пятница, 1 августа 2014 г.

Nasveti za izbiro DVD 2008-10-07 13:31:37

Gradnja in rekonstrukcija.

Nasveti o izbiri DVD
2008-10-07 13:31:37

Če želite začeti s magic world DVD in izberite poceni, vendar dostojno večfunkcijsko napravo, v nadaljevanju smo poskušali seznam vseh predmetov, ki jih bodite pozorni pri nakupu.

DVD-predvajalnik Izbira je vedno izziv

Ponovite skupne resnice: najprej se je treba izhajati iz njegove potrebe in da se osredotoči na svoj potencial. Če izberete možnost naprave razreda "high-end" in je dobro pozna avdio in sodobne glasbe, digitalne tehnologije, ki lahko pomaga resne objave sodobne revije. Če ste ljubitelj koli blagovne znamke, ki so verjetno med napravami te blagovne znamke, boste našli točno tisto, kar iščete.

Na trgu boste našli veliko izbiro DVD predvajalnikov. In iz istega proizvajalca lahko različne naprave z minimalnimi razlikami, ki ne razume tudi prodajalci. Vse to je mogoče zmedeno in težko izbiro.

V tem priročniku bomo poskušali zajeti proces izbira DVD-jev iz nižjih cenovnih kategorij. Take naprave v Nemčiji se imenuje Einsteiger - "za začetnike". Vendar možnosti, ki jih ponujajo, so precej velike.

Kaj so na DVD-ju, ki bo obravnavan

Se boste za gledanje DVD filmov v avto? Želite, da se igralci na potovanje? Želite, da gorijo filmov na DVD format?

Vse to je mogoče. Take naprave že imate. Vendar pa so visoke cene. Vam bodo lepo nabor značilnosti in bo opravil nalogo. Vendar pa ne izpolnjujejo pogoj "visoko kakovost in funkcionalnost po minimalni ceni". Če govorimo o mirovanju DVD predvajalniki, zdaj na trgu obstajajo naprave, vredno okoli $ 200. In lahko vam ogled DVD filmov, poslušanje Cd-jev in MP3 datotek, pregledovanje foto albumov na CD-ju. Veliko jih podpirajo karaoke in drugih uporabnih funkcij.

Mi bo povedal, kaj lahko v mirovanju igralci iz nižjih cenovnih kategorij.

Stacionarni DVD predvajalnikov

Da bi dosegli najvišjo kakovost slike in zvoka, proizvajalci drago modeli:
  • uporabite ogromen lupini za najboljšo stabilnost;
  • delež in zaslona elementi;
  • uporabite DVD-pogoni z minimalen hrup in vrtnice'nosilce z zlato oklopljen stikov;
  • izberite najboljše komponente znanja;
  • oblikovanje ločeno napajanje za pogon DVD, CPU Odbora in koze;
  • namesto desanti DAC z 12-bit;
  • namesto standardne 27 MHz 32-bitni RISC procesor, ki je tudi dobro obvladovanje svojo nalogo, uporablja hitreje (predvajalnik Sony stane okoli $ 2000 uporablja procesor s frekvenco 54 MHz);
  • ustvarjanje nove procesorje in algoritmi za nadaljnje izboljšanje prenosa zvoka in obdelavo slik.
Trenutno število proizvajalcev in modelov, to je enostavno, da bi napačna izbira. In razlikovati tehnik trženja proizvajalcev iz real zmagal je lahko precej težavno.
Če iščete cenejše izbira, da je preprost. Uporabite iskalnik yandex. ru ali guru. yandex. ru. Tam so zastopani skoraj vsi modeli na trgu. Izberite najcenejši model, nato iskanje za nakupovanje in ste na svoj način.

Ta izbira, seveda, ima pravico do življenja, saj vsak igralec vsak proizvajalec, ki je v celoti zadovoljni s kakovostjo reprodukcijo slike in zvoka na DVD-ju... pod pogojem, da ne nameravate uporabljati plazme ali LCD TELEVIZORJA z veliko diagonalo in resno sistem za doma či kino. Tukaj lahko dobite za stave " win " razlike super drage in poceni. Pasti so v drugi. Če želite, da bi dobili visoko kakovostno napravo, ki bo trajal dlje časa in bodo navdušili vsakič, odločilen dejavnik, ko smo se zgoraj opisani scenarij, ki bi morala postati vedno ni najnižja cena in ne sub'cilj občutek gledal ali kakovost zvoka, in več drugih, ki se meri in o'pogoj za izključitev.

DVD-predvajalnik Ponovimo še enkrat: če ne boste audie, in ne nameravajo kupiti resne glasbe sistem, dostojanstvo drago player, se lahko ne počutijo niti ne cenijo. In vse zgoraj navedene raziskave bo samo zapravljanje denarja. In čas goes z, napredka ne bo ustavil, in kaj je zdaj na voljo za ceno, jutri bo proračun konkurenti. Nasprotno je res. Drage modele prihodnosti bo še bolje in bolje.

Upoštevajte, da trenutku. Sodobne igralce nižje cenovne kategorije, kot pravilo, lahko igra veliko več formatov, kot dragi bratje in sestre. Tako ljubitelji (kot je to primer v Nemčiji) pogosto nakup dveh igralcev - eno za gledanje filmov na velikem platnu v strukturi resno akustika, in drugi, da igrajo vse, da je drag enot ne more prebrati.

Čipi in bolezni

Začnimo z procesor in svoje sposobnosti. Poceni igralcev, ki temelji na čipu nekaj podjetij, kot so ESS, Zoran, Cirrus Logic, Omega, C-Kocka. Ne prezir njih in znanih Evropskih in Japonskih blagovno znamko, da njegov mlajši modelov.

Danes žetonov od vseh proizvajalcev izpolnjujejo zahteve dobre kakovosti zvoka in slike DVD-ja, kot tudi zahteve multifunctionality. Seveda, se bo izboljšala, in vsak ima svoje pluse in minuse. Vendar proizvajalci ne zadržujte se še vedno in stalno izboljševati svoje izdelke.

Glede na informacije iz forumov, imetniki žetonov C-Kocka soočajo s problemom "freeze" na nekaterih DVD-filmov. Morda, C-Kocka ni prejela širok sprejem v Evropi za šibkost MP3 (se ne prikaže imena datoteke) in zaradi tega napako. Mogoče je danes ta napaka je odpravljena. In z ZRSZ, Cirrus Logic ali Zoran podobne težave so se pojavile.

Čip Zoran, pa je slabše in težje programirati s sedežem na njegovi podlagi, meni je čisto posebnega, in nekatere funkcije, kot so MP3 ali JPEG playback, ne izpolnjuje zahtev časa.

Čip ZRSZ dobro načrtovana in se praviloma (pravilo, obstajajo tudi izjeme), vam omogoča, da ustvarite zelo prijaznih in visoko kakovostnih igralcev. V nekaterih forumov lahko še vedno slišite o promobag ZRSZ, ki povzroča neprijetne barve artefakte, ko je gledanje filmov. Napaka je bila na ravni strojne programske opreme, in to je bil določen leta 2001. Vsaj, vse tehniko znanih proizvajalcev, opravljene v Nemčiji, napake ni več vsebuje.

Čip Cirrus Logic lahko prosim priročne menije in grafični zaslon, hiter odzivni čas in uspešno izvaja funkcije povečave.

Kot lahko vidite, vsak čip ima svoje pluse in minuse. Igralci zgrajena na čip istega proizvajalca imajo lahko podobne menije in Splošne bolezni. Vendar pa je zelo pomembno, da igralci različnih proizvajalcev, ki se izvaja na istem čipu, so zelo različni.

To se določi z naslednjimi dejavniki:
  • Design
  • Kot že proizvajalec uporabniški vmesnik
  • Kakovost in stabilnost programske opreme
  • Izbor in izvedbo napajanje
  • Izbira komponent strojne opreme
  • Uporabi DVD-pogona
  • Izvajanje strani macrovision in Codefree
  • Nadzor kakovosti proizvodnje
  • Filozofijo v odnosu do izdelka, posodobitve,
  • Strani macrovision & Codefree
Tisti, ki želijo, da od časa do časa rip DVD z video trak, je pomembno vprašati, sprejeti v predvajalniku strani macrovision zaščito. Če se ne odstrani, je običajno mogoče izogniti, čeprav to ni vedno brezplačno.

Možnosti:
  • Strani macrovision se obračunavajo v tovarni (ta možnost deluje najbolje)
  • Strani macrovision se odstrani z storitev pogon (ta možnost je običajno plača, obisk v servisni center in v nekaterih primerih za izgubo garancije)
  • Macrovison odstranite s pritiskom zaporedje tipk na daljinskem upravljalniku (morda boste morali narediti na vsak izklopite)
Podobno, če želite, da se predvajanje plošč iz različnih področij, boste morali vprašati in kako multizone ali igralec, drugače boste našli vse od zgoraj naštetega.

Obstaja veliko spletnih strani, ki je posvečena odstranitev zaščite znanih igralcev. Torej, če je model, ki vam je res všeč, in varstvo, se ne zaračuna ali ne želite plačati je mogoče najti rešitev na Internetu.

Meni, navigacija, funkcionalnost

Kako pospešiti in upočasnila pogled, premor? Obstajajo zoom (Povečava) med predvajanjem filmov in se ustavil? Koliko stopinj je Povečava? Kot izvedeni? Na primer, v Cirrus Logic Zoom funkcija se izvaja kot "Slika v Sliki". Ali obstaja možnost, da vidite, preostali čas do konca filma, glavo, da veš, številka trenutnega Poglavja? Kako je meni navigacija? Kako hitro reagira igralec na ekipo?

Prijazno na zaslonu meni in enostavna navigacija skozi njega zelo pomembno, če želite uporabljati predvajalnik. Igralci c ZRSZ čip tehnologije SmatNavi v tem primeru se bo prijeten nakup.
Pomembno je tudi, da bodite pozorni na številne znake, ki so prikazani v ime datoteke MP3, če boste za predvajanje teh plošč.

Omejevanje otrok - kot pravilo, se ta funkcija se izvaja v vseh igralcev. Vendar v nobenem primeru ne želijo pojasniti.

Različni filmi so različnih starosti zahteve:
  • G: To pomeni, da film, ki je na voljo za gledalce vseh starosti.
  • PG: Priporočljivo je, da si v prisotnosti staršev. Ni nič v filmu ni, ampak odločitev je do staršev.
  • PG-13-Starši morajo biti previdni, saj nekatere epizode niso namenjene otrokom, mlajšim od 13 let.
  • PG-R: Pogled, ki je omejena do starosti 17 let, je priporočljivo, da starši, ki so navzoče pri ogledu. Film vsebuje prizore odraslih mogoče psovke, nasilje, seks scen, prizorov z demonstracijo uporabe drog.
  • NC-17: pomeni, da film vsebuje prizore, ki naj ne bi gledal občinstva do 17
Zato, ko ena od omejitev, ko poskuša, da si ogledate disk iz najvišjo stopnjo omejitev vsakič, ko vas računalnik pozove k vnosu gesla.

Disk oblike

Več formatov lahko preberete poceni igralcev, bolje je. Vprašajte proizvajalci in prodajalci opreme, igralec, da se glasi jpg datoteke, SVCD (format, boljše kakovosti kot VHS. V njem si lahko na comp'računalnik shrani video posnetke in slike na običajni CD-R, CD-RW in pogoni, nato pa jih igrajo na igralca).

In o DVD: če nameravate uporabiti CD-R, CD-RW na igralca, ne vsi pogoni so lahko, da bi jih prebrali. zabavaj se!

En pogon ali nekatere

Kot z glasbo, nekdo raje sposobnost za zagon več diskov hkrati. Vendar, prosimo, upoštevajte, da je slabost teh sistemov je njihova velikost in ceno.

Prisotnost dekoder, vrtnice'nosilci

DVD-predvajalnik Za poceni igralcev, več rezultatov, kot je, bolje je. V tem primeru je verjetnost povezave težav na minimum.

Največja, ki je lahko: SCART, avdio izhodi 5. 1 ali stereo avdio program, S-Video, YcbCr, RGB, digitalni koaksialni in optični rezultatov, kompozitni video, PC vmesnik, izhod progressive scan za povezavo ustrezno TV, mikrofon, slušalke.

O sprejemnikov in izhodi. Vgrajeni dekoder 5. 1 - odlična rešitev za tiste, ki želijo ustvariti proračun kino. Boste morali nastaviti aktivnih akustika in vaš predvajalnik DVD-jev. Ti sklopi so relativno poceni, in za majhno stanovanje bo veliko rešitev. V prihodnosti, če vi zaslužiti dovolj denarja za nakup bolj resno sistem reprodukcija zvoka, igralci ne bi bilo treba spremeniti, saj poleg proizvodnje skozi dekoder takih igralcev, ki lahko težavo in "neto" signal na vhodu ojačevalnika.

Če dekoder ni, igralec, ki lahko zagotovi stereo signala za TV ali stereo glasbeni sistem. V stereograma kodiran o'capacious zvoka, za kar potrebujete ustrezen dekoder. Zato, da bi prejeli o'capacious zvok s tem predvajalnik in uživate Dolby Digital in DTS, boste morali kupiti ali ojačevalnik ali A / V sprejemnik z dekoderjem DTS in Dolby Digital, in niz pasivno akustiko. Ta odločitev bo veliko dražji, vendar je kakovost bo večja, kot pri uporabi samo aktivni akustika.

Na drugi strani, morda ne nameravate kupiti ne akustika (da, na Splošno, zaman:'capacious zvok in mono so dve velike razlike, in brez o'surround zvoka, ki ga bo lahko v celoti izkušnje značilnosti DVD). V tem primeru igralec brez dekoder, je lahko najboljša izbira (poleg tega, če čemer so vse druge stvari enake, on bo cenejši stroški).

Karaoke in slušalke

Če niste tujec ideja, da pojejo karaoke, opomba podporo za to funkcijo in prisotnost vhod za mikrofon. In izhod za slušalke omogoča, da gledajo svoje najljubše filme in ne motijo ostalih, tudi pozno v noč.

Daljinski upravljalnik

Daljinski upravljalnik je bistveni del gospodinjskih aparatov. VIDEOREKORDER tem, TV ali DVD-predvajalnik.

Opomba, kako priročno gumbi in dobro-remote leži v roki. Če je mogoče, poskusite, da se oceni, kako hitro igralec, ki se odziva na ukaze iz daljinskega upravljalnika.

Sposobnost, da posodobite programsko opremo

Nič ne more biti idealno: tam je vedno nekaj predlogov za izboljšave ali napake v izvajanju. Poleg tega napredka ne stojte, in s'so inovacije in nove oblike. Možnosti za posodobitev igralec, ki je bistveno manj kot v kateri koli comp''yuter in ne vse mogoče izvesti posodobitev, vendar tudi s tako skromno možnosti, lahko storite veliko.

Vprašaj, če se funkcija samodejnega posodabljanja, in kaj politike proizvajalca. Razporeja proizvajalec nadgradnjo brezplačno, jih lahko prenesete iz Interneta, kakšni so načrti razvoja izdelka.

Dostava nastavite

Se komplet vse, kar potrebujete, da se takoj povežite predvajalnik začeti iskati? Daljinski upravljalnik z baterijami in navodila za uporabo (po možnosti v ruščini) - obvezna stvari,'Eskov. Ampak, na primer, ni vedno pride s kablom za povezavo s TELEVIZORJEM. Da ne bi izgubili čas in denar, vprašajte vnaprej dostave set.

Okus in barva

Barve in oblika igralec je pomembno. On bo fit v inter'EP ali ne? Tam so tako imenovani slim-model - izvaja manjša ohišja.

Vse ohranjevalnik zaslona na TV-zaslonu, daje igralcem? Zdi se, kaj malenkost, vendar je slika, ki jo bo na zaslonu prikazano na oblast.

Vsakdo ve, na oblačilih... Navdihuje, Ali zaupanja embalaža? Embalaža je filozofijo proizvajalca in odnos do vas. To razmerje je običajno velja za vse ostalo v izdelku: za njegovo obdelavo, kontrolo kakovosti, za dodatno podporo.

Primerjajte! Preberite! Nasvet! Seveda, izbira je težko, ampak vse je relativno. Poglej testiranje, glejte strojev v akciji, prosite za nasvet prijateljev.

Bodite pozorni na objave, na ugled blagovne znamke, zaupanje koncu svojo intuicijo. Končna izbira je vaša! Upam, da bomo vsaj malo poenostavili vaša naloga.

Vir: www. probuem. ru

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика