воскресенье, 25 мая 2014 г.

Odprava razpok, žlebov in madeže

Odprava razpok, žlebov in madeže

Površinske razpoke in čipi lahko enostavno skriti celuloze ali akril polnila. Če mavca prekriti s številnimi tanke razpoke, površino prilepite več kot s papirja. Polnila so suhe (ki jih potrebujejo, da lahko mešajo z vodo) ali pripravljen za uporabo (v cevi in cevi). Suho kiti poceni. Priprava kiti in čas sušenja je prikazan na embalaži. Če nimate izkušenj, bolje je na enkrat, da ga pripravite majhno količino polnila za zmanjšanje odpadkov.

Hudih primerih

Ni vse razpoke bi celuloza blizu shpatlevkami. Običajno sezonsko gibanje oblikovanih hiš, ki lahko povzročijo razpoke v sklepih. Zaprite jih ponavadi ne, ker sem premikanje vodi do nastanka nove razpoke. Razpoke v steni sklepov s stropa, je bolje, da ga skriti za nastavitev cornice. Razpoke na plinths ali okoli okna in vrata okvire zahtevajo različne rešitve. Lahko uporabite celuloza shpatlevku, če najprej zapolnili vrzel trakovi moker časopisni papir kot podlaga, vendar je bolje, da uporabite tesnilni mastic. Ohranja prožnost, tako da razlika je zaprta, kadar koli gibanja.

Mala popravila ometa napušči in stropne odprtine, ki jih lahko storite sami, ampak za večino štukature deluje bolje, da povabi strokovno.

Zdravljenje madežev

Madeže od vlage ali tobačnega dima, ki pronica skozi barve. Madeže od vlage je mogoče napolniti. Madeži iz tobačnega dima, lahko poskusite pranje proč z pobarvanih površin s koncentrirano raztopino, soda ali mila. Če to ne pomaga, boste morali odstraniti barve. Ozadje bo treba odstraniti.

Zapiranje razpoke

Korak 1

Odprava razpok, žlebov in madeže
S koničastimi rob shpatelja, premaknite nad fisure, da jo razširite v obliki navzdol obrnjen Proti Tako kiti bo bolje, da ostanejo.

Korak 2

Odprava razpok, žlebov in madeže
Staro krtačo, da odstranite vse straggler kosov ometa. Prilagodljiv lopatico z ravnimi rob trdno potisnite kiti v razpoko, da je pečat.

Korak 3

Odprava razpok, žlebov in madeže
Vodenje trowel, ki je pravokotna na površino, strganje off presežek kiti, tako da kiti komaj nad površino. Če je na voljo, lahko da se spreminja shpatlevku je poravnan s površino. Dovolite premaz posuši.

Korak 4

Odprava razpok, žlebov in madeže
Drevesa'leseni ali plute bar bo pomagal na ravni površini. Zaviti bar je tanek list smirkovim papirjem za suho in mokro čiščenje in pritisk na površino, čisto kiti flush.

Uporaba tesnilnih mas

Odprava razpok, žlebov in madeže
Za cement razpoke na baseboard ali okoli Oken in vrat, stisnite skupaj razpoke del tesnjenje mastic in se razširila na obeh straneh razpoke enotno plast. Gladko tesnilnih mas, lahko mokro prst.

Odstranjevanje madežev iz vlage

Odprava razpok, žlebov in madeže
Madeže od vlage lahko prevlečen aluminij najprej fotke, ki se prodajajo v velikih bank oziroma majhnih aerosol posode. Pred uporabo tesnilnih mas, odpraviti vzrok puščanja in pustite stanja, da se posuši. Tesnilnih mas, ščiti površino in ustvarja dobro podlago pod barve.

Popravilo krekirana štukature

Danes, tudi nekaj izvirnih okrasne štukature. V nekaterih primerih je delno skrito Ozadje, delno skrite pod drevesi'lesene plošče, prevlečene ali prekrite z več plasti barve. Boste morali trdo delati, da stari štukature pojavil v novem sijaju. Najbolj učinkovita metoda za čiščenje štuka je odstranitev incrustations barve s kompresorjem, in to je boljše v General popravilo.

Korak 1

Odprava razpok, žlebov in madeže
Če je poškodba mavca letve manjše, jih lahko popravili sami. Previdno odstranite majhno krtačo vse dele in zaostaja področjih.

Korak 2

Odprava razpok, žlebov in madeže
Za uporabo orodja za modeliranje ali podobno orodje, izpolnite poškodovane površine celuloze in kiti. Poskusite obnoviti obliki okraski.

Obarvanje olajšave štukature elementi naredi konec ščetine. Držite čopič pravokotno na površino in uporabljajo barve vrsto točke kap.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика