понедельник, 26 мая 2014 г.

Soba za otroka v prvem letu življenja

Nekateri starši verjamejo, da je za otroka v prvih letih svojega življenja, enoposteljna soba ni potrebna. Vendar, psihologi in pediatricians imajo drugačno mnenje. Dejstvo, da znanstveniki so dolgo menil, da lahko otroci vidijo, slišijo in ne pozabite,'zapomniti veliko več informacij kot prej mislil prej. Zato, ker je v isti sobi s starši, ki otroka ne more spati in biti na živce, od svetle luči in glasne zvoke.

Poleg tega, vsak prepir starši lahko vplivajo na oblikovanje otrokovega razuma. Poleg tega je posebna mikroklima baby območje bo zdrobljen, če bo prišlo do odraslih. In to je povezano s telesno zdravje'Yu otroka, ki je zelo dovzetna za zgodnje življenje v različnih klic in bakterij. Torej, če želite, da raste psihično in fizično zdrava oseba, se prepričajte, da je otrok imel svojo hišo.

Naslednje stvari za videti, srečanje matere in otroka iz bolnišnice je otroška posteljica. Pred dojenček dobi uporabiti, in se bodo počutili tem "ozemlju" je prijetno in mirno. Vendar pa se morate pam'ne pozabite, da je velikost postelje mora biti v skladu z otrokovo rast, ki, kot je znano, najbolj raste v zelo prvem letu njegovega življenja.

To bo dobro, če je taka otroška posteljica bo imel stranske stene z nastavljivimi trakovi: to bo omogočilo, na eni strani, da se ohrani val m'lang mama je nazaj, ko bi ona ukrivijo svojega otroka. Na drugi strani pa bo omogočilo, da se zagotovi otrok z maksimalno varnost, da se strinjate, je tudi zelo pomembno.

Ko že govorimo o pohištvo, poskrbite, da otroška soba je prostor, kjer se mlada mamica je bilo primerno, da swaddle otroka. Poleg tega, da mogoče ni pravi previjalna miza, in Igrišče, ki bo spopasti s to odgovorno funkcijo. Osnovne zahteve, ki jih pred'so prostor, udobje, zanesljivost in varnost. Predvsem je treba zagotoviti, da višina tabele odgovoril rast mame, ker morda v prvih mesecih po rojstvu bolečine bodo čutili.

Sodobni otroci so pogosto opremljeni z elektronsko radio-varuška. Ta naprava omogoča materi, da gredo o svojem poslu, medtem ko je stanje v kopalnici za otroka, ki je pod pozorni nadzor: le iz zvočnikov otroka lahko slišite otrok joka, mati, lahko pridejo do svojega otroka. Praksa je pokazala, da je zelo priročno, ko je naprava je tako blizu, kot je mogoče za otroške posteljice.

Znano je tudi, da otroška soba mora biti vedno različne brezhibno čistočo. Zato, samega življenja narekuje, da je tako bolje za ta namen, da so hiše večnamenski sesalnik s funkcijo čiščenja. To orodje vam omogoča, da se umakne iz ramenih precejšnje breme domača opravila in dati otroku, - čistoča in udobje, še posebej, če je v času aktivne plazil po tleh.

Upoštevati vse te točke, nato pa sobo za otroka v prvem letu življenja, bodo v celoti pripravljene za sestanek mater in otroka iz bolnišnice.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика