понедельник, 26 мая 2014 г.

Vrste zaves

Zavese dodaj med'notranja zaščita in zaščito hiše pred neznanci, radoveden oči. Pravilno izbrane zavese mora harmonično spoji z opremo in dekoracijo prostora. Šele potem v hiši z'bo dobrodošel udobje. Torej, zdaj smo želeli opozoriti na najbolj priljubljenih vrst zaves in da se osredotoči na njihovo uporabo v inter'Yeri.

Italijanski zavese

Glavna razlika italijanski zavese iz svojih poslovnih partnerjih je, da te zavese niso popolnoma jo je mogoče ločiti. V skladu z zasnovo, ki jih milino potegnil kabel na diagonalno od operacijskega strani do konca cornice. Posebne kable, ki so šli skozi obroči, ki se pritrdi na zadnji strani gradiva, in nato zabeležila dekorativne zavese kljuke ali okraskov.

Praviloma je mesto s'združitev dveh velikih plošče iz tkanine, zavese je okrašena z učinkovitimi vtičnico, čopičem ali lok. Italijanski žaluzije so kot nalašč za stilsko visoka Okna na hodnikih, med'Arah sob in hodnikov. Namenjeni so za uporabo v inter'Arah klasični slog.

Avstrijski žaluzije

Avstrijski žaluzije - to je nekako dvižne zavese. So tkanine, ki se nabira v bujne festoons design, in nato dvigne skozi celoten sistem vrvice: bodo skozi posebno serijo plošč ali tečaji so zaprta od znotraj. Običajno Avstrijski žaluzije so ustvarjene iz tkiv, ki ima bleščečo površino je izdelan iz svile, Batista, taffeta, poliester. Trenutno, vendar, da bi dosegli izredno lahkost prostore, ki so pogosto iz luč pregledna valnik tkiv.

Najbolj pogosto ta vrsta zavese, ki jih je mogoče videti na vhodu dvorane, dnevne sobe, luksuzne spalnice in druge prostore. Avstrijski žaluzije so idealna za notranjo dekoracijo'notranjosti, ustvarjena v klasični slog. Tudi oni morali izbrati, ko soba ni dovolj romantičen za eleganco in m'kaj lahkoto.

Francoski zavese

Francoski zavese so blago, ki pripadajo razredu kaskadne zavese. Po svoji strukturi so spomnil je opisano zgoraj Avstrijski žaluzije, vendar se razlikujeta od njih v tem, da pri oblikovanju francoski zavese Skupščine gre vzdolž celotne dolžine, in ne le v spodnjem delu. Ta tip zavese, ki je sestavljen iz ločenih delov, izobraženi, s polkrožno naravnost kaskad tkiva.

Francoski zavese, kot pravilo, ustvarjeno iz trate ali svile z gladko teksturo. Tudi zato, da bi jih idealen luč pregledna tila, ki je m', ki pastelnih odtenkih. Te žaluzije izgledaš na visoko in široko Windows. Običajno francoski zavese si lahko ogledate v hotelu dvoranah in gledališčih. Njegova dovršenost zagotavljata veliko svečanosti in veličastnost. So odlično prilegajo s klasično inter'jer parada dvorani, študija, dnevna soba, knjižnica, ali spalnici.

Rimske žaluzije

Rimske žaluzije so neke vrste možnost, dvižne zavese. Tkanine, v njih pa bo nemoteno horizontalnih gub z zapored, prekrito seboj pripenjati na napačni strani trdi rejkami. Rimske žaluzije so nižji in dvigne z vrvjo, ki gre skozi sešiti v ring materiala. Tako spodnji del zavese lahko neposredno ali okrašena z rese, naborki in loki: vse je odvisno od osebnega okusa, od lastnikov in Splošno idejo o ustvarjanju slog inter'jer.

Rimske žaluzije so upravičeno šteje za vsestranski in ekonomično. So enostavne za vzdrževanje in materiali na dva krat manj kot običajno. Praviloma so nepogrešljive v območjih, ki stojijo', povezane z izvajanjem funkcionalne rešitve. Za primer, so pogosto uporablja, kadar želite postaviti pod oknom, pohištvo, ali ko se prikaže okno-polico v načrtu lastniki na to pisalno Mizo.

Tudi russkogo žaluzije so super za dekoracijo, balkon. Univerzalne in da, odvisno od tkanine, izgledajo super v vsakem inter'Yeri: od lepe klasične do sodobne hi-tech. Omejitve pri izbiri tkanine za prilagajanje zavese, skoraj nobeden. Poleg tega Rimske žaluzije lahko klicali.

Naguban žaluzije

Naguban žaluzije so idealna za ustvarjanje inter'notranjost v sobe, ki so Windows nestandardne oblike: na primer, obokan, vaulted ali poligonske objekte. Njeno ime, ta vrsta zavese, prejete za naguban, ki so podlaga izgradnje: so oblikovali vodoravno, kot tudi pod kotom. Te tkanine je predmet dodatne posebne obdelave, ki navpične gube nabrano ne bi deformirati tudi v pralni oprati.

Naguban žaluzije so super za ustvarjanje inter'notranjost, izdelani v klasični slog, kjer je poudarek na romantično razpoloženje, kmečki okus ali Orientalske elemente. Nadzorni mehanizem, naguban žaluzije s posebnimi vrvice ali celo z uporabo vzvodov.

London zavese

London zavese spadajo v razred cascade modelov. Te žaluzije sestavljena iz m'vse gube, ki so v dvignjenem položaju so posneti trakovi, ki tvorijo lep venci. Modeli, ki so pritrjene na greben in imajo več dekorativni kot praktične narave. Glavna razlika od drugih zavese je uporaba v Londonu zavese tradicionalnih angleški sliko.

Tako, na primer, so zelo priljubljeni v tem primeru stilsko vzdolžni trak ali prepoznavno Škotski celic. Kot vedno, v angleški stil je pogosto uporabljena slika z majhnimi cvetovi ali z krasne šopke vrtnic. London zavese v klasični obliki, se običajno hranijo v mehko sproščujoče tone. Tako so super za dekoracijo Oken, kuhinje, otroške ali kopalnica.

Japonski zavese

Japonski zavese je posebna struktura, ki je sestavljena iz tkanine, ki se raztegne čez frame-okvir. Ta plošča je pritrjena na železniški mehanizem, ki se običajno uporablja z drsnimi vrati. Pri ustvarjanju Japonski zavese lahko uporablja več plošč, nato pa so se lahko okrasite ne samo okno, in celotno steno. Tudi ta vrsta senčila se uporabljajo kot luči ovir, so idealne za coniranje.

Japonski zavese so namenjene za poudarjanje minimalism in preprostost inter'notranje zadeve, okrašena v Japonski slog, ali v eno od sodobnih stilov. Te zavese bo odlično zaščito prostora, iz Vsiljive poglede in neposredno sončno svetlobo. So sposobni, da izpolnite soba magic prosojno razpršene svetlobe. Še posebej zanimiv Japonski zavese poglej, če se uporablja kombinacija tkanine z drugačno barvo, gostoto, velika in mala slika.

Izberite iz različnih vrst zaves, kaj točno bi radi videli doma, in potem lepoto in harmonijo v vašem življenju bo več.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика