воскресенье, 25 мая 2014 г.

Ožičenje - dekor in varnosti, ožičenje, apartmaji, namestitev električna napeljava, skriti napeljave, napeljave izolacija

Ožičenje - dekor in varnost

Vsak od nas je videl, postavljeni na vrhu mavca, napeljav, kablov in telefonskih žic. Strinjate se, da se ne okrasite sobo, in pogosto nevarne. Napeljave, seveda, da je bolje skrivati, in šola popravila vam bo povedal, kako to storiti sami.

Napeljave v stanovanju, hiši ali počitniško hišo ponavadi skriti v steno, pod omet. Žica, ko je potegnil vertikalno ali horizontalno, v skladu z risbo moč. To običajno pride med gradnjo ali prenovo, in nato o napeljave ne dolgo zapomnili. Vendar čas teče, in v hiši začne z'žice in kabli, ki niso zajeti v načrtu. Dodatne svetilke, drugi TV, novo glasbeno center, pralni stroj in druge sodobne igre zahtevajo dodatne napeljave. Kaj storiti? Ne votlih spet kanalov v stenah, in potem spet, da mavca, barve ali Ozadje lepilo. Odločitev prihaja sama po sebi - utrla električne vrvice tla ravnanje, na primer na baseboard. Hitro in enostavno. Tako ni naših očetov in dedov. Tudi strokovni gradbeniki starih stanovanjskih stavb "vrgel začasne stavbe" in levo za samoumevno. In vse se zdi dobro, če ne nekaj "ampak", ki preprosto ni mogoče spregledati.

Slabosti odprte napeljave

Odprto napeljave nevarno. To lahko nenamerno škodo, zato bo v kratek stik ali celo električni udar.

Če žice, ki bo šel, ker je enostavno ujeti, žalostni - Elektropribor na tla.

Za kabel pod pogojem, pod stresom, imajo dostop otrok in hišnih Ljubljenčkov, ki je kategorično nesprejemljivo.

Videli prah se usede in nabira v njih. Najprej je težko čiščenje, in drugič, imamo za vlečenje žice in ne dotikajte se ga z mokro krpo.

Končno, žice različne teksture, barve in debeline nad novo obnovljeni zidovi drastično zmanjšati estetske vrednosti prostorov, in včasih onemogočajo namena oblikovalec.

Skrite napeljave

To objavo je nastal v notranjosti stene, tla in stropi. Brezpogojno prednost je, da kable in njihove povezave so skrite in ne motijo estetske občutke inter'jer. Danes električarji za namestitev napeljave skrite raje uporabite plastične valovite cevi s PVC. Ta material ima več prednosti. Prvi, cev je dodatna izolacija za kabel in bistveno zmanjšuje možnost električnega udara. Drugič, plastični cevi zagotavlja mehanske zaščite kabla pred škodo, in to je jamstvo za kakovost in varnost delovanja omrežja. Tretjič, čas, ki je potreben za montažo žic, cevi, je preživel tri krat manj kot z drugimi načini namestitve. Četrtič, materiala, cevi, izključuje možnost vžiga iz kabel, ker ne podpira izgorevanje in plamena'I na cev.

Stare hiše so objavljate pogosto postavi v pocinkane cevi, v sodobnem gradbeništvu uporablja različne tehnologije: žic imajo plastične lupine, tako napeljave, ki lahko dajo neposredno v mavec. Obstajajo štirje načini za ožičenje, ki so odvisni predvsem od značilnosti oblikovanja hiši: skrite napeljave pod omet, napeljave plast mavca, napeljave iz tal sistem (spodnji distribucije), kot tudi za polaganje v kanalov in vzmetenje vrv. V domovih vse električne napeljave je treba izvesti le skrite.

Električna varnost

Električni tok je lahko vzrok nesreče, ki se pogosto pojavijo zaradi neskladnosti z ljudmi skupne zahteve in varnostne predpise. Delovanje električnega toka je odvisna od napetosti in upornosti človeškega telesa, ki se lahko razlikuje glede na znaten obseg.

Ožičenje - dekor in varnost
Neposredno vodili priročno za uporabo za dekoracije doma narejene škatle. Elegantni leseni okraski daje prostor velik pogled.

Pam'ne pozabite

AC napetost 220 V, seveda, nevarne za življenje! Torej, vse delo na polaganje in povezave žice in kabli morajo biti narejeni s polno napetosti. Za izvedbo napeljave in jih povezujejo v omrežje, ima pravico le usposobljen elektrikar.

Kako prikriti žice?

Obstaja več možnosti. Lahko se odločijo za dreves'leseni ali plastični plinths, da skrijete napeljave. Tako plinth, se imenujejo elektrotehnike. V kabelske kanale, ki so primerni tudi za te namene, vendar so običajno uporablja, ko moraš preživeti veliko število žic, zato je tu ne bomo govorili. Glede na zgoraj plinths, za njihovo namestitev, morate odstraniti običajno plinth, in to stand'je povezana tudi z nekaterimi težavami. Zato ta različica bo razpravljal pozneje, vendar za zdaj se bomo osredotočili predvsem na bolj preprost in cenejši način.

Nudimo sam zgraditi iz dreves'lesene letvice polje za kabel in ga pobarvajo. Polje je lahko črno-bele ali barvne. Na podlagi modela smo vzeli dve drevesi'lesene letve. Višina spodnjega okraskov je 2 cm in debeline ki mora biti enaka debelina obstoječe robovi plošč. Debelina drugi, večji trak, ki je enaka 1 cm, višina - 6 prosimo, glejte sliki je prikazano zaporedje proizvodnje in montaža škatle. Skrite ožičenje mora biti širok pas med ozki trakovi in vrh v plinth. Domače polje je pripravljen, zdaj boste morali za dekoriranje. Ponujamo za vašo pozornost takoj p'boljše možnosti, da izberejo.

Možnost

Preprosta in elegantna: v ozek prepad med dnu plinth in polje, skrbno položaj plastičnih križi, velikost, na primer, dva na dva centimetra. Tako prečka boste našli v oddelkih, ki prodaja keramične ploščice, ki se uporablja za izvajanje sklepov enake velikosti.

Možnost dveh

Za dekoracijo plinths lahko uporabite tako imenovani salfetochnyj slikarstvo. Cut dekorativni plenice slika. Pokrov izdelka akril lak, nato pa ga nežno pritisnite to izrezljane figure. Drugo plast barve, da jo zaščitite pred umazanijo in prahom.

Ožičenje - dekor in varnost
Pred rejki možno je, da barve ali prilepite z lepilnim trakom.

Možnost treh

Izrezani iz ostanki preproga jih je v sobo, ozek trak in lepilo njih, v vrzeli med plinth in stojalo z univerzalno lepilo ali dvostranski samolepilni trak, namenjen za določitev preproge. Tako boste dodali lepo barvo naglas steno, in oblikovanje robovi plošč in polj ne bo videti preveč zajetno.

Možnost četrti

Rešitev ni poceni, ampak izgleda zelo plemenito: vklesan dreves'lesene letvice s sliko. Jih je mogoče kupiti v specializiranih oddelkov gradnje trgovin in pobarvana v barvo. Pritrditev tirnic z lepilom.

Varianta p'peti

V prodajo keramičnih ploščic lahko najdete alu profilov. Uporabljajo se za spojka za talne ploščice s površine, iz drugih materialov, ki pokrivajo tla.

Korak 1

Ožičenje - dekor in varnost
S'" dve drevesi,'lesene letvice z lepilom, nohti vivite na razdalji 20 cm od vsake druge.

Korak 2

Ožičenje - dekor in varnost
Ko da morate biti zaobljene robove s polirnim strojem.

Korak 3

Ožičenje - dekor in varnost
Tanke nohte morali nail 'pripravljen naslikal letvice za letve.

Ni jih običajno uporablja za dekorativne namene, vendar je v našem primeru ta profil lahko nastavite razpoloženje.

Ožičenje - dekor in varnost
Trak preproge izgleda odlično na steni. Lahko izkoristite tudi pisane trak in jih držijo več vrstic

Posebno plinth

Če se boste odločili za skrivanje kablov s posebnimi plinths, v prodaji obstaja veliko modelov plinths z režama za upravljanje kablov. So proizvedeni z različnimi podjetji in med seboj razlikujejo predvsem po ceni.

Ožičenje - dekor in varnost
Lahko tudi ustvarite lastne umetnosti friz. Za ta pristop, na primer, plenice s sliko.

Na primer, tam je tako imenovani clipcopy sistem. Narejen je iz plastike, debeline približno 1 mm, in vsebuje veliko število posnetkov (na sliki je rdeča), ki služi hkrati za kabel, in da plinths. Posnetki, ki so pritrjeni na stene s pomočjo vijakov in širitev vijaki. Nato je na voljo na posnetek posnetke, ki ustreza kabel. Po tem so pritisnili sam plastični kalupi. Načrtovana tak sistem v vsakem trenutku, lahko enostavno sprejeti, na primer, za izvedbo dodatnih žic.

Ožičenje - dekor in varnost
Uporabljajte ostrih model nož in kovinsko ravnilo.

Robovi razdelilne

Govorimo o polje MDF, prevlečen z debelino približno 4 mm, je pribil na nosilno ploščo, je prav tako narejen iz MDF. Ta varianta ima dva majhna slabosti: to polje se lahko skrije samo ena žica, in nosilni trak, na katerega je pritrjena, tesno pritrditi na steno. Prednost možnost v enostavno namestitev, morate narediti samo dve vrste dela.

Lastniška tehnologija za baseboard. Posebnost tega sistema je, da za pritrjevanje plinths ne potrebujete dodatno orodje. Montaža preprosto vstavite v režo med tlemi in steno. Nato iz kabel. Nato anchorage kliknite na baseboard.

Ožičenje - dekor in varnost
Kabel, ki je uvrščena v prilogo plinth, tako da če je potrebno, je mogoče odstraniti ali zamenjati predpomnilnik za več kablov.

Ta sistem omogoča, kabli kabel, ne zmedeno njih, saj za vsako bančno ima svoj kanal. Tako plinth je sestavljena iz nosilne del z utori za žice in dekorativne vrh. Za prodajo boste našli modeli različnih barvah in design. Sistem vključuje notranje in zunanje prehodnih delov, ki se vgrajujejo v kotih sobe in stolpce.

Ožičenje - dekor in varnost
Tako plinth vam omogoča, da izberete vse žice vaš kanal. Načrtovana namesti brez orodja.

Prevodni plinth

Ta sistem ne samo, da skriva v sebi sebastianov napeljav in komunikacijskih kablov, vendar je provodam tok. Prav tako lahko uporablja za ročno, brez uporabe orodja, premikanje prodajnih mest po vsej dolžini transakcije, vključene v sistem. Zaradi posebne zasnove trenutno-nosilni deli poti in vtičnico za izmenični tok.

Ožičenje - dekor in varnost
Ta vrsta plinth vam omogoča, da skrijete veznih elementov. Tako električni kabel je praktično neviden.

Ožičenje - dekor in varnost
Alu profilov v slogu techno. Strip je lahko urejena, pritrjen majhen kovinski predmeti, vijaki, sorniki.

Robovi plošč je lahko pritrjena na stene v prostoru ali vgrajene v njih. Napajanje vezja je tri current-prevoz avtobus: linija, nevtralno, zemlja. Vsak pnevmatik je nerazvezljive Explorer posebna oblika. Obstaja več različnih profilov plastičnih ki vam omogoča, da ustvarite kompleksne zasnove prevodni plinths.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика