воскресенье, 25 мая 2014 г.

Uničenje druge vrste stene

Uničenje druge vrste stene

Za predloži stene se uporabljajo ne le za Ozadje. Vse vrste končna materiala se lahko odstrani, vendar nekatere površine, ki so izpostavljene to s težavo, in to se zgodi, da je potrebno za popravilo zidu znova.

Teksturirane barve

Obstajata dve vrsti teksturirane barve: emulzija barve in barve skupini Artex. Za odstranjevanje emulzije barve je treba uporabiti za krtačo topilo za teksturo, barvo (standard emulzija barve prav tako odstranjeni s topilom). Za odstranjevanje barve skupin Artex velikost'ecsite ji utpala in strganje. Nikoli ne konča barve; starejši vrste barve vsebujejo azbest, nevarne za dihalni sistem.

Ploščice

Odstranjevanje keramičnih ploščic-težko delo, vendar je oblikovanje gladko površino za nov premaz zahteva strokovno znanje. Če je ploščica nemoteno in oklepa, ga je možno postaviti nove ploščice na vrhu starega. Preverite, ravno površino, priložite vodna tehtnica, navpično, vodoravno in diagonalno. Zaostaja stare ploščice se lahko določi z mastic na ploščice. Težko odstraniti stare ploščice, dal na cementa smrtniki. Treba je dal na respirator in zaščitna očala.

Težave odstranitev ploščic tlaka-cevi ali EPS je odvisna od načina uporabe mastic: mastic je bil uporabljen za več strdkov, in v zadnjem času porazdeljen po površini.

Oplaščenje

Ločeno letve so pritrjeni na tirnice, žeblji, vijaki ali sponke. Stenske plošče, pritrjena na tirnice odstranjena kot letev. Če ste prisluškovanje slišal dolgočasno zvoka, ki so obtičali na steno, in jih potrebujejo za tear off vzvod.

Teksturirane barve

Korak 1

Uničenje druge vrste stene
Ko ga odstranite, teksturirane (običajno) emulzija barve kemikalijami nosite zaščitna oblačila, rokavice in očala in pokrivajo tla. Z vrha stene, uporabljati topil, enakomerno debel, dobro vlaženje to v barvah in pustimo stati 3-8 ur, odvisno od debeline plasti barve.

Korak 2

Uničenje druge vrste stene
Ko se barva velikost'iakshitsy, strganje je strgalo, najprej na spodnjem delu stene. Potem trdo krtačo, da odstranite barve ostankov. Pranje steno prvi soda bliskavice rešitev ali blagim detergentom razredčenih v toplo vodo, nato pa le z vodo.

Ploščice

Korak 1

Uničenje druge vrste stene
Boste odstranili eno ploščico ali blok, kraj ponašanje v središču kocke in močno prizadela kladivo razbiti ploščice. Vstavite ponašanje v razpoko in nežno prisluškovanje, vožnja je globlje, in nato uporabite kot vzvod za ločenih kosov kock.

Korak 2

Uničenje druge vrste stene
Odstranitev drugih ploščice vstavite ponašanje pod eno robu ploščice, nežno prisluškovanje, vožnja je globlje, in nato uporabite kot vzvod. Nekatere ploščice padel na celi, drugi so uničeni. Podobno, zbriši preostale ploščice.

Korak 3

Uničenje druge vrste stene
Za odstranitev preostalih stenske ploščice, mastic za uporabo grelca. Ga hranite v 50 mm od površine. Ko mastic velikost'iakshitsy, strganje je strgalo.

Stanja premaz

Uničenje druge vrste stene
Za odstranitev plošče, ki so prilepljena na steno in vstavljanje ponašanje v rit, vožnja je s kladivom, in nato dvignite ploščo. Plošča crack in padel v delih. Možno je, da je ostal lepilo treba očistiti, vendar prvem poskusu, da ga odstranite grelec fan.

Profilirane nadstropju

Korak 1

Uničenje druge vrste stene
Začnete z brisanjem tal palice in letve. Vstavite ponašanje vrzel v ozadju bar in kladivo, ki bo voziti se mu globlje. Nato uporabili kot vzvod, ko odprete pokrov.

Korak 2

Uničenje druge vrste stene
Ukrivljen koncu bar tear off plošči. Vnesite kavljem med ploščo in rake, nato pa dvignite ploščo stran od železnice, poskušam, da ne poškodujete. Odvijte Reiki ali trganje njih odpirač, uporaba kos Odbor za zaščito stene.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика