воскресенье, 25 мая 2014 г.

Kaskadne kopalnica pipe, umivalniki in tuši 2008-10-15 13:58:59

Gradnja in rekonstrukcija.

Kaskadne kopalnica pipe, umivalniki in tuši
2008-10-15 13:58:59

Lahko domnevamo, da cascade mešalniki nastal iz želje, da ljudje ponovno lepoto naravnih pojavov doma. Tisti, ki so vsaj enkrat v življenju videti slap ali zvitki dol čez skale in police reke, bo razumel, kaj je mišljeno tu. Kaskad je majhen človek, slapovi za kopalnico. Dajejo estetski užitek od kontemplacije pretok vode, ki je posledica razkošno in naftni predmetov'predmeti, ki so včasih težko vedeti, mešalniki.

Obstaja tudi drug pomemben vidik, in sicer zabavno faktor. Široko močan curek vam omogoča, da se počutijo vse čar kopanje pod curki, slap, ali predajo nevihtni valovi reke, tako udobno in varno v lastno kopalnico



Kaskadne kad pipe in korita na notranji naprava je praktično ne razlikuje od običajnega. So tudi tople in hladne vode, mešanje in distribucije. Vendar pa obstajajo nekatere tehnične podrobnosti. Na primer, linijskih ima večji prerez kot pri običajnih mešalnikov, ki zagotavlja veliko večjo pasovno širino.



Veliko bolj pomembno kot zunanje razlike. Najprej je bistveno razširitev velikosti in širine in same oblike žlebu, ki tvori močno enoten tok. Vendar pa je najbolj pomembna točka je predstava možnost. Kaskadne mešalniki so namenjeni za uspešno skozi sam o ogromne'količinami vode. Za razliko od običajnih korito, pipa, ki je na najvišji tlak vode je lahko izbruhal le 16 litrov vode na minuto, znan cascade mešalnik Supergrif, na primer, absorbira skoraj 25. In to ni omejitev, tam pada, lahko preide od 35 do 55 Mitrov vode na minuto!



Kopeli, kot ponavadi, in vroče, vse povečanje količine in velikosti. In hitrost njihovega polnjenja je zelo pomembno. Kadar konvencionalna smusic bo trajalo od 10 minut do eno uro, kaskadne, širina žlebu, ki lahko dosežejo 30 cm, bo spopasti samo 3-5 minut.



Vendar cascade mešalnik, ne sme imeti večje pasovne širine. V tem primeru, oblikovalci se ne osredotoča na moč jet, in na svojo obliko, combinability z lepe poglede mešalnik, Splošni videz lupini. Pomembno je tudi, da se lepo in enostavno speremo pod curkom.


Prilagodljiv priključek, ki se uporablja med namestitvijo, da omogoča, da izberete vse možnosti za postavitev mešalnik za kopel: lahko "" ne le neposredno na robu kadi, ampak tudi na odru ali na posebni polici naprej. Kraj pipe in prho glavo lahko, kot uporabniku prijazen in najbolj smotrno z vidika načrtovanja, je neposredno ob žlebu ali celo na drugi strani kadi.


Najbolj mešalniki te vrste univerzalno, vendar nekateri modeli so ustvarili izključno za namestitev iz strogo opredeljene vrste kopeli in se neto'capacious del drago zbirk.


Zelo posebno in izključno stališča kaskad je malo drugačen, je težko lastnost, da sam mešalniki, čeprav prav tako služijo za hitro napolnite kad z vodo in se uporablja kot glavni in pomožni možnosti. Ustnik to pipo navzven nima nič opraviti s tradicionalnimi, in stilizirane pod majhen slap ali hitro v malih. Te faze so vgrajeni neposredno v ohišju kopeli, ki so sestavni'capacious del, včasih za boljši učinek elegantno). Pogosto se postavljajo termostat, ki jih naredi še bolj udobno in prijetno.



Običajno se take kaskad - del tomassini kopel sistem. Še posebej zanimivo v zvezi s tem eden od modelov, kot nalašč podjetja Kohler imenuje Riverbad (reka kad). Izhajajo iz v široko usgov'I, ki spominja teče voda kamen, močan tok vode, simulira hitro več na brzicah in, padca, lepo masaže vratu, ramenih in hrbtu, ki prinaša užitek, ne samo telo, ampak tudi dušo, ki vplivajo na vse čute.


Kaskadne pipe, tuš kabine obstajajo v različnih izvedbah: iz simple cascade šoba vrh duša od Hansgrone skoraj teh slapovih, ki že dolgo časa ponuja veliko znanih proizvajalcev, sanitarni proizvodi.


Multifunkcijski tuši, so pogosto opremljeni z zmogljivo cascade tuši, ki se lahko upošteva kot stalni, in sedel. Pretok vode dobesedno pade na glavo uporabnik žlebu, ki se nahaja pod strop v kabini. Za zadnji čas najbolj znani stavek na tem področju je bila briljantno ustanovitev podjetja Jacuzzi kabini FLEXA skladu Stolp. Pade lahko prelijemo so bili pod njegovim curki 170 litrov vode na minuto! Vode za to v zahtevani znesek je nabralo v pladenj, kabine in se premakne v krogih. Vendar je to, kot se je izkazalo, ni omejitev.



Resnično mojstrovina na tem področju je bila ponudba iz Kohler. V vročih sistem BodySpa, razen za deset najmočnejših vroče vbrizgavajo, je velik zgornji fazi z žlebu, izdelano iz aluminija in stekla. On lahko nosite v približno 300 litrov na minuto. To ni le slap in pravi Niagara v malih. Tudi strah nad gostitelj: in nenadoma odplavilo, in mu prinese taka nit? Vendar pa je vse zasnovano tako, da je postopek je več kot prijetno.


Seveda, brez tekoče vode ne more zagotoviti takšno o'količina vode. Zato se kopiči v poseben pladenj potrebne zmogljivosti in je služil v žlebu močna črpalka. Vode je nastavljena temperatura in ne ohladi zaradi termostat.



Če, recimo, si je želel, da njegov "doma niagarski slapovi", da to ne pomeni nujno,'mora imeti masažna stolpcu. Namestite lahko le eno cascade, na primer, na zid iz naravnega kamna, ki lahko ustvarijo iluzijo slap in uživajte v dobri posebni učinki.


V tem trenutku, ne samo-spoštovanju proizvajalec ne prevzema njegova zbirka mešalniki za popolno, če ni cascade. Čeprav visoke stroške tega izdelka, seveda, se nanaša jih razkošje in izključno. Kljub pomembnosti praktičnih strani glede na to, v kaskado, mešalniki, poudarek je na zunanji vidik. On, čeprav, in je rezultat razvoja visokih tehnologij, je najprej drago oblikovalec izdelka. Zato ta igra s oblik in bogastvo materialov, ki se uporabljajo za dodelavo. Dober primer lahko služi kaskad francosko podjetje THG, ki je narejen z veliko ročnega dela in uporabe dragih kovin in kamnov. Vedno so potrošniki pripravljeni plačati za glamur in bleščice.



Kaskadne mešalniki in kaskad je še en poskus, da ponovite in da bi ji nekaj, kar je tako dobro uspelo narave. Vpijejo umetnih slap, tako lepo, da si predstavljamo danes. Seveda, nimajo gorske police, mavrica tančico kapljice, ki visi trto. Ampak ni mrzlo vodo in spolzkih kamnov pod nogami, nevarnost, lov hladno, morda, težko in nevarno potovanje do proste mete. Strokovnjaki ponujajo prijetno adrenalin hitenja, se je zelo civiliziran način.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика