суббота, 1 февраля 2014 г.

Koči: revizija navade državljan

Prehod iz stanovanja v državi hiša ni le sprememba kraja stalnega prebivališča, in drastične spremembe v vašem načinu življenja. Zato svetuje, arhitekti že v fazi obravnave projekta za pregled preteklih navad in pogledov.

Prva stvar, ki jo morate razumeti: koča je veliko večji in veliko bolj kompleksna in organizirana kot kateri koli apartma, prostor (domnevamo, da je normalno hiša se začne s 150 km M prostora). Glavna napaka, ki omogočajo razvijalcem, da pripravi " posel design", je poskus ustvariti namesto koča... apartmajski hiši. Koliko tla niso načrtovane, vsak od njih je nekako ločena stanovanja ali več apartmajev na tla. Medtem, države, hiše, tudi če je v okolici zelenico minimalne - ima veliko zelo različnih prostorskih rešitev.

Dirka vertikalno

Najpreprostejša stvar, ki vam pride na misel v prizadevanju kvadratnih metrov, je za izgradnjo na kvadratek največje število nadstropij. Vendar pa takšna odločitev lahko sprejmejo le osebe, ki so se prej nikoli v domu ni živel. Ki preprosto ne moremo predstavljati, kako je to neprijetno - dan teči po stopnicah, da se v desno sobo. Še zlasti akutna za nerazumno visoko tla otroci in starejši. Želel spremeniti oblačila " pridi gor v spalnico. Hotel vzeti tuš v kopalnici (ali pa samo prevzame najljubši šampon) - znova teči gor. In če sediš na vrhu v pisarni in nenadoma počutil lačen? Bodite prijazni do spustimo v treh etažah v hladilnik!

Torej, strokovnjaki menijo, da je najboljši dom naj bi bil sestavljen iz več kot dveh stanovanjskih etaž. Več lahko tleh ali kleti, in to mora biti le pomožni objekti: savna, shramba, fitnes, biljard, itd., kot za naprave, ki so pod hišo, garaža (ki, se zdi logično), lahko obstajajo težave v delovanju: v naših podnebnih v teh prostorih so pogosto prodre voda. Druga stvar, če si dal hišo na overfall reliefa, nato garaža s'na vhodu v hišo je idealna rešitev.

Poudarek: sonce in -- sosedov

Zelo pomembna stvar je, da imajo prostor, da kardinal. Dnevna soba in otrok bi ne izdela Okna na Severni, severovzhodni ali Severo-Zahod (najboljša varianta - Južno ali Jugo-Vzhodu). V spalnici toliko svetlobe ni obvezna'nujno, ampak nujno na Severu jim tudi, da Orient ni priporočljivo.

Nekaj zelo pedantic arhitekti celo menijo funkcije zraka, odvisno od višine sonca: če je na primer dnevna soba obrnjena na Jug, od nasprotni, Severni strani, zato je zaželeno, da imajo kuhinjo z sosednji kopalnice), kot težka zraka se bo premaknil v smer, da se območja z višjo temperaturo (to je, da je dnevna soba). In druga točka, ki je ne smemo spregledati: če bo gledal dnevni sobi, Okna, od svoje sosede. Če je hiša že zgrajena, bi bilo lepo, da vaše namestitve vodnik tako, da se je od Okna, ni odprte poglede nekoga drugega dvorišče'I. In če je gradbena vasi je hkrati najboljša rešitev je, da se strinjajo z bodočimi sosedi (in hkrati postaviti Temelj dobrih odnosov).



Klasika za prvo nadstropje

Osnovni sistem načrtovanja koča izumil dolgo časa nazaj: 1-St tla - javne sobe, 2-nadstropje - zasebno. Toda v zadnjih letih se je razširil bistveno zaradi možnosti novih tehnologij in materialov. Torej, če prej, francoska Okna in drugi luči, velik skupni okno, v dveh etažah v dnevni sobi si lahko privoščili samo ljudje iz južnih zemljepisnih širinah, zdaj je mogoče za nas v Pamasko'th.

Gradiva na temo

Najboljši prodajalci na trgu projektov
Hiša-stavbe, kot je eksaktna znanost
Standard Suite 1-St tla (predsoba, hodnik ali lobi, shramba, kuhinja, jedilnica, dnevna soba ali kamin soba za goste, kopalnica in dnevna soba), se lahko podaljša glede na ambicije in debelina denarnice lastniki hiše. Obstaja veliko možnosti: danes pogosto v zaprtih prostorih zadovoljni s kino zaslon, zimski vrt, kuhinja ali dnevna soba, da izhod na veranda, prostor razdeli po hiši šport in fitnes centra s telovadnico, bazen, savna in tuši itd.,

Vendar pa poleg udobje in prestiž, pri načrtovanju 1. nadstropju ustrezajo potrebam sedem'th: če koči, ki jo bo v živo ostarele starše, svoje sobe so potrebne ne samo za mesto v prvem nadstropju, vendar za dodeljevanje jih ločeno kopalnico, sprehod v omarah ali celo majhno kuhinjo. Glavna razlika med zasnova koči, od preprostih apartma je odsotnost seznanjeni koridorjev. Prostor moderne domove tako odprt, kot je mogoče: soba, kot bi toka v drugega, in potem samo sproščeno, "plavati" v vrtu. Oblikovalci pravijo, da je danes hiša je zasnovana tako, da "priznava narave v sebi".

Glavni sobi v prvem nadstropju (in celo hišo) - seveda, prostora za počitek. Ona organizira in narekuje lokacijo druge sobe. Vaša naloga je najti optimalno pozicijo za več enako pomembnih elementov: območje kuhanje in prehranjevanje (kuhinja in jedilnica), območje za rekreacijo s kaminom (dejansko življenje), kot tudi priročno izhod na vrt, preko teraso ali teraso.

Vendar pa poti, s premiki v kopalnici ali kuhinji, v nobenem primeru ne bi smel iti skozi področje, kjer se ljudje zbirajo. Zelo spektakularen dnevni sobi s trdimi, drsna Okna odpiranje na teraso ali na travniku, ampak to drastično poveča stroške izolacijo. Zamisel o "drugem svetu" je zelo resnično v naših zemljepisnih širinah, in v zadnjem času pogosto uporablja v individualnih in tipične projektov. To je dnevna soba (ali njen del) je zgornja meja višine dveh nadstropij, zaradi česar je bolj prostoren in harmonično.

Classic za drugo nadstropje

Ponos in lepota države hiš - stopnišče v prvo nadstropje. Pogosto je, da si kot Osrednji element med'notranje zadeve, ob kaminu. Na 2. nadstropju in običajno vključujejo čakalnici (kjer se lahko dogovorite nekaj podobnega otrok v dnevno sobo, spalnice in otrok s kadjo in hoditi v omarah, balkoni, in tako dalje, odvisno od funkcije, na voljo so sobe, lahko shranite na njihovo velikost. Če s tem je spalnica, "čisti", je lahko narejen zelo majhna, in če je večnamensko otrok, ki združuje in spalnico, in študijski prostor, je treba vsaj dvakrat več.

Omara je lahko uživali na podstrešju, tla, kot biljard. Priročno v mansardi, da ne, in nekaj gostov spalnici, uporaba prostora pod enokapno streho, pod vgrajeni omare. Zelo v modi trend danes - naprava za vzdrževane streho. Umeščen je majhen bazen, prostor za počitek in celo majhen "vrt" iz grmovja v kadi.

Besedilo: Marina Voronezhskaya
Foto: Lepote, JP

Vir: Lastnik

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика