воскресенье, 25 мая 2014 г.

Koča, električne energije, shramba, kmečka hiša, fasada stavbe, načrtovanje spletnega mesta.

Naše delo
    +38 (044) 223-25-08

    +38 (067) 445-08-25

    ab * zabudova. kiev. ua
    Nalaganje...

    Nalaganje...

    Kje lahko live

    Kje živijo?

    Vprašanje: "kje živeti? " Je postala v zadnjih letih isto vprašanje Chernyshevsky v 19. stoletju: "Kaj storiti? ". Želja za življenje v velikem mestu, kjer je dejanje je v nasprotju z željo, da bi živeli nekje v naselje z svežega zraka, ekološko čiščenje izdelkov, z eno besedo, čistost in lepoto. To navidezno protislovje je rešen, če bi mesto parcelo. Vendar, za ruske ljudi koncept "dacha" in "mirno življenje," so praktično nezdružljive. In kako, da ne umre v vrtu, če je? Zato vam ponujamo še eno možnost, je najbolje, da kupite državi, v hiši ali na koči. Čeprav je izračunana na poletno rezidenco, vendar neprekinjeno prav tako niso izključeni. Zahvaljujoč notranji sistem ogrevanja v tej hiši-koča je toplo in prijetno, tudi ko je zunaj temperatura doseže - 25C.

    Vendar možnost koči-domov treba mislil več vnaprej. Ker takšna vprašanja, kot so: centraliziran ogrevanje, vodo, elektriko, bližina ceste, in ali zaščito je treba rešiti v fazi ideja gradnje. Najboljša možnost je koča poravnave, gradnjo, ki se zdaj pridobiva zagon. Ali podobno možnost - meščanski hiši. V meščanski hiši, je isti koči, vendar je namenjen samo za dve SIM'th. Take vrste senat pod eno streho. Poleg tega, poleg skupno streho, stene in različne inženirske sisteme, vse z različnimi družine, različne. Vsaka družina ima svoj zasebni vhod, garaže in Parkirna mesta za avtomobile, majhen vrt, kjer se lahko dogovorite arbours in brazier, in tako naprej, poleg tega v koči vasi je samodejno rešiti probleme, kot so: voda, elektrika, ogrevanje in Kanalizacijskih sistemov. Vse to je, če obstaja. Da, in pogrešam v tej vasi nimajo, ker vam bo vedno obkrožen z ljudmi, tesno, da si na socialni status. In otroci v družbi je vedno zabavno, in starši bolj miren, če vedo, da so njihovi otroci se nikoli dolgčas.

    Ampak vse enako različico koči, ki se razlikuje od države hiš, namenjenih za stalno prebivanje. Tako je, država, hiša bolje izolirana, ima stalno vodo. Tako za stalno bivanje je bolj smiselno, da se naslov za to možnost. In najboljši čas, da ostanejo v koči - od aprila do novembra. Tukaj, svež zrak in zelenja, udobje.

    Vendar v vsakem primeru, tako dolgo obdobje bivanja prevzema polno opremo hiše. To je res, gospodinjskih aparatov, ki je, nedvomno, ki bodo močno olajšali vaše življenje, tako polno arhitekturnih in oblikovanje popolnosti. Da je poleg vseh stanovanjskih prostorih, ki jih je treba v celoti upoštevati in tehnična: kraj, kjer boste shranjevanje vseh vrst stvari okoli hiše, shramba za izdelke (po vseh, ki boste, da živite v hiši-koča za dolgo časa, in kako blizu se bo trgovina ni znan), itd.

    Posvetujte se s pristojnimi arhitekti in oblikovalci, kot je najbolje in najbolj učinkovito uporabo razpoložljivih prostor. Ne pozabite na podstrešje in klet! Najbolj pogosto te navidez neustreznih delov stanovanj, pod vodstvom pristojnega oblikovalec spremenila v najbolj spektakularen del hiše. Tako, na podstrešju, lahko pretvorimo v biljard, in kletni po majhna sprememba, ki se bo čudovito mini plesišču.

    Navsezadnje, če nameravate preživeti v tem koča-dom, najbolj v letu, vam je gotovo treba udobno tukaj. Tako si morate poiskati pomoč strokovnjakov, ki vam bo pomagal ustvariti domačnost v vaši hiši.

    Načrtovanje spletne strani

    Življenje v velikem mestu, vam daje priložnost, da se počutijo utrip poslovno in kulturno življenje v državi. To je življenje v velikem mestu ponuja veliko možnosti, da uresniči svoj celotni potencial. Vendar smo vedno želeli hrupa dan je bil spremenjen za miren družinski coziness, onesnažen zrak mestnih ulic - čist zrak v predmestju. Zato, gradnja države hiš postane popolnoma normalna praksa za Rusijo. Kraj za hišo je bolje izbrati v coni 30 km iz mesta, da ne bi imeli težav s tem, kako priti do dela. Vendar, če država hiša je namenjena samo za vikende in praznike, lahko izberete mesto, ki je bolj oddaljena od mesta.

    Uspeh tega dogodka (gradbeništvo države hiš) v veliki meri odvisna od tega, kako boste pristopili k načrtovanju izbranega območja. Tu je potrebno'se prepričajte, da se posvetujte s strokovnjakom, saj niste pohištvo v stanovanju dotting bo - če nekaj, kar je v končni fazi ni zadovoljen, potem je popolnoma spremenite vse to ne bo mogoče. Zdaj državi, hiša, zgrajena v tako imenovani koči naselja, s čimer se takoj odstrani vsa vprašanja o uporabnosti račune (voda, plin, elektriko in Kanalizacijo, so že tam). Druga prednost takšnega naselja, ki so vedno dobro zaščiteni.

    Za začetek je, da bi prekinil celotno spletno mesto v tri funkcionalne cone. Prvo področje je stanovanjski. Tukaj se nahaja hiša, šport razlogov (tenis ali Polyana za nogomet in tako naprej )okrasni bazen, cvet postelj, trate, Alpsko hribovje, itd. na Drugi pas - ekonomsko. To bo ponudba kopel, savna, stavbe, opremo, koš za smeti, in tako naprej, In tretje območje, vrt in kuhinjo, vrt. Tukaj, kot pravilo, obstajajo različne rastlinjakih in sveže gnojenih površinah.

    Najprej moramo določiti lokacijo hiše. Tu je potrebno spoštovati naslednja pravila: pročelje hiše ne sme biti manj kot 3 m od ceste (najboljši 5-7m) in državo hiše bi morali biti usmerjeni v kardinalnih točk (v prihodnosti bo to vplivalo na notranji načrtovanje). Garaža je lahko ločen objekt, ki bo zgrajen na hiši in kot opcija tukaj: garaža, ki se lahko nahajajo v hiši v pritličju. Šport razlogov, različnih paviljonov v senci dreves, ki morajo biti postavljeni v neposredni bližini hiše. Zdaj obstaja veliko podjetij, ki se ukvarjajo v oblikovanje krajine, ti bo pomagal izboljšati spletne strani, vnovično vaš najljubši krajine v malih. Ne poskušajo olajšati delo oblikovalcev, in si prizadevati, da jasnimi območje vseh dreves, misleč, da je lažje začeti s čisto skrilavca. Možno je, da naravno rastočih dreves bo najboljši pomočnik pri ustvarjanju edinstven slog, ki je svoje mesto v duhu zapuščine stari Angliji.

    Hozblok ponavadi dajo v središču mesta, na Severni strani - torej ti stavb pritegnejo manj pozornosti in ne bo najboljši delih mesta. Za enake namene, snežnik je bolje, da ne zblokowane.

    Če vprašanje: ", Kjer so sadje in zelenjava? " ne odgovorite na klic, z zaupanjem: "dober", Da, in nekaj o sodobni gnojila lahko dodamo, prezri pri načrtovanju parceli vrtu področju ni vredno. Glavno načelo, tukaj je, da bi bilo več svetlobe.

    Pri načrtovanju spletnega mesta, ne pozabite na namakalni sistem. Če vse, kar je mislil, da si vnaprej, da bo mogoče, da se prepreči težave večno laganje, kjer to ni potrebno cevi.

    Pri načrtovanju spletnega mesta je pomembno, da se upošteva želje vsake države sedem'th: kdo potrebuje sveže gnojenih površinah in prezračevalne, ki športno igrišče pri sodišču, ki je preprosto osamljene bower. Samo, ko lahko vsakdo rekel, da je našel tisto, kar je manjkalo v življenju, hiša je napolnjena s posebno avro ljubezni in razumevanja.


    Vir: http://www. zabudova. kiev. ua

    Комментариев нет:

    Отправить комментарий

    Яндекс.Метрика