суббота, 30 августа 2014 г.

Naravni ploščice - Kraljice strehe 2008-11-24 10:38:25

Gradnja in rekonstrukcija.

Naravni ploščice - Kraljice strehe
2008-11-24 10:38:25


naravni strešnik strešnik


Strehe je prva stvar, ki ulov oko, ko pogledaš na hišo. V Evropi najbolj priljubljena naravna ploščice - keramika in cementa-pesek. V zadnjem desetletju se je ta vrsta strešne kritine postaja vedno bolj priljubljen tudi v Ukrajini. To je resnično doživlja svojo drugo rojstvo. Obstaja veliko razlogov, da bi.


Hiša pod strešniki imajo neopisljiv čar. So odlično prilegajo v sodobnih pogledov na ulicah in naravno krajino. Barvno paleto keramičnih ploščic v zadnjih letih je postalo veliko bogatejši. Sedaj lahko pokrivanje strehe svoje hiše, z modro, temno zelena, pistacija, temno modre ploščice. In to ni štetje klasično rdeče, rjave, črne in sive odtenke. Poleg tega so ploščice lahko tako mat in sijajni, steklom.

Več deset stoletij nazaj, ljudje odkrili čudovite lastnosti naravnih strešnik. Hiša pod to streho, je bila zgrajena v antični Grčiji in Starem Rimu. Zanesljivost, vzdržljivost, prožnost in estetike - to je daleč ne celoten seznam prednosti strešnikov. Ploščice so zmrzlinsko odporna in ognjevarnosti. Je odporen na agresivne snovi, vetra, sončno sevanje, ima nizko toplotno prevodnost, je dobro izolacijo pred hrupom lastnosti.

Zelo pogosto smo se vprašala: "Kako upravičeno dovolj visoko ceno, na strešnik? Ali ne bi bilo lažje, da sprejmejo kovine ali druge strešne kritine? "Rešiti, seveda, lastnik, vendar pa, o'objektivnih dejstvih, je še vedno priporočljivo, da razmisli.

Če pogledate pozorno cena-seznam, boste razumeli, da strešnik, m', ki streh in kovinske ploščice so približno enaki. Razlika v ceni se zgodi na račun dodatnih elementov. Vendar pa se izravna v naslednjem okoliščino.

Rok uporabe ploščice - več kot 100 let. Med kovino in "d', ki streha je 2-3 krat manj. Nekateri ljudje zmotno mislijo, da je v zadnjih letih pod streho naravnih ploščice lahko pade ali propad dreves'leseni kotička. To ni res - vsak izkušen projektant ali arhitekt lahko bi si izračunajte in pojasnite, krivic, tako Izjavo. Pod " m', ki ploščice "enako kratkega življenja predmetov in iste postopke. Hkrati ne uspe film, po isti logiki, bi propad zadnjega kotička pod težo snega - je težji ploščice. Ampak razlika je v tem, da je popravila (zamenjava kratkega življenja predmetov), naravne ploščice se lahko nežno odstrani in ponovno postavila za nov mandat, medtem ko "m'kaj strešnik" bo imel, da ga vrgel stran in kupiti novega in tako trikrat, še, da je "Kam'Yana" kocka.
Nasprotniki trdijo: "... niti hiše lahko stojijo brez popravila 100 let. Popravilo je potrebno in razdalja sistem, spremenite oblog hidroizolacijo in izolacija ".

Dejstvo, da mnoge zgradbe so splavarji, ki je služilo brez zamenjave in več kot 100 let, če so pravilno delovati. Pravočasno zamenjavo materialov in predmetov s storitvijo življenje majhno, ohranja osnovne oblike. Prevzemanje modelov dobro prezračevanem podstrešju strehe so stoletja.

Naravni ploščice - zelo zanesljiv material. To ni strah, dež ali veter. Le tornado, ampak to je, kot je, ne iz našega življenja. Naše orkani tako daleč na Zahodu Ukrajine in Južne regije zlomil samo svetlobo streho in naravnih ploščice jih uspešno upiral. In tam, kjer naj bi jo močan veter, naravne ploščice, bodo varovani - to vključuje strukturne ukrepe in sredstva za krepitev prilogo.

Kot varnostne ukrepe, v vsakem strešni sistem, ki jih je treba zagotoviti.
Ljudi razmišlja naravnih ploščice, kot je mogoče, kritina za vaš dom, pogosto zastavljajo vprašanje: "ali je to Zanesljiv so težki ploščice za strehe z naklonom 10 stopinj ali nad 40 stopinj"
To je jasno. Nič je ne ustavi, da je tako. 40 stopinj-60C - idealno kota za skodle, vse svoje najboljše lastnosti, se kaže v tem osnutku. In tako, razpostavljene streha je bila močna na 10 stopinj, priporočeni ukrepi zagotovljena zanesljivost: trdna tla (kot v "m', ki" streho) in pojavila na njem nižje strehe. S pobočja z več kot 60 stopinj zanesljivo vpetje ploščice posnetke.

Tako smo poskušali odgovoriti na vsa vaša vprašanja. In izbire v vsakem primeru za vas!

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика