воскресенье, 25 мая 2014 г.

O lupine 2008-10-15 13:29:44

Gradnja in rekonstrukcija.

O lupine
2008-10-15 13:29:44

Keramični umivalniki, nameščena na litega železa oklepajih pritrjena na steno vijaki. Torej je potrebno paziti, da zvočnik zgornji pin nosilec vključeni v luknjo spodnji strani Odbora laver. Po pravilnost in zanesljivost laver dokazano, je potrebno, da odstranite odvečno malto. Ko je namestitev umivalnikov na prvi označite pritrdilne luknje, nato vrtanje in vstavljanje moznikov. Korito pritrdite vijake, nato odstranite odvečno malto. Če zadnji lupini posameznika, je krepjat ko je nameščen skledo korita. Oskrba z vodo za korito je lahko dano bodisi zgoraj ali spodaj ali na strani.

Mimogrede, če imate globalni popravilo ali preprosto apartma je še vedno v gradnji, je treba upoštevati, da je, da bi vode cevi ali Kanalizacije, morate vedeti vnaprej točno velikost laver. Načeloma, enako velja tudi za kopel z wc. Zato, vodovodne bolje, da pogled v prihodnost.

Prostor pred potopi se določi tako, da se pred njim so bili prosti, da stojijo v bližini dve osebi. Če umivalnik ni sam, razdalja med njimi (vzdolž osi mešalnega ventila) ne sme biti manjša od 90 videli, Če dve pranje - je nujno potrebna, zato je najbolje, da jih namestite ločeno. Dvojno modeli so lahko neprijetno, kadar se uporablja skupaj. Za udobje, ogledalo, police ali omare nad umivalnikom je omejeno na višini 135 cm od tal.


Obstaja veliko vrst školjk, ki je morda najbolj priljubljenih - korito z omari, (včasih imenovano "glasba"). Običajno izgleda, omare z vrati z zarezo za lupini. V omarici je lahko različno število predalov in polic. Mimogrede, če boste potrebovali, da prihranite prostor, lahko kupite kotu model - jih in udobno. In ne zavzamejo veliko prostora. Tam "mojdodyra", ki zagotavlja prostor za pranje Perila ovirajo.

Pod koritom je lahko tudi samo stojalo s police za različne stvari. Na countertop korito, lahko postavite tudi potrebne stvari. Na strani table-top je mogoče okrepiti brisačo imetnikov.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика