воскресенье, 25 мая 2014 г.

Voda polotentsesushiteli. Posebnosti njihove namestitve. Razlike uvoz modeli 2008-10-15 13:59:55

Gradnja in rekonstrukcija.

Voda polotentsesushiteli. Posebnosti njihove namestitve. Razlike uvoz modeli
2008-10-15 13:59:55

Vode, brisačo


  • Težava: Ali je mogoče zamenjati brisačo? Kako to storiti? Kam iti, potem ne imeli težave?
  • Rešitev: Načeloma je to mogoče. Toda zamenjava lahko (in mora) izvesti le strokovnjaki sanitarnih tehnikov. In brisačo svetuje, da kupujejo samo v specializiranih trgovinah, in se raje treba izdelkov znano podjetje.

V resnici smo se že pogovarjali o brisačo. Je rekel, vendar le, električni. Vendar brisače so znani, obstaja več in vode. Naši bralci so se vprašanje: kaj storiti z običajne "vode" brisačo železnici, za stoletja palice v naše kopalnice? Lahko ga nadomesti? Na primer, če želite kupiti nove in kravato namesto zanikrni v mestih rusted pošast? Poleg tega, po popravilu, proti sveže pobarvane stene in strope, je to "fosilne" ni videti.

Torej je možno, ali ne? Ena vodovodar, ki sem poklical, ko sem kupil nove blagovne znamke ogrevana brisačo železnici, dolgo popraskal hrbet, glavo, je bil kemičnih, groaned, rekoč: "jaz ne dvomim... " In potem se je začela dokazati mi, da se nič, pravijo, sem začel vse to.

- Zakaj? - Sem se spraševal.


- Da, boste razumeli, ogrevan brisačo železnici ni samo baterijo, ki je suho perilo in nenehno podprta v udobnem temperaturi +25 stopinj C. Je igra zelo pomembno tehnično vlogo - to je tako imenovani "kompenzacijske zanke". Vendar ne vse uvožene brisače, na žalost, lahko izpolnimo to vlogo. Naše ruske vodo sistem, ki se razlikuje od v tujini. Dobili smo skozi vse etaže od vrha do dna vertikalne cevi riser. Poleg tega so vse vertikalne cevi z'priključen v podstrešja in kleti stavbe (tj. "zanke"). Za znanost se to imenuje "back-to-back zanke".

- In zakaj je potrebno?



- Razložiti. Ko temperatura vode v cevi, ki se pretaka topla voda, nekoliko "podaljšali" (dvig temperature) ali "skrajšani" (če se zmanjšuje). In ko poleti hiše izklopi vročo vodo, cevi so na splošno izpostavljena hudi preizkušnji. Tukaj je ogrevan brisačo železnici in opravlja vlogo "pridobljenih zanke". Predstavljajte si sebe v vročo vodo, cevi od prvega do zadnjega nadstropja. Dobili velike kompenzira "harmonika". Lahko pojasnite to: zgrabi kos debele trde žice in poskusite stisniti svoje osi z dvema koncema. Ne dela? Nato se nekaj ovinkov in poskusite znova stisnite. Zdaj, ali je žica za malo "igrali" skupaj sukanje na zavojih. Tako vode dvižni vod "igra" v dolžina: malo dlje v zvišanje temperature vode cevi ali nekoliko skrajša za hlajenje. In še. V vodovod je bil izmerjeni premer v palcih (en palec, enaka 25 mm). Zdaj premer cevi, dvižni vod v naših domovih - enega palca (1? ), Ali palec in četrtina (1? ). In "povezovanje dimenzije" velika večina uvoženih brisačo - pol palca (1/2) ali tri četrtine palca (3/4I). Jasno je, da je nedostacujici.

"Kaj pa je, kot je treba?


- Načeloma lahko kupite naše ruske brisačo železnici. Izdelani so v St. Peterburgu, Kazan, Tver, Nimrah, Tula, Dubna. Premer take cevi do 1 cm (1? ) Ali tri četrtine palca (3/4I). In interaxal razdalje, ki ustreza tistemu, ki je na voljo v večini domov (razdalja - razdalja med osmi povezava točk brisačo za vodo. - Ed. ). Ampak, glede na naše brisače so, žal, ni tako zelo zanesljivo.

- In morda nato nakup uvoženega brisačo?

- Lahko uvozi. Ampak jaz vam povem, kaj: bolje je klic mojstri iz podjetja, kjer smo kupili. Oni najbolje vedo, kaj storiti.


... Na to in smo ločila. Sem šel nakupovanje, je potoval na podjetja, ki se pogovarjali s strokovnjaki. To je tisto, kar sem povedal v ljudi, v znanje.

Kaj so "voda" model


Najcenejši polotentsesushiteli, seveda, domači (povprečna cena - 500 - 800 rubljev ). Na zahtevo prodajalci, njihov delovni tlak 16 atmosfere in check - 22 vzdušje. Kot je s'izkazalo se je, da zelo dobro: manj nevarnosti, da bodo prebili. Še ena velika prednost te preproste naprave: - premer povezovalnih elementov odnodum (1? ) Ali Tricorn (3/4I). Da je z njimi, ideja je, da ne bo težav pri namestitvi. Vodovodar samo odstranite staro brisačo in namestite novo. Modeli, vendar pa je le dva: P-tipa in l-obliki. Barve samo za chrome.

TLAK V VODO SISTEM

Ko kupite vodovodar, ki je neposredno povezana z vodo, je potrebno'bodite prepričani, da upoštevajo:

1. O tem, kaj je tlak v vodovodno omrežje je namenjen.
2. Tlak v svoj vodovod.


Tlak v vodovodno omrežje urejajo predpisi in Gradbenih norm in pravil (Škarje in GOST.


V skladu z GOSTs vse cevi in pribor (fitingi) (mešalniki in druga dvigala), ki naj bi deloval pod tlakom 6 atmosfere (ali drugače-bar; 1 vrstica je lahko pogojno šteje kot, ki je enak 1 ozračje), in zdrži test 10 atmosfer. (Crimp - prevelik pritisk, ki enkrat ali dvakrat na leto preveri vodovodnega sistema (in ogrevanje) na temo prepuščanje vode ali mogoče prebojev cevi. ) Nedavne spremembe Škarje vode tlak ne sme presegati 4 atmosfere (Moskva). Vendar, na žalost, to je samo teorija. V prestolnici hiše, ta slika se lahko razlikuje od 2, 5 - 3 atmosfere do 7, 5 in več pri vstopu v stanovanje. Vse je odvisno od površine, tla, tip hiše, stanje komunikacije. V skupno, slika je skoraj posameznika. Vendar vedo za njo, in je mogoče, da izberejo pravilno brisačo ali drugi sanitarni izdelki.

Mimogrede, pri nakupu pozabite, da dodate nekaj stopnjo varnosti na kladivo, tj. tlak val v vodo.

Čeprav nekateri vodovodarji sem rekel, kot da smo začeli proizvodnjo brisačo "lestev". Sem prihitel, da si za njih. In res, z'izkazalo se je pred kratkim v enem od podjetij Tver res začela ta model.


Ogrevana brisačo železnici v kopalnici grelec, jekla PS-500


Imenuje "ogrete brisače-kopalnica grelec, jekla PS-500 ". Obrazec - "lestev". Prečni tramovi so ravne ali konveksno. Obstaja l-oblikovani vrtljivi možnost. Ogrete brisače so izdelani za delovni tlak 15 atmosfere, preizkusni tlak 22, 5 ATM. Namenjeni za uporabo v sistemih za pripravo tople vode in ogrevanje s temperaturo do +115 stopnjo retro S. Izdelan iz jeklene brezšivne cevi, polimerni premaz ščiti enoto, iz zunanje korozije. Je osnovna barva - bela sijajna. "Lestve" se proizvaja v dveh velikostih (1130 x 542 cm, 640 x 542 cm), z različno število cross-klini. Vstopni premer - 3/4 palca.


Drugo medenina "lestev" narejeno v Moskvi. Debelina stene medenina brezšivne cevi - 4 mm Zunaj - krom-Niklja premaz. Barve samo za chrome. Velikost in število cross-predmete, - na zahtevo (vaš), kot brisačo ogrevalnike so samo za red.

Obstaja ena "ampak": neznan, kot kažejo v delu te enote. Ampak upajmo, da bo dobro.

S-oblikovan ogrevana brisačo (serija


Smo v veliko povpraševanje, brisače iz Finske. S Finci, nam je všeč, da živijo v težkih podnebnih in hladno, strokovnjaki za ogrevanje naprave vem. Po obliki njihove enote so zelo raznoliki. Obstaja preprosta obliki črke U ogrevane brisačo z os velikost 20 videli, je S oblike, z razdaljo med osmi 31 cm (serija "Sigma"). Ali črke l, z razdaljo med osmi 63 glej vse vode, brisačo iz Finske trdega s'povezava z vodo cevi. S premerom 3/4 inch delovni tlak 10 ATM. Osnovne barve: chrome in bela.


Na odzive strokovnjakov, najbolj uspešno lahko imenujemo zaporedje "Heli". Ta "lestev" s tremi bari, in vertikalne cevi pod kotom na steno: bližje vrhu. To je priročno: visi brisače se ne prekrivajo in, seveda, suho hitrejši.

Še vedno lahko kupite italijanski brisače (premer cevi in priklop dvigala - 1/2 ali 3/4 palca). So podobni obliki dal na stran črko "M", z zaobljenimi vrhovi, in število zank lahko več kot dva. Dolžina zank na eno brisačo železnici, je drugačen. Zato, različne razdalje med točkami z'edinost z vodo.


Swing ogrevana brisačo železniški italijansko podjetje Rinaldi

Swing ogrevana brisačo železniški
Italijansko podjetje Rinaldi


Glavna značilnost takšnih cevi - so swivel, tilt 180 stopinj. Poskus, da bi razumeli načelo obračanja vozlišče (kot je predenje in zakaj ne pušča? ) Led razumeti preprosta stvar: da se je izkazalo, z'edinosti, so tesnilni elementi ("žleze"), ki zagotavljajo tesnjenje. Vendar imejte v mislih: maksimalno število listov, ki lahko visijo na vrtljivi ogrevana brisačo železnici, - 5 kg

Dovoljeni delovni tlak prodajalci razpisa za različne blagovne znamke različnih - 6, 8, 10, 17 (podjetje "Grohans") bar (ATM, pritiskom na tipko - 8, 11 bar. Glavni barve - črna, bela, zlata, in njihove kombinacije.


Izpolnite naš pregled ogrevana brisačo stojala za nemško podjetje "EMKO" (Emco). To podjetje proizvaja, zlasti brisače Emco Decotherm - že seznanjeni, da nas "lestve": okoli horizontalne cevi so med vertikalne cevi pravokotne oddelek. Zelo zanimivo je rešen vrhu te naprave: na "lestve", je v vrstici s kavlji za brisače in kopalni plašči ali okroglo ogledalo, na dveh odsekih. Bogate barve (več kot 10 barv). In lahko tudi, da dve polotentsesushiteli: vertikalni cevi iste barve, vodoravno ali dva. Narejene so iz medenine cev s steno debeline od 1, 5 mm

Vendar imejte v mislih, izdelani ti modeli za delovanje na delovni tlak 4 vzdušje!


To je vse, kar lahko govori o vode ogrete brisače. In da si v nobenem primeru je ne moti, izbiro, uporabo naše nasvete.

Torej, kaj morate pam', da veš, in ne pozabite, da nakup vode, brisačo:

  • 1. Obvezna'bodite prepričani, da zaprosijo za potni list v segreto brisačo železnici in garancijski list, se obdobje, ki ne sme biti manj kot eno leto.
  • 2. Bodite pozorni na material, iz katerega so ogrevani brisačo železnici. Najbolj trpežne in zanesljive šteje modeli iz nerjavečega jekla. Toda, kot pravilo, uvoz brisače iz tega materiala ne. Zato je najbolj zanesljiv uvoz naprav iz kromiranega medenina.

  • 3. Prosite prodajalca, ki delajo, in za preskušanje tlaka tlak prenese izbrani ogrevana brisačo železnici. Poleg tega, pre - 'utochnite kaj tlak v vodi sistem oskrbe vašega doma. Če boste za uporabo brisačo v državi, hiša, vas prosimo, da kupite vse tlak v notranjem sistemu vaš dvorec, je malo verjetno, da presega 2 - 3 ATM. Druga stvar, če živite v stolpnica in brisačo se ne izračuna na obstoječi tlak. Nato pa ga v nobenem primeru ni mogoče - ne more preživeti. Zato je bolje vzeti brisačo z zalogo na delovni tlak in hkrati prosite prodajalce: brez pritožb o tem modelu. Vse pravice, pritisk obvezna'mora imeti potni list izdelka ali v specifikacijah.

  • 4. Natančno preverite cevi v prijeten si brisačo železnici. Kaj je to - brezšivne ali šivanje. Na šiv cevi je očitno šive, ki so, žal, razlikujejo od vodnega pritiska in lahko pride do uhajanja.
  • 5. Prosite, da premaz na brisačo - emajlirane ali chrome. Krom prevleka šteje se, da je bolj zanesljiv. Čeprav emalirovka, preveč, je drugačna: slika je manj zanesljiv možnost, polimerizacija je bolj zanesljiv.

  • 6. Preverite, ali je izbrani model vozduhonosnye ventil (tako imenovani "žerjav Maevsky"). Nahaja se na vrhu brisačo stojalo. Morali narediti, ko prvič vklopite zbriši notranjosti zraka in izpolnite enota z vodo. Če ne, vas lahko pridobijo air lock, voda ne bo krožijo ali ne bo polnila vse o'prostornina brisačo. Zato ne bo mogel toplote v polni veljavi.

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика