воскресенье, 25 мая 2014 г.

Zamašitev korito 2008-10-15 13:30:38

Gradnja in rekonstrukcija.

Zamašitev korito
2008-10-15 13:30:38

Postavljanje žlebov pogosto zgodi samo, če niso previdni uporaba: kot posledica spuščanja živilskih odpadkov v posebnih predalčni stub-liner. Najbolj značilen primer je blokada se pojavi ob runoff, v razlitja vzmet - curved oddelek cev pod koritom.


V enostavnih zadevah, ta blokada je mogoče odpraviti z uporabo bat - gume cap, ima roko. Kako to storiti: zaprite odtočno odprtino korito bat in nekaj centimetrov, ga napolnite z vodo, če je vroče. V veliko modelov lupine, kot tudi v vseh kopeli so vrh vtičnico za nujne vode odteče prekoračitev korita ali posode. Priključite ga z mokro krpo ali pa preprosto zapreti svojo dlan. Potem roko bat, da nekaj gibanj navzgor in navzdol. Kot rezultat teh ukrepov v okviru svoje kapuco ustvarili padec tlaka, ki uniči, ki izhajajo marmelado prometa.

Blokada se lahko pojavijo zaradi maščobne obloge na stenah možganov vzmet. Čez čas, so se kopičijo toliko, da zožuje lumen cevi in začelo se zatakne celo majhnih delcev, ki nastanejo v cevi je zamašen. Da bi se temu izognili, je potrebno, da se prepreči redno zlila v umivalnik lonec vrele vode in za čiščenje odtokov bat. Kot preventivni orodje, lahko uporabite rešitev, pralnih praškov s bioloških dodatkov, kot so "Bio", "Bio", "Bio-MiG"Dosia ". Vsebujejo encime, ki pomagajo pri razgradnjo organskih contaminations.


Če lupine je še vedno zamašen, odstranite iz vode in zlijte v odtok luknjo vroče rešitev soda ali lugi. Po 1, 5 ur vlijemo v korito topla voda in čist zrak eliminators. Najbolje je, da uporabite posebej oblikovan za odblokiranje topil "Krot" in "Krot-2" domače proizvodnje. To je dovolj, da zlijte v odtok luknjo približno 200 ml orodje, in pustite za 3-4 ure, nato sperite z obilo vode. "Krot" vrtnice'poje skoraj vse onesnaževanja in onesnaženosti ekološke sestave.


Na močno ovirali, ko so vsi zgoraj omenjeni ukrepi ne pomagajo, morate poskusiti, da čiščenje odtokov vzmet kovinske žice oziroma kabla. Na spodnji bend možganov vzmet (in v nekaterih sifoni in na vrhu) ima odprtino za čiščenje, zaprla vrata. Pokrov je potekala na nit ali vijaki. Jih odstranite in očistite vzmet s kosom trd žice. Sodobne plastične cevi razumeti, še lažje. Izklop vode, jasen in čist.

A zamašene v drugih delih nanaša na storitve, vodovodar, mu bo uspelo rešiti jim s pomočjo posebnih orodij.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика