воскресенье, 25 мая 2014 г.

Priročnik o napravi ogledala v kopalnici s dekorativne plošče

Naprava z glavami z dekorativne plošče

Poskusite za trenutek, da se uvedejo med'jer klasična kopalnica. Kaj vidiš? Seveda, kopalnica, tuš, veliko ogledalo. In resnico je težko predstavljati, a udobno kopel brez briljantno ogledala. Ampak tukaj je vprašanje, ali je pošteno, da prevzame ogledalo zelo funkcionalna zasnova element, ali to lahko razumemo kot estetski okras v sobi? S prvo izjavo ne bo trdijo, ampak drugi poskusimo dokazati poseben primer. Samo za to potrebujemo ne le enega, temveč več ogledala, ki se lahko zlahka spremenijo v precej dober dekor.

Mali trik, ali kako povečati kopalnica?

Nič zapleteno

Seveda, ogledalo, lahko brez pretiravanja šteje za dušo kopalnica. Zjutraj in zvečer gledamo sebe najljubši ko pranje ali kopanjem. Ampak, kakšen bo učinek, če si dal v kopalnico, tri velika ogledala, ki so pristojni za menijo, razsvetljavo in dodatno obogaten steno par dekorativne plošče? Si čudovito! Ne verjameš? - Potem poglej!

Naša naloga je, da ga kompakten dizajn, ki je sestavljen iz treh ogledala. S'DOMO smo nad umivalnikom tako, da je med ogledala lahko sprejme majhne dekorativne plošče. Se bo obesil svetlobe napeljave.

Sprašujem se, kako?

Posebno zanimiva je sistem za pritrditev očal in dekorativne plošče. Za začetek na steni diagonalno z mozniki visela Planck majhne dolžine. Vendar pa, preden vrtanje obvezna'bodite prepričani, da preverite steno, da bi ne poškoduje žic ali cevovod. Ob vsaki plošči, ki je pritrjena Planck ustrezne širine. Po tem plošči pa so nameščeni na diagonalo bar in na račun njihove teže varno potekala že več let.

Vse "za" in "proti"

Kot paradoksalno, kot se morda zdi, da delate z velikimi zajetno ogledala v praksi je veliko lažje, kot pa malo. Oni so zaznati kot eno celotno načrtovanje in tako rahlo nepravilnosti. Na primer, v design z več ogledala parameter neusklajenost ni tako opazna. Prisotnost dekorativne plošče, ki nam omogoča, da reši problem razsvetljave. Odprtine za kable, veliko lažje storiti v plastično ali nekatere druge bolj trpežen material, kot v ogledalu.

Dekorativna plošča na shop

Dekorativna plošča, čeprav so vmesna in manjših elementov, razbavlenii ogledalo idila oddaljenosti, ampak če poskusite in se lahko dokaj uspešno dopolnjujejo med'jer kopalnica. Če želite to narediti pravilno, izberite dokončaj. Po vseh variant oblikovanja takih plošč je veliko in vsak od njih ima svoje lastno dobro. Vendar je pomembno, da se plošča ne tekmujejo z ogledala, in skladno z njimi skupaj. In da vam pomaga, nudimo p'pet najbolj uspešnih primerov take predelave.

Možnost številko 1

Če želite, da vaša kopalnica je bilo svetlo in veselo, potem pa prosim mesto dekorativne plošče v beli barvi. To lahko naredite z zunanje strani, da sheathe svoje plastike, MDF ali za barve belo vodo-odporno barvo. Vendar pam'ne pozabite, da je za inter'v notranjosti prevladujejo bela ni obvezna'nujno preveč intenzivna osvetlitev, je treba nekaj fluorescenčne sijalke.

Možnost številko 2

Pleksi steklo s sliko vodne kapljice

Za naslednji dve kože treba pleksi steklo z slika kapljice vode. Ta okras je zelo harmonično pogled v kopalnico. Pleksi steklo, to je zelo ekonomična varianta predložiti. Pomembno je, da se držijo. Ni potrebe, da se proces lepilo celotni površini, je dovolj, da dajo rešitev na robu stekla.

Možnost # 3

Les

Exquisitely in seveda izgleda na inter'Yeri teksturo lesa. Najboljši posebej naročiti iz MDF končal pod drevo. Ne pozabite, da nezaščitene pred vlago regiji takega materiala je treba nujno'bodite prepričani, da osamite film. V povezavi z lesom harmonično mešajo mnogih kovin, kot so krom. Uporabite ta nasvet in prav nastavljena na plošče razsvetljave v chrome stavb. Se prepričajte, izgleda privlačen.

Možnost številko 4

Kovinski dekorativne plošče

Navijači naprednih tehnologij, ki bo zagotovo vas prosimo, kovin, okrasne plošče. Rezervirano techno storiti v vašo kopalnico zaradi valovite plošče, narejene iz aluminija. No, če ste utrujeni od običajnih golo površino, nato se izbočeno pločevine, je točno tisto, kar potrebujete. Takšne milosti, je mogoče kupiti v nobeni trgovini na gradbenih materialov.

Možnost številko 5

Plošče iz pleksi stekla marmorirano

Druga možnost dekoracija plošče s pleksi steklo, vendar pa tokrat v marmor obraz. To je zelo privlačna rešitev ker imate možnost, da izberete barvo marmorja. Na primer, če si želite ogledati sam kad črnega marmorja, ki ga je dovolj za nakup črno prevozniku, ki je prilepljena pleksi steklo z ustrezno sliko.

Začnimo!

Za začetek, seveda, bi risbo v okviru gradbenih konstrukcij.

Za risanje je na podlagi design

Korak 1

Mali trik, ali kako povečati kopalnica?
Pospravili rake je razdeljen v dva enaka proge. Nato eden od delov, pritrjena na steno.

Korak 2

Mali trik, ali kako povečati kopalnica?
Za zaščito dekorativne plošče vlage, je potrebno, da pečat svoje vlage-dokazilo trakom.

Korak 3

Mali trik, ali kako povečati kopalnica?
Lepilo ogledalu, opremljenih površin.

Korak 4

Mali trik, ali kako povečati kopalnica?
Da nosijo plošče pritrdite trak, kjer se bo bivanje.

Korak 5

Mali trik, ali kako povečati kopalnica?
Pripravimo luknjo za razsvetljavo.

Korak 6

Mali trik, ali kako povečati kopalnica?
Dodatno plast izolacije bo pomagalo zaklepanje plošče na določeno razdaljo od stene.

Korak 7

Mali trik, ali kako povečati kopalnica?
Maskiranje razlika med dekorativne plošče in mize.

Korak 8

Mali trik, ali kako povečati kopalnica?
Razširiti posel.

Ta preprost design bo v pomoč ne samo za oživitev inter'jer kopalnica. Kot je znano, je ogledalo lahko vizualno razširiti prostor, ampak kaj se tam govori o treh ogledala, ki se lahko obrnejo na nekaj kvadratnih metrov, v prefinjeno harmonijo svetlobe in barve.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика