понедельник, 26 мая 2014 г.

Francoski stretch stropi - čudoviti svet v hiši

Danes, najbolj priljubljena vrsta predložiti zgornje meje šteje stretch zgornje meje. Tako stropi so s filmom, ki je določen način, ustvarja popolnoma gladko površino. Običajno uporabo PVC folijo ali poliester tkanine s poliuretansko prevleko. PVC folije mora biti nameščen v ogrevanem prostoru. Pri temperaturi 70 C, film postane elastična, ki precej olajša pritrjevanje stropne sisteme, in ohlajanje, raztegne in postane popolnoma ravno. Za namestitev poliester tkanine segrevanje prostora ni potrebna. Tkanina je raztegnjena in določi posebni posnetki. Torove navzdol, ko segreva njihove toplotne pištolo, in odvečno tkivo je odrezana.

Tehnologija montaže stretch stropov

Namestitev film, ki proizvaja slikovne ali harpuno tehnologij. V prvem primeru, na obodu soba je zavarovano plastični profil, ki se imenuje okvir in v skladu z lopatico, oblečena film. Ko harpuno tehnologij, ki se uporabljajo kovinski profil, za katerega filma je pritrjen poseben montažni elementi, ki se imenuje harpoons. Film potrebne velikosti izrežemo v tovarni in je zavarovano harpuno. Ta meja sistem je močnejši napetosti.

Prednosti francoski stropov

Sistem stretch zgornje meje izumili v Franciji, od tod tudi ime - francoski zgornje meje. Najboljši film seveda je francoščini, ki je popolnoma homogeno strukturo izključuje obstoj kakršnih koli popravkov ali trakovi in zaradi svoje kakovosti je veliko povpraševanje po vsem svetu. Najbolj priljubljena glossy film, ogledalo, ki odraža celotno inter'jer sobi. Ona vizualno poveča prostor in različnih barv film, da je težko izbrati pravi odtenek za različne oblikovalske rešitve. Z mat ali saten film je možno vplačati slika na okus in izbiri kupca. Lahko barva strop pod zvezdnato nebo, ali opravlja sliko v nebo z oblaki. V prodaji so tudi druge vrste film, kot antilop, marmorja, biserovine, lesa, ali najdražja od vseh - kovinske. Stretch na stropu, PVC folije okolju prijazna, z vodo-odporen in trajen. Življenje je film več kot 50 let. Ne potrebujejo posebne nege. Dovolj občasno obrišite strop z vlažno gobo.

Običajno francoski stretch zgornje meje se izvajajo v okviru posameznih nalog za najbolj kakovostne elite notranje opreme. S pomočjo takšne stropne sisteme lahko ustvarili ne le ravno površino, ampak tudi vse možne hitrosti, nadmorske višine spremembe, valovi, dome in še veliko več. Roll širina-6 metrov omogoča nemoteno stropov in edinstvene lastnosti stretch stropni sistemi določa njihove uporabe, ne le v stanovanjskih in v skoraj vsakem okolju. V restavracijah, domovih, hotelih, pisarnah, kopalnic in plavalnih bazenov. Tako stropom omogočajo ponovi demontažo in ponovno montažo filma, brez motečih svoj videz. Omogočajo, da skrijete vse napake od zneska osnove in se ne bojijo uhajanje vode od sosedov zgoraj. Film lahko zdrži obremenitev približno 100 litrov vode na 1 m2. Namestitev tovrstnih zgornje meje, ki se izvaja za nekaj ur, in po tem, ko dela praktično brez gradnje umazanijo in prah. Velik izbor barv in tekstur, ki daje oblikovalci neomejeno možnosti za fantazijo. Obešene stropne naredili s francosko filmsko produkcijo, je privlačen videz, ki daje prostor, da se estetsko in končal sliko.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика