пятница, 29 августа 2014 г.

Betonska tla

Plošče iz armiranega betona, ki je uporabljen v hiše iz opeke, betona, kamna. Posebnost takih tleh je njihova visoka obremenitev nosilnost.

Vgradnja betonske etažne plošče zahteva dodatna izolacija, saj imajo nizko toplotno izolacijo in visoko zvočno. Zaradi načina izdelave, ki so razdeljene v montažnih in monolitno.

Prekrivanje montažnih betonske, montažne, ocenjujejo, nosilnost, njihovo nomenklaturo, ki jih projekt. Izdelave te plošče in vgradnja betonske etažne plošče bistveno pospešuje čas gradnje in prihrani stroške v primerjavi z monolitno plošče. Mnoge rastline proizvajajo široko paleto plošče. Plošče so trdne in votlo, narejene so iz lahke in težke betoni. Danes bolj pogosta votlo jedro plošče, ker je cena dovolj nizka, stopnja izolacije in sposobnost, da ohranijo toploto, gor.

Vgradnja betonske etažne plošče zahteva na gradbišču posebne dvižne opreme (stacionarni ali mobilni žerjav). Med namestitvijo etažne plošče, prilagajanje plošče vzpostaviti na spodnji površini, ki po ravni. Če na spletnem mestu, brez dvižne opreme, namestitev plošče nemogoče, v teh primerih kup monolitno betonska tla.

Roba plošče in talne plošče naj trdno temelji na steni. Prepovedano je, da pustite plošče strop z tanjši podporo, kot na projekt. To lahko povzroči lusk betonski rob etažne plošče in plošče, stene in predelne stene, ki nastanejo v talni plošči lahko propad.

Talne plošče po sprave, določene v skladu z navodili delovne risbe: montaža zavihki plošče so varjene, da sidra, ki na polaganje sten, ki mejijo plošče so pritrjene na vsako drugo sidra za montažo tabs. Vzdolžni spoji (spoji med stenah blizu rešitev. Sklepov plošče prekrivajo s stene blizu po namestitvi prekrivajo.

V stenah na opiranii na njihovo zunanjost nujno blizu praznino lahki beton ali beton svečke na globino najmanj 120 mm. Ne z namenom izolacije, ki v mestih tla ob pozimi ni hladno steno. Prav tako je ležala težka, betona ali obloge praznino v plošče, ki so na podlagi notranjih nosijo stene, začenši z tretjem nadstropju top hiše in pod. Taka odpoved je potrebno, da se prepreči ležajev deli nična tlaki overlappings pred uničenjem pod pritiskom krovnih strukture.

 

Najmanjša dolžina ob mm plošče, dolžine 6 m

za jeklene konstrukcije - 70 mm

armiran beton konstrukcij - 75 mm

na kamen modelov - 120 mm

 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика