воскресенье, 25 мая 2014 г.

Projekt, hiša, garaža, klima, gradbeništvo, jezero, klet.

Naše delo
    +38 (044) 223-25-08

    +38 (067) 445-08-25

    ab * zabudova. kiev. ua
    Nalaganje...

    Nalaganje...

    Temelj

    Temelj vašega doma

    Kot je znano, obstajajo tri stvari, ki jih lahko storite, je, da se pozdravi, poučevanje in graditi. Zdi se, stoletja, ljudi, neodvisno graditi svoje stanovanj - tako tudi v znanosti stavbe je lahko nejasno? Izkušnje kažejo pa, da v veliko večino primerov - v tem izjemno pomembno zadevo, kot je gradnja ljudje še vedno uči iz svojih napak. Samo tukaj, kot v medicini, ali pedagogika, napake so pogosto nepopravljiva. Če je hiša zgrajena napačno, pogosto ni dovoljeno "fix" njega ali za vrnitev porabili denar. Torej, preden začnete gradnjo, moraš upoštevati in rešiti veliko vprašanj. Nudimo vam tudi vrsto pomembnih priporočil in nasvetov o tem, kako pravilno uporabo v gradbeništvu, dokler ti "virtualni" stvar kot arhitekturni projekt.

    Prvi kamen: samo bolje graditi

    Če ste kupili projekta, ne hitenja takoj pričnete graditi, drugače napake in napake bo neizogibno. Projekt je stvar, ki jo lahko uporabite "samo". Vsak projekt, ki zahteva veliko prejšnje revizije in inšpekcijske preglede, in če se ne opravi, se lahko zgodi, da vaše spletno mesto ne bo obiska, na tleh bodo pucite, v kleti bo voda v dnevni sobi bo vladal dolgočasno senci, in njeno okno bodo ostali v steni sosednje hiše. Ta hiša ni le za bivanje, ampak tudi, da ga prodajajo skoraj neresnično. Torej prva stvar, ki jo morate storiti pred nakupom projekta - da bi dobili strokovne nasvete o tem, kaj na Splošno so arhitekturnih projektov in kot so še vedno delovalo. Drugi pomemben pogoj je, da vsak projekt, ki zahteva Pref'ASCI in izboljšave. In moramo biti pripravljeni na dejstvo, da so se zaradi Pref'ASCI prvotni načrt hiše je lahko predmet večjih sprememb, ali pa imajo celo zapustiti ta projekt, tako da za gradnjo hiše na obstoječo spletno stran bo preprosto nemogoče ali zelo ekonomsko donosna.

    Torej, kaj je vključena v revizijo ter t.i. "Pref'zvezi" arhitekturni projekt? To je predvsem preučevanje značilnosti parcele: podnebne na parceli topografija, tal, topografijo, usmerjenost na svetu, kot tudi možnosti za razvoj objekta soseda (kar je tudi pomembno). Le popolno razumevanje teh podrobnosti, lahko daje zanesljive informacije o tem, ali uporabiti projekta na tem področju.

    Kamen drugi: geodezija in Geologijo

    Pomembno je, na primer, kjer obiskovalec vstopi v mesto - tam so projekti v Severni', ki jih je Kongres, in je iz Juga. So povsem različne. Jugozahodno insolation (osvetljenost), za koči najbolj primeren za Severo-Zahodni in Moskvi (nasičenih trgih koči, gradbeništvo). Torej, tukaj je priporočeno v Severni'vhod v mesto, garaža, kopalnica, hodnik, t. i. prostorov, ki ne potrebujejo svetlobe, so bili s Severa. Da bi razumeli, ali je mogoče na tem področju, da zgraditi hišo na ta projekt s Severno ali Južno's Kongresa, je potrebno najprej, da uživajo topos'm plot. Topografske raziskave (topogeodetic raziskovanj) bo pokazal, kaj je na mestu olajšanje, kot je vegetacije, drevesa, itd., In to bo to mogoče - v prvi pristop je, da ugotovite, kaj lahko v okviru projekta "dal" v tem kraju. Praviloma "brezupno" površinah ne, čeprav se morda zdi tako na prvi pogled. Primerna možnost lahko izberete vedno. Ampak najbolj čudovit projekt lahko pokopan vedno naglica in slabo zasnovano na delo.

    Poleg tega, če želite, geodetski, gradnje je zelo pomembna, in tako znanost kot Geologijo. Brez raziskave geološke značilnosti določenega območja ne. Na primer, če je na tleh našel "plavajoče zemlji" (to je zelo nevarno za gradnjo nepremičnin), je lahko samo temeljiti na kupu temelje. In to je zelo drago, ki omogoča gradnjo nepraktično, če, seveda, obstaja nekaj pomembnih ugotovitev, ki bi se odločite za ta posamezni lokaciji. Geološki pregled bo tudi ugotoviti, ali lahko graditi na gradbeni parceli z pritličju ali bolje, ne da storiti (če je zelo visoki ravni podzemne vode, pritličje bodo poplavljena). Ona vam bo povedal, ali je spletno mesto je nezanesljiva in nevarna mesta, ki se lahko težave z drenažo, in na splošno, kjer je na mestu, da izbere najboljše mesto za gradnjo, in kjer je bolje, da se ne da graditi ničesar novega.

    Pomembno je, pam'ne pozabite, da je najbolj dobičkonosna (in v času gradnje, ter na tveganja napak in absurdities) za izvajanje topos'm in geološko znanje za nakup, poleg tega, izbira arhitekturne zasnove hiše.

    Tretji kamen: kako se izogniti spopadom

    To je nujno potrebno vedeti, kakšne so možnosti za nadaljnje gradnje na določenem območju, t.j. tam na glavni načrt se načrtuje v prihodnosti na mesto. Tako se zgodi, da mesto, ki je predvideno za master kot počitnice mesto, na primer, s spektakularen pogled iz okna, lahko izgubite vse svoje čar in postala javni prostor, tako da nasprotno line up drugo kočo, ali so posekali drevesa, ali blizu pogledom na jezero, itd. Ampak vse to je mogoče izogniti, če lastnik hiše vnaprej spozna možnosti razvoja lokalnega razvoja. Danes take napake, ki pogosto privede do resnih konfliktov in sporov, ne prinašajo veselje, da ena oseba.

    Kamen četrti: podnebne

    Vsak arhitekturni projekt je namenjen za gradbeništvo v določeni regiji, saj je gradnja stene, streha, Okna neposredno odvisna od podnebja. Ker podnebne je osnova za termično analizo, ki se osredotoča na najnižje zimske temperature v regiji, ki so uradno registrirana in sprejeto. Pred nekaj leti, to temperaturo za St. Petersburg je bila temperatura minus 26 C in zdaj minus 29 stopinj C. Ker formalno sprejetje tega upravne zadnjo številko debelina stene objektov povečalo za 40%. To je, če prej opečnatih sten 510 mm, danes - 770 mm, kar seveda narejen gradnja dražja. Tukaj je drugi del "Pref'dolžnosti"in nič manj pomembno kot topografske raziskave in geološki pregled, saj to neposredno vpliva na izbor projekta in stroškov gradnje. Treba je tudi upoštevati, ko se je razvil projekt: če je zasnovan tako, da 97 let, do izdaje novega toplote inženiring standardi, nato prilagodite, da bodo še bolj radikalno.

    Kamen p'peti: podrobnosti design

    Kaj je projekt? Projekti, predlagani danes arhitekturni Biro, ki se imenuje večkratno uporabo, in ne modela. Tipičen projektov, ki je bil imenovan v času Sovjetske zveze odobri Gosstroy razvoja z veliko posebnih podrobnosti - le temelje v njih je bil razvit 7-8 vrst v različnih tal iz seismically nestabilno permafrostu. Pojem "model projekta" danes je že nezakonito. In to je razlog, zakaj je tako pomembno, prilagoditev projektov, ker so vsi od njih so razvite le pod določenimi posebnimi pogoji. Ni potrebno čakati od projekta glede na razpoložljivost temeljito delal za podrobnosti konstrukcije - za primer, da noben projekt ne spremlja že izračunanih stroškov gradnje (kot v različnih regijah in ceni različnih materialov) ali specifikacija število potrebnih materialov - vse imate, da razmislite sami stranki. Poleg tega zasnova v Rusiji neizogibno ima svoje ruske značilnosti in slabosti. Glavna slabost je, da v obliko, je zelo zastarele programske opreme, izdelkov. Velika večina dvodimenzionalno obliko, ki se ni mogoče izogniti v prihodnje veliko napak in nedoslednosti, Izboljšati in popraviti med prilagoditev projekta. Evropa ima dolgo sprejela tri-dimenzionalni design, ki omogoča oblikovalec in arhitekt za delo v enem programsko opremo izdelka, ki zmanjša število napak in nedoslednosti. Zato bi morali vedeti, če boste srečali na prvi pogled neupravičeno cene zdi, da je običajno projekta, je možno, da je narejen na sodoben programski izdelek. To se je izkazalo, da je cena. Vendar je veliko manj verjetno je, da boste "delo" in absurdities.

    Kamen šesti in zadnji

    Kaj lahko rečemo na koncu te dolge moralizing obračune, prepire? Le kaj je v gradbeništvu, kot nikjer drugje pomembno zdrav razum, preudarnost in smiselnosti sklepanja. Hiša vam bo služil za desetletjih le, če ste ga ustvarili optimalne pogoje za to. Konec koncev, vaš dom je živ organizem in del vas, in zato zdravljenje je "rodila" prav tako moramo previdno. Arhitekturni projekt le "zarodek" doma, in ves njegov nadaljnji razvoj je odvisna le od vaše skrbi, skrb in potrpežljivost.


    Vir: http://www. zabudova. kiev. ua

    Комментариев нет:

    Отправить комментарий

    Яндекс.Метрика