суббота, 30 августа 2014 г.

Namestitev strešne kritine listi 2008-11-24 10:27:02

Gradnja in rekonstrukcija.

Namestitev strešne kritine listi
2008-11-24 10:27:02

Namestitev lahko začel tako z leve in z desne strani objekta. (Fig. 24). Zagon montaža z leve strani, naslednja stanja v zadnji val prejšnjega stanja iz kovine. Ta tehnika omogoča nastavitev.


Deževnice groove naj zapre sosednjih stanja. 40 mm Spodnji rob lista je določena s kartico (Sl. 24. ) Kapni na 40 mm Priporočamo, da prve tri ali štiri črke, da se na grebenu z enim vijakom, skrbno uskladiti pole in šele nato kavljem temeljito na vse dolžine. Kraj, prvi list in ga pritrdite z enim vijakom na grebenu. Nato postavite drugi stanja, tako da je spodnji rob poravnani v isti liniji. en vijak pod prvi križ-krat na greben vala profil. Pritrdite prekrivajo en vijak pod prvi križ-krat na greben vala profil.
Priložite ta način, tri ali štiri črke in poravnajte dnu strogo po cornice. Šele nato nadaljujte, da končno pritrjevanje listov na zaboj.
- med seboj, nato pa pritrdite 's zaboj. Lahko ne obratno, prekriva poravnajte dnu, listi - med seboj, nato pa pritrdite jih v zaboj. SOUDOBAND, da bi se izognili piha sneg in vlaga. Vse poševne rolerji prokleivayutsya trak SOUDOBAND, da bi se izognili piha sneg in vlaga.


Fig. 24

Pritrdilne plošče za zaboj


Profilirana pločevina pritrjena samo vijake. Za delo z vijaki zelo priročen električni vrtalnik s posebno magnetno šoba. Self-vijaki varnostni list 4. 8 * 38 z tesnilne podložke privije v utor vala profil pod stranski utor, ki je pravokotna na zaboj. Strešna jeklena plošča za resetname pritrjene z vijaki za kovine tipa BN. Na enem kvadratnem m ploščo potrebe na 6 vijakov-samorezov glede na dejstvo, da na robu stanja je določena prek enotnega prečne nabrati. Pritrdilni vijaki, "cik-cak" v utor vala pod navzkrižno vzorec. prekrivanje: na greben vala pod vsako prečna flavta odmik od centra. cornice: v vsako sekundo skozi val.


Sedež vzdolžno prekrivanje

V teh krajih so listi nastavite na križ-sliko (za prekrivanje dovolj 200 mm) in omejeno, kot je opredeljeno zgoraj. V vsakem primeru je sprejel posebno odločbo. V mestih prekrivajočih stanja je določena v vsako korito val.


Notranji križišču


Notranji vmesnik (ali Dolini ) je izveden iz gladke pločevine. Na zaboj je niz gladko stanja. Gladko stanja je V-oblike, z ukrivljene robove. V dolini je omejitev na zaboj na pocinkano nohti. Na notranji vmesnik se lahko namesti krat Zalobny bar fotovoltaičnih sistemov. Pritrjeni z vijaki za kovino na vrhu vala profil v korakih po 300-500 mm Planck je ne kondenzira

dolini


Sneg imetnik


Visečih sneg na nezaželenih mestih (na primer, nad vhodom v prostore) preprečuje uporabo sneg stražar (priložena poudarek). Podpora nastavite na profil pod sagopalm in z njim, se določi na vsak drugi val za zaboj z vijakom. Spodnji rob je omejeno skozi val profil vijak normalne velikosti.


Bypass dimnikov

Prvi, spodnji listi sestavljeni ploščice, ki mejijo na dimnik. Potem trakovi skupnih (dve strani, top), glej Sl. Planck vmesnik obstajata dve vrsti: HLIs - 1, HLIs - 2. Šiv med steno in kovine, ki je napolnjena z tesnilne mase. Trak vmesnik, ki je pritrjena na steno s pomočjo moznikov. Spodnji rob strani palice so prikazane na vrhu liste ploščice. Naslednji korak namestitev potrebujete pločevine. Po namestitvi je nastavitev spodnje meje contiguity. Glej slike spodaj.



V standardnih izhod strehe na steno
Obstajata dve vrsti contiguity strehe na steno: vrh in strani. Za izvajanje contiguity v obeh primerih uporabite letve vmesnik PS-1, PS-2. Menijo, obrat stran od skupno streho z zidom z uporabo sistema PS-1.

Recimo, da razdalja del je že končano. Naslednji korak je namestitev pločevine z majhno špranjo v steni za prezračevanje). Kasneje v steni stroyatsya globino utora 2 - 2. 5 glej v vrstici skupno pritrjena tesnila. PS je nastavljena blizu stene, risanje vodoravne polica v utor (konfiguracija okraskov glej Dodatek). Na steno PS priložene montažne betonske vložke. Chase, ki je napolnjena z silikonsko tesnilo. Planck je obale je pritrjena na vrhove valov ploščice vijak. Več riž. 31.1, 31.2.

Fig. 31.1

slika 31. 2

Krovstvo deluje v Kijevu.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика