воскресенье, 25 мая 2014 г.

Državo hiše, arhitekturni slog, hi-tech, sodobno, les, ga je žarek, elite koči

Naše delo
    +38 (044) 223-25-08

    +38 (067) 445-08-25

    ab * zabudova. kiev. ua
    Nalaganje...

    Nalaganje...

    Izbira stila

    Izbira arhitekturni slog hiše, lahko povem, lastniki

    Kupiti ali zgraditi državo, hiša je težka naloga. Ne samo, da je treba izberite kraj, njegovo lokacijo, enako pomembno je, da se odloči, v kateri arhitekturni slog in kaj materialov bo vaša prihodnost stanovanj. Iz kakšen je njen videz neposredno odvisna od stanja svojega lastnika, in pravilno izbranih tehnoloških rešitev, ki bo služila stavbe za več let.

    Brezčasna klasika

    Glede na raziskave, ki jih izvaja podjetje Penny Lane Realty, najbolj priljubljena in na zahtevo arhitekturni slog postala "klasična". Je dati prednost 36, 7% kupcev počitniških domovih. Danes klasike se lahko imenuje stil hiša, ki ima stolpce, tam je os simetrije in jasne linije stavbe oblike. (To vključuje tudi "Neoclassicism).

    Vikend v ameriško-kanadsko-slog, praviloma nizka, skoraj vedno okrašena z tiru ali drugih sintetičnih materialov. Take hiše so značilne predmestje v Ameriki in Kanadi. V Rusiji so priljubljen v 16., 9% kupcev.

    Zelo podoben Severno Ameriški kolegi se zdi, doma v Nordijskih arhitekturni slog. Kot pravilo, to je majhna dva nadstropja hiše, vendar z dotakne naravnimi materiali (kamen, les. Gradbeništvo jih, seveda, bolj drago. V takih objektov, danes je dom skoraj 15, 3% lastnikov primestnih nepremičnine. To kategorijo vključeni hišo, v Skandinaviji in Bavarski stil.

    Malo slabše modernem stilu - 12, 7%. Njegove glavne značilnosti so pomanjkanje ravne črte, harmonijo oblike, preproste zasnove. Fasade teh stavb so v večini primerov dinamičnost in pretočnost obrazca.

    Novo - tudi pozabljene stare

    Zmaga bolj in bolj priljubljena v Moskvi trg nepremičninskih države slog "Hišica". Zdaj, 5, 3% domov v

    Pamasko' * izdelana v arhitekturni slog. Izvira v Alpah ima svojo značilnost - nagnjena streha, dominira vse o'prostornina hiše. V klasični Chalet prvem nadstropju, morajo biti zgrajeni iz kamna, in drugi iz drevesa, vendar je ruski trg hiše bolj pogosto zgraditi popolnoma iz palice.

    Pred kratkim je prišel v Rusijo, "loft", toda hiše v ta slog vam je ljubše za 2, 6% kupcev. Arhitektura teh stavb, predvsem spominja na polje, z velikimi okni, eno o'premik notranjega prostora, praktično ni izoliranih prostorih, kovinskih nosilcev, odprite prezračevalne cevi - vse to je čar "loft". Območje sto kvadratnih metrov enostavno zonski. Notranji inter'notranjost je oblikovana v nekaterih slog - kot pravilo, stropi in stene so trdne, kul barve, veliko stekla in kovine, ki prevladuje tehnološki razsvetljavo. Največji projekt, ki se izvajajo v tem stilu, je postal vaški klub X-Park.

    Včeraj

    Hi-tech slog je bila vedno obravnavati pokazatelj dosežke na področju visoke tehnologije. Za razliko od drugih stilov, to je osredotočen na kombinacijo kovinskih konstrukcij s steklom. Ampak zdaj hi-tech stvar preteklosti, to je samo še izbrati 0, 8% kupcev. Morda je stojalo'ker, utrujen mračno ruske podnebje, ljudje so se začeli raje toplejše in prijetno državi stanovanj.

    Elegantne palače in impregnable gradov s asimetrija, veliko Windows in turrets, prav tako so izgubile svoj pomen. Čeprav povpraševanje po njih še vedno, ampak je samo 1, 8% skupnega števila stavb.

    Mnogi na trgu hiše in počitniške hiše, ki je zgrajena v slogu eclecticism. On opravlja mešanico elementov in motivov različnih trendov v arhitekturi. 2, 3% primestnih real estate, je zgrajena na ta način.

    Kot je za "kolonialni" slog, je prisotna tudi na trgu. 1, 1% od lastnikov primestnih nepremičnine izbral za svoje domove.

    Eden od najbolj nepriljubljen stilov, glede na raziskave, je postal "ruske avantgarde", ki je zadel le 0, 3%.

    Seveda, obstajajo tudi druge arhitekturne sloge, na primer, "država", "constructivism", "moderni", "Benetke". Skupno število hiše zgrajene v tem stilu, 6, 6% od skupnega števila stavb. Na trgu je tudi celotno kategorijo domovih, ki je utelešenje svoje fantazije lastniki ne spadajo v nobeno od zgoraj stilov. Vendar teh stavb s časom postaja vse manj postopoma izginejo "Palace slog" in "ruske avantgarde". Danes lahko rečemo, da odjemalci postajajo vse bolj sofisticirane v njihovih želja, je prizadevanje za izboljšanje in klasike, željo posnemati Zahodne arhitekture. Če prej pogosto tipični opeke zgrajena hiša, danes začnete z'da se zdi zanimiva rešitev strehe, postavitev, končna fasade. Kot oblikovalci, ki narekujejo modne sezone, potem, seveda, je razvijalcem.

    Kaj stane, da zgraditi hišo?

    Ampak, za nakup ali začetek izgradnje države hišo, ni dovolj, da bi ustavili izbira na enem od arhitekturne sloge, morate izbrati njegovo oblikovanje rešitev. Pogosto izbrani slog določa, kakšen material je primeren za realizacijo idej. Za stavbe v klasični slog, na primer, fit kamna ali betona, in zagovorniki "država" in "Hišica" bo izkoristiti drevo.

    V teku raziskave, ki jih izvaja podjetje Penny Lane Realty, opredeljene glavne koristi konstruktivne rešitve med kupci in lastniki primestnih nepremičnine.

    Prvo mesto v priljubljenosti gradbenih materialov je opeko. On je eden izmed najbolj pogostih materialov, ki se tradicionalno uporablja pri gradnji objektov in konstrukcij v Rusiji. Iz tega materiala raje za izgradnjo in nakup hiša 49, 3%. Glavne prednosti hiše je svojo moč in vzdržljivost. Vendar opeka je material z visoko glede na les, toplotno prevodnost. Zato debelina stene iz opeke koči mora biti zadostna, da zagotovi udobno bivanje v njem.

    Odstotek hiše zgrajene iz betona ali drugih poroznih betonskih blokov, je 16, 3% skupnega števila stavb v Pamasko'th. Stene narejeni iz pene za toplotno izolacijske lastnosti, je veliko bližje dreves'lesene stene kot opeke. Ti, kot tudi drevesa'lesene stene "dihajo", ki izboljšuje pogoje bivanja v prostorih.

    Globoko dihati

    V sodobni arhitekturi se pojavijo spremembe, na podlagi že znane snovi v novo kakovost. Zlasti, estetska privlačnost države, nepremičnine na drevo, končno Združeno s praktične strani izdaji. Z uporabo novih tehnologij predelave lesa z'pojavil ugodne perspektive: na upoštevanje gradbenih metod se uspešno upira učinki hude podnebje. Poleg tega, je začela vladati prijavi, ga je prilepljena žarek. V Pamasko'th 11, 6% hiše zgrajene iz tega materiala.

    V tej hiši ni občutek vlažnosti, ker je les "diha", tj. omogoča, da voda v sobi, da gredo izven. Pomanjkljivost dreves'lesene hiše (v primerjavi z Cam'les), je njihova Vnetljivost.

    Možnosti

    Zgraditi hišo iz kamna, monolitno ali peno konkretne raje 10, 8% vseh lastnikov. Ena od glavnih prednosti gradnja hiše iz kamna - veliko število različic, ki je končna fasade. To lahko različne dekorativne sooča kamna, opeke, ploščice iz naravnih ali umetnih materialov; mavec - različnih barv in teksture; štukature dekoracije, itd., Kot za končno obdelavo sten od znotraj koča, na vse, na seznamu, jih lahko dodate plohi naravnega lesa, tapet, ali tesen tapiserije in kombinacija vseh teh materialov v vseh variantah.

    Gradnja hiše in počitniške hiše iz kamna je zelo priljubljena zaradi svoje arhitekture se odlikuje s posebnim izrazom, raznolikosti oblik in da ga edinstvenih vrst - od avantgarde krog hiše klasične posestva.

    Sanje

    V času gradnje kombinirane hiše je mogoče združiti ekologijo dreves'lesene hiše z požarna odpornost, trajnost in arhitekturne ekspresijo Kam'lesena. Povpraševanje po kombinaciji hiša je danes, 6, 9%. Z združevanjem različnih materialov, in v nekaterih primerih tudi pozoren, da jim je razlika, lahko graditi dom vaših sanj.

    V kombinaciji hišo, del sobe so lahko narejene iz kamna, in preostanek drevesa. Vse je odvisno od namembnosti prostorov. Kot pravilo, spalni del se nahaja v drevesa'vasi, del hiše, in garaža, boiler room, itd., soba - v QAM'vasi. V prvem nadstropju se lahko končal s katerimi se sooča, opeke, naravnega ali umetnega kamna, sadre. Drevesa'lesene stene so lahko iz njega lesa ali dnevniki, naslikana v katerem koli barvo.

    Kanadski "sendvič" z rusko polnjenje

    Hiša, zgrajena na kanadski tehnologijo sendvič plošče, hitro in enostavno gradnjo svojih pick 5, 1%. Vse sandwich-plošče vsebujejo v najboljši izolator (zrak, se ne absorbira vlago in zato ne zamrzne. V notranjosti stavb iz sendvič plošč suho, celo če je soba za dolgo časa ni ogrevana. Stene brez krčenja in imajo visoko toplotno izolacijo, da se bo za nekaj dni. Kanadski sistem gradnje omogoča ne le učinkovito izvajanje gradnje hiš na končali projekte, ampak tudi, da se upoštevajo spremembe, ki jih je stranka v zadnji minuti, tako da je končna različica bi upoštevala. Njihova življenjska doba je 40-50 let.

    Elite koči

    Beseda "elita" je izpeljana iz francoske besede elite, ki se prevaja kot "najboljša izbira". V ruski jezik, da, da, v bistvu, dodane vrednosti, kot so: zanesljivi, ugleden in, seveda, draga. Vse te opredelitve, s polnim zaupanjem lahko pripišemo takšen koncept kot "elitne Lože".

    Kakovost elite koči lahko zasledimo v vse: od materiala, iz katerega je narejen, in na tako malenkost, notranja zaključna kot ročaji na vratih. Ampak najprej "elite" je, seveda je velikost. Elite šteje koči, na območju katere je 600 m2, velikost parcele je enaka, vsaj hektar. Obstaja jasna delitev območij za stanovanjske in tehnično.

    Stanovanjskih nepremičnin so ločeni spalnici za vse člane sedem'th, dnevna soba, jedilnica, soba za goste, kot tudi vse vrste bazen, kamin, itd. je treba nameniti posebno pozornost oblikovanju koči. Od vseh članov sedem'th, kjer bi radi, da imajo svojo lastno sobo z Windows, na kateri strani svetlobe, kaj mora biti velikost garderobo (ali koliko prostora bo dodeljena v okviru Kabineta). Predhodno načrtovanje bo pomagal, da bi se v prihodnje izognili različne težave-združljivost's tem povezana, na primer, da starejši člani, sedem'th bo težko iti v njeno sobo na drugem ali tretjem nadstropju. Enako velja tudi za področja, za zabavo, ali je biljard ali domači kino. Najbolj pogosto se zgodi, je, da te sobe ne obiskalo že več tednov in celo mesecev izključno zaradi dejstva, da je zelo inconveniently nahaja.

    Tehnični prostori v elite koči morajo biti izolirani od ohišja. Torej, če nameravate uporabljati storitve osebja, ki jih je treba upoštevati rešitev, galerije in hodniki. Tako je treba paziti, da sprejme vse vodovodne povezave na enem mestu, vodovod, delaš delo, to ni bilo potrebno, da gredo v master kopalnica.

    Elite koči, ki je ne le v hiši, to je harmonično celoto, z vso okolico. Zato bi bilo pravilno, da skrbijo za sosednje območje. Ko sodobnih dosežkov na področju krajinskega oblikovanja, da bi bilo enostavno. Pristojni strokovnjaki razpravljali z vami vse vaše želje, boste ustvarili za vas, vrta, Raja. Umetne slapove in jezera ter poti in cvet postelj, udobno in prijetno paviljonov - vse to vam bo pomagalo, da poustvariti vzdušje nepremičnin kulturo 18 in 19. stoletju. Na neprijazno oblike francoski Park ali svobodo in naravnosti angleščina - ste se odločili.

    Mimogrede, o slogu. Elite koči, sama pa nima nobenega navezanost na strogo določen slog. Čeprav so nekateri trendi v modi, lahko zasledimo v sektorju gradbeništva. Tako, danes eden najbolj priljubljenih stilov, pri gradnji hiše je klasike. Na neprijazno oblike, simetrije, dekoracijo elegantno, vendar ne sitna stolpce, to je jasno znake ta trend. Vendar priljubljena še vedno ostajajo in koč v ameriško-kanadsko-slog in sodoben slog. Vendar pa je glavni pokazatelj pri izbiri arhitekturni stil bi še lahko vaše osebne nastavitve. Za celoten ansambel je bil zasnovan na poenoten način, v nasprotnem primeru tvegajo, da blagovno znamko osebi odvzeta okus. Najboljše od vsega je, če se vaš okus, navade in zasvojenosti najbolj živo se odraža v vaši hiši. To ne bo samo ustvariti veliko udobja za bivanje v koči, ampak tudi poudariti svojo individualnost, in vtis, ki bodo kredit - navsezadnje, če on ostane zvest sam, tudi v gradbeništvu, je treba omogočiti, da se zanesejo na vse.


    Vir: http://www. zabudova. kiev. ua

    Комментариев нет:

    Отправить комментарий

    Яндекс.Метрика