstrukcija.

Novi trendi v oblikovanju inter'jer
2006-11-09 11:16:57

Ker se je odločila za posodobitev inter'er, smo poskušali razumeti nove trende, teženj in usmeritev za oblikovanje. In zelo pogosto ne more odločiti, kaj želimo videti vaš dom? Kaj naj bom pozoren, kaj naj upoštevajo pravila, da je udobno in moderno? Bomo še naprej naš pogovor z državami Unije, arhitektov, Ukrajine, glavni arhitekt družbe "Agromat" Nikolaj Ivanovič Bykov o modi, trendi na oblikovanje prostorov. - Nikolaj Ivanovič, kako etnične slog lahko organskih v inter'Yeri sodobni človek? - Ethnics v modi zdaj. Ampak, moram reči, vse, velika umetnost, ki je iz mode, čeprav ves čas citati iz različnih kulturah in obdobjih so bile uporabljene za številne izjemne mojstre. V načrtovanje se lahko Afriki, Japonski, Indijski stilov. V Rigi sem bil v hiši oseba, ki se ukvarja z Obrti. Kovačnice s trgovino, je ustanovil svojo stanovanja vitraž, pohištvo, kovanje in domači izdelki lastne proizvodnje. Njegov inter'jer čudovito! To je nekaj donjon Viking, prestol sobi Križarske... Še en edinstven na svoj način inter'EP sem videl v Novgorodu. Drevesa'vasi kočo, ki je bila predstavljena ogromno zbirko Gzhel in nežgani gline. Preveč super! Oglejmo še eno pomembno temo: kako "resni" inter'er - in denarnico in svetu Outlook? Če ste lastnik roke so prsih predali ali luč, oblikovane posode - to je stvar, ki je blizu vas in cesti. Ni važno, kaj vaša inter'notranjost v slogu hi-tech ustvarja nekaterih nesoglasij. Ko stvar sozvočju s svoj notranji svet, da bo organski in v vaš dom. Vi lahko postavite v sobo pramen las: in če je predenje kolo vaša babica, ki vznikne na otroštvo, greje dušo, verjemite mi, to bo povsem v harmoniji tudi z najbolj modernih stvari. V takih primerih je, da igrajo na kontrast na opozicijo. Po vsem, kar privablja več dialoga ali monologa? Seveda, dialog: to je več zvočniki. Primerjava tezo in antithesis, kontinuiteto časa lahko daje zelo zanimivo razlago. Zbirka netsuke in Afriška maska minimalističen inter'Yeri lahko preveč "zvok", toda kako? Na primer, lahko barve predmet v neonsko barvo in dal zraven stola z isto kot on, starosti in ste že zaključili. Zdaj v oblikovanju ni nič nezakonitega, vendar pa je vprašanje, potrebujete, recimo, pseudopotto? Ali ste fit ta stil? V resnici, obisk hiše bogatih ljudi, lahko srečate ambiciozen, zaman inter'najnižji ravni, mora dokazati svoj družbeni položaj in veliko vlagala. Praviloma so tuja gostitelji v duhu, ker podlagi njihove ustanovitve postaviti nečimrnost in ponos... In to je zelo dobro počutil - bilance, udobno človeka v njegovo hišo. - Izkaže se, da danes v oblikovanju, kot je v modi, vse je dovoljeno? - In kako bi vi odgovorili na vprašanje: kaj je v modi? Ni uporaba poskuša povedati, ker nosite vse! V obleke ni prevladujoče barve, ramena, ampak v kaos, vam je vedno podzavestno občutek, kadar je to ustrezno in sodobno "segodnyachko". Formula okus, ki temelji na logiki, občutek delež in kulture. Zdaj se vračajo številni trendi iz preteklosti: od takrat, ko je hipiji - bonitete in cvetje, od 1960-ih letih - čar in bleščice. To je spet v modi. Veliko jih je, ki pravijo, da je naš čas - čas triumph of eclecticism. Ampak, po mojem mnenju, tam je eklektična - je mapping predmete iz različnih obdobij in stilov, da ustvarite svojo lastno usklajeno in enotno sliko in nauka o akrobatskom letenju, če je edinstveno. In kar je najbolj pomembno, kaj se bo zgodilo? Zelo me zanima v francoski inter'kariero, kjer lahko sobivajo stol Louis XVI in moderno pohištvo iz usnja in chrome, in izgleda harmonično in hkrati sveže! - Če boste poskušali ustvariti inter'jer hiše z različnimi skupinami ljudi: za primer, starejši par, mladi družini'I z več otroki in mladimi, da odločitev pri načrtovanju vidite? - V tem primeru spet ne brez preslikavo med'jer človeške psihologije. Starejši ljudje, ki ne sprejemajo inovacije, si prizadevajo za bolj znane in uveljavljene - klasike. Mlad človek, ki živi aktivno klub življenje, ki se zaveda vse novosti, informacije na spletu. Želi, da šok in prijatelji, da se v določenem dinamičnem okolju, in zato raje post-moderno, high-tech ali etnično slog. Par z več otroki bližje v duhu eclecticism, ko sem lahko v harmoniji okusov in preferenc vseh članov sedmih'th. Trije "stebri" arhitektura - funkcija, uporaba, zanesljivost v vseh stilov, ki so določena hierarhija. Zdaj vsakdo prosto izbira slog, ritem življenja in oblike izražanja. In kako edinstveno in individualno osebo, ki je tako edinstven, je in njegov inter'jer.
VIR: Poslovne +...

Vir: http://stroymart. com. ua

Toplo doma 2006-11-09 11:16:18

Gradnja in rekonstrukcija.








Topel dom
2006-11-09 11:16:18

Magic živo plamen'I Zgodovinsko kamin bila vedno središče doma, kjer se je cela družina zbrala, da se ogreje, in govori. Danes je postalo precej net'natančnih podrobnosti prestižni inter'notranjost, ki poudarja, da je materialno stanje gospodinjstva, kot vir toplote. Čeprav, glede na delo lokalnih javnih služb in nepredvidljivosti vremena, last kamin dajejo toplino, in ne samo v zimskem času, še vedno ne. Direktor Metropolitan trgovina "Kamini na Turgenevskaya" Sergej Watkin: "Kljub temu, da je vloga kamin danes je spremenjena in je ni toliko sredstvo za ogrevanje prostorov kot luksuzni (in pogosto izjemno dekorativna)" okras ", večina strank še vedno raje" v živo "fire'I. Veliko privlačijo estetske in psihološke vpliv goreči ogenj ". Vodja "ice" podjetje Leonid Alekseenko: "Kamin naredi hišo prijeten in zasebno. Pravijo, da ljudje nikoli dobili utrujeni gledanja na tri stvari - kako drugo osebo, kako voda teče in kako ogenj gori ". Kamin pogosto postane "zakonodajalec" stil prostora, kjer je nameščena. Ob istem času, tip in izgled kamina odvisna od velikosti, svetlosti, uporabo prostorov. Direktor družbe "carara" Nikolay Bochkarev: "za Izgradnjo kaminom in zasebnim projektom. Zelo pogosto prihajajo do nas stranke s svojimi idejami, ki prinašajo imenike ali fotografijo s podobo, kaj želijo poustvariti v svojem domu inter'Yeri. Odvisno od situacije in arhitekturni pogoji prilagoditve ". To se zgodi, da kupci želijo dati na kamin svoje začetnice. Ali želite kopirati nekaj znanih kamin, kot so Royal kamini St. Petersburg Ermitaž, s carving in frize okoli ogledalo in notranji stolpce ($ 8000, podjetje "carara"). Po mnenju strokovnjakov, kamin, ki ni del inter'za notranje zadeve, ki je spremenila vsak p'Yat let. To je redka stvar, ki naj služijo za veliko generacij, še posebej, če je upodobljena družina kluba ali nekdo začetnice. Na primer, boste lahko uživali v belem, classic, kotiček za kamin z podduvalom, design, ki je mesto (v oval v sredini portal) za začetnice bodoči lastnik ($ 4500, podjetje "carara"). Kateri je boljši? Torej, ste se odločili, da je najboljši način za počitek za dušo in telo sprostite v kamin. Najprej morate jasno sami s'ugotoviti, kakšne vrste kamin želite - dekorativne, tradicionalne živo, električni? Morda, kamin-žar? Izbira je odvisna od tega, kje natančno načrtujete, da imajo kamin v stanovanju, primestni hiši. In lahko v javni ali zasebni gazebo? Treba je jasno opredeliti, za same funkcije, ki morajo biti opravljene za kamin. Če preveč toplote ne potrebujete - to je lažje in lažje, in v arhitekturnega vidika in iz vidika požarne varnosti, da namestite okrasni kamin. Vloga plamen'I se lahko opravlja tudi... sveča. In v zunanjih predložiti obstajajo številne možnosti, od najbolj preprostega plastike ali pobarvane mavčne plošče do dragih kamnov in plemenitih kovin. Uporaba dekorativni kamin, samo sledite osnovnih pravil požarne varnosti (nekaj podobnega kot " otrok tekmi ne bi dal! ). Če je izbira padla na kamin je druga možnost za tiste, ki ne želijo obremenjevati sami s posebno skrb. Grelec ne zahteva nobene globalne rekonstrukcije, zlom stene in podobno. In poudarjajo v obliki ponaredek plamen'I bo dobro, da simulira realno "v živo" hišo, na primer electrotok z medenina okvir, v dveh načinih ogrevanja in daljinski upravljalnik, ki lahko konstruktivno "kurjenje"ali zmanjšanje (od leta 2000 UAH, trgovina " Kamini na Turgenevskaya "). Grelec lahko revet z kamen ali drevo, potem bo težko razlikovati od "življenja". Vendar pa strokovnjaki pravijo, pravijo, in to kljub dejstvu, da je električna in dekorativni kamini lažje za namestitev, do tega kamin jih je zelo veliko. Samo zato, ker pravi plamen'I napolni dom toplino in udobje, in prispeva k popolno sprostitev po napornem dnevu. Kot je za kamin-prostor za peko na žaru, najpogosteje pa se uporablja kot peč za pripravo aromatične hrane v ogenj. Na primer, kamin-žar s skrivnostno ime Tolede, iz barvne Peščenjak in okrašena s rumene, "starinsko", s klopi, ki služi kot tabela za pripravo m'meso (13000 UAH, trgovina "Kamini na Turgenevskaya"), je treba namestiti v kuhinji, poleti ali pozimi, gazebo, ali celo samo v sredini dvorišče. Vam ni treba namestiti kamin-žar v dnevni sobi: fry tukaj piščančje noge in prelijemo ketchup ni le zelo udoben, vendar ne zelo estetsko, še posebej, če vaši dnevni sobi je okrašena z, na primer, v rafinirani slog Ludvika XV. "Mi bo premagati skozi dimnik! " Glavni problem pri namestitvi tradicionalni kamin z živo fire'jamo - v pravilno izvajanje prezračevanje rešitve, kot glavna sestavina tak kamin dimnika. Polno dimnikov mogoče tudi v zasebnih domovih, v teh domovih, kjer namestitev kamin, ki je določeno v načrtovanje, ali se nahaja na vrhu tla. Če niste lastnik teh stanovanj imajo ne le, da bi dobili veliko dovoljenj različnih primerih, ki ni vedno lahka, ampak tudi za izboljšanje odnosov s sosedi. Najnovejša ideja, da cevi skozi svoje stanovanje, za dim, ne sme voditi k žetev. Če je kamin, ki je tako očaral vas s svojim romance, da ste se odločili za namestitev dveh ali več virov estetski užitek in toplino, je za vsako od njih, da zgradimo dimnik. V tem primeru, na strehi boste z'tam bodo prikazani dve cevi, ki jih Evropa ni nekaj, kar je presenetljivo in nenavadno. V domu kamin, ne more biti postavljen na način, da je mogoče prepihu. Hkrati ohraniti ogenj kisika v kamin, tako da je soba območju, kjer nameravate namestiti doma, ne sme biti manjši od 20 m2. Če na dnu so sosedje, močno tla z obvezno'obvezno betonsko oblogo, ki bi lahko spopadanje s kaminom (povprečno težo do 200 kg), bo za zaščito pred negativna tako velik "rojstni dan", da je nekdo na glavo. Steno, ki je kamin, morajo biti požarno odporna, iz požarno odpornih materialov in brez komunikacije. Danes obstajajo številne različice tradicionalnih "doma". Kamini so lahko nameščeni v steni, kjer ni Okna, vrata, ki se nahajajo v kotu sobe ali hitri krog kota zvočnik stene. Najbolj "napredno" kraj kamini so v sredini sobe. Dvostranski kamin v velikosti 1, 50 x 2, 00 m, izdelani iz marmorja Rosso Verona, uvožene iz Italije, in drovnitsey (za skladiščenje suhega lesa), je lahko pogojno particijo za ločevanje prijeten koti (od $ 5000, podjetje "carara" ). Takoj, ko je mesto za kamin izbrano vprašanje o velikosti in dekoracijo. Nikolay Bochkarev: "O velikosti prizadetega arhitekturne podrobnosti, kot so police, drevnici, mantel, miza in celo... bar. Ampak v središču kamin sama peč, kjer je ogenj, portal in dimne cevi ". Portal služi kot dekorativni del, je lahko narejen iz različnih materialov - plemenite pasme drevo (hrast, javor, divja češnja) ali naravnega kamna (polirani ali drobljen marmor, granit, Peščenjak). Njegov zgornji del je navadno "zašiti" zgornje meje, medtem ko dekoraterstvo policah, stolpcev ali ogledalo. V model, kamin, ki so v sodobnem slogu z bazo in predtopochnyj v prostoru opeke, ploščice, pod pogojem, prostor za Sedenje, okrašena z drevesa, iroko, in dve klopi z vgrajenim pod njimi drovnitsa. Na vrh klopi, lahko daš lepo pripomočke ali celo, da bi sedel sam (od $ 4206, trgovina "Kamini na Turgenevskaya"). Himka, ogenj! Tako, kamin že našla svoje mesto v sobi, in edina stvar, ki je še treba storiti, da se zagotovi, da je bil daje udobje in toplino, je prvi pravilno toplote. Nikolay Bochkarev: "najprej mora biti grelec zelo skrbno posušeno. Kamin, pečica se segreje na nizko toploto in relativno nizko temperaturo. Ko ogenj gori intenzivno, vode, vsebovane v gradivu, v novo zgrajen kamin, narašča o'obseg in lahko poškoduje stene in drugih modelov. Prav tako prvič lahko'ne zdi zelo prijeten vonj povzročil tok modeliranje nafte. Ampak ne skrbite, kmalu se bo previjanje ustavilo. V primeru močnim žganjem v peči, potem ko so dolgo užival, lahko'biti razpoke. S hitro segrevanje to lahko povzroči širitev materialov in strm padec temperature, oziroma krčenja ". Leonid Alekseenko tudi opozarja: "Nepravilno ravnanje lahko povzroči uničenje". Torej, prvič dani v peči, nekaj starih zmečkan Časopisi, dal na njih 6-7 majhne splinters, potem malo več, in lahko začnete to zahtevno in težko delo. Pribor Vzporedno z vgradnjo kamina, je bolje, da kupite in orodja za vzdrževanje in nego. Zanimiv ime "kamin orodja vključujejo: poker dolžina : 70 cm, Curling prestavljanje goriva, smetišnico in metlo (čopič) za čiščenje dimnih del kamin iz pepela in ostankov goriva, ognjevarne rokavice, "krzno" udarec Prassede plamen'I in okrepitev za dovod zraka za vžig lesa, posoda za gorivo (na primer, klasični angleški medenina stojalo za gorivo v ukrivljeno obliko posoda z ročajem - 1000 UAH, trgovina "Kamini na Turgenevskaya"). Kupite lahko nastavite, tako kot niz medenina na stojalo, vključno z lopato, poker, krtačo in klešče (950 UAH, trgovina "Kamini na Turgenevskaya"). Idealno bi bilo, kamin in njegova orodja morajo biti izdelani v enem stilu. 5 "ne", da vaš kamin Ni priporočljivo, da stopijo kamin vnetljivih predmetov ali vnetljive tekočine (bencin). Ne gorijo v kaminu odpadke, plastično embalažo, ki lahko dvigne temperaturo na ogenj. Gasite ognja'I vode. Ne uporabljajte kot gorivo Kam'Jan premog, koks, šota, oljno gorivo. Ne sušite oblačil, obutve in drugih izdelkov na podrobnosti kamin
VIR: Pogodbe

Vir: http://stroymart. com. ua

Яндекс.Метрика