понедельник, 26 мая 2014 г.

Plute Ozadje

Glede na povratne informacije strank, plute Ozadje tako hitro in močno uveljavljeni v svetu sodobne inter'strokovno načrtovanje, tako da bodo imeli čudovito lastnost, da daje prostorov, kjer se nahaja, poseben občutek topline in naravne harmonije. Oblikovalci aktivno uporabo te stenske prevleke zaradi možnosti takšne preproste na videz cev - neskončno, in s pomočjo pristojni pristop k njeni uporabi, lahko zadovoljijo tudi najbolj zahtevne okus.



Mnogi ljubitelji narave, katerih število narašča, vesel, da uporabite Ozadje iz plute, ker v njihovo proizvodnjo ni treba rez dreves: zato, dosegli dvojno enotnost z naravo in več harmonije. Ampak to pozitivne lastnosti plute ne konča, ampak šele začetek.


Čudno področje uporabe ta material: priporočljivo je, da uporabite različne sobe in povsod bo ta izbira utemeljena. Na primer, sposobnost, plute Ozadje se ne kopičijo statične elektrike, zaradi česar je idealen za uporabo v otroških sobah in spalnicah. Še posebej pomembno v SV'zato je ta material je za comp'računalniška dvoranah in prostorih z visoko precizne elektronske opreme.



Težko, da bi našli najboljši material za kopalnico kot plute Ozadje. Stene niso zajeti z njimi navlažite s kondenzacijo, in zato, tudi ko je težava zračenje "invazija" plesni v takšnem prostoru ni ogrožena. Vendar upoštevajte, da to bi bilo narobe, če se odločite za uporabo plute steno-papir na papir podlaga: bolje, da pogledam cev posnet v drugo bazo.


Stenske obloge iz plute so primerni za kuhinjo. To lahko prepričani, da v plute podlagi ne bo absorbira maščobe in vonj. Poleg tega, da so se tudi saje - Ozadje zaman. Zelo pogosto se v zadnjem času plute Ozadje lahko ogledate v elite biljard. Na podlagi izbire tu, načelo, da se cev ne absorbirajo vonjave in zapolnjuje prostor eksponentno plemstvo, in to je zelo pomembno za to igro.



Ne zamudite vašo pozornost plute Ozadje in dekoraterje različnih kavarne in restavracije. Za take javnih mestih kot pomembno spodoben videz, brezbrižnost, da diši in dolgo življenjsko dobo, za vrste, stenske obloge, kot prednost, ne da vzeti. Opozoriti je treba, da pozitivnih lastnosti cevi je, da je sploh ni nagnjena na staranje.


Na to, plute Ozadje so odporne ne samo vlage, ampak tudi s kemičnimi reagenti. To je priročno, da take stenske obloge ne zbirajo v prah, in zato, so hipoalergeni in enostaven za čiščenje. Prav tako je treba dodati, da je Ozadje iz plute so upoštevani kot odličen zvočni in toplotni izolator. Tudi, upoštevajte, da se cev ne podpira izgorevanje in ne bo pustil v primeru požara.



To je tisto, kar sem dobil, oda to steno, ki zajema. Ampak, vidite, je zasluženo!


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика