четверг, 28 августа 2014 г.

PVC Okna 2010-06-17 15:15:56

Gradnja in rekonstrukcija.

PVC Okna
2010-06-17 15:15:56


Ob nakupu stanovanja na sekundarnem trgu ali dolgo živi v svojem stanovanju, potem prej ali kasneje, je, da bi popravila. Kje začeti? Je vse odvisno od tega, kaj raven popravila, ki jih želite storiti. Če je res dober remont, pripravite se na plačilo ne manj kot 8000 $.

Najprej bi si dal plastična okna so bolje ohraniti toploto v hiši in videti bolje kot drevesa'Yana. Pokličite čim več podjetij, vključenih v namestitev operacijskega sistema Windows - cene se lahko razlikujejo bistveno. To je odvisno od mnogih dejavnikov - proizvajalec (nemški rehau običajno dražji od drugih), in untwisted podjetja. Oglaševanje odhodki so zajeti iz žepu. Najbolj realna možnost v smislu cena / kakovost je majhno podjetje, ki pa so dolgo na trgu (vsaj 3 leta). Svetuje profil VEKA so poceni in visoko kakovost.

V tem primeru se lahko zgodi, ko po namestitvi sistema Windows o njih kopičijo kondenzata, še posebej v zimskem času. To pomeni, da v vašem stanovanju je prezračevanje je slaba, jo je treba očistiti. Ne kupujte plastičnih predpasniki, bolje, da jih iz mavca ali drywall. Ko izberete okno v kuhinji, zgrabi škatle s pokrovom, ki je, ki se odpira na eni strani - to je za 30% cenejše, vendar funkcionalnost bo enaka, operemo in ga v celoti lahko. V dvorani sprejmejo okno je razdeljeno na 3 dele, 2 extreme odpri. Ne vzemite polje 2 glavnih delov, to je ceneje, vendar to ne more biti odprte, ker je težka rolete in okno se bo hitro izginejo. Vse plastična Okna imajo mikro prezračevanje način. Če želite to narediti, držite ročico okno na 5-10 stopinj navzdol, nato okna nekoliko odprta. Poskusite, da bi dobili okno v obrokih, tako da boste lahko, da narekujejo svoje pogoje, če vam ni všeč - bo podjetje odpraviti pomanjkljivosti na lastne stroške.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика