пятница, 29 августа 2014 г.

Leseni strop

V gradnja zasebnih hiš pogosto se uporablja tramov s tramovi. To prekrivanje se lahko uporablja kot podstrešje, in med tlemi. Kaj so prednosti in slabosti tega prekrivajo, kako izbrati material in kako, da gori?

 

Prednosti lesenih stropov

Prednosti dejansko ni veliko, vendar so. Glavni verjetno je, da leseni strop hitro in enostavno vgraditi v vsako (tudi kompleksna mestu, brez uporabe kakršnih koli posebnih orodij, je to mogoče storiti brez žerjava in druge opreme. Leseni strop izkaže, enostavno in relativno poceni.

Na primer, običajno dve nadstropni hiši, običajno narejen lesen strop, primerno in pravilno opravljati svoje delo, med prvo in drugo nadstropje in podstrešje tla. Bolje leseni strop se uporabljajo samo, če ni težka bremena, kadar ne obstaja priložnost, da naredi več, pravijo v lesenih stavbah.
Slabosti lesenih stropov

Kot je za pomanjkljivosti, lahko vključujejo povečano požarno ogroženostjo, včasih možnost razpada in okužbe z lubje hrošč. Nizko trajnost lesene stropove s tramovi, ne dovoli, da jih uporabljajo v večini javnih in industrijskih objektih, kjer obstaja težkih bremen.

Lesena tla žarki

Priporočamo, da za trdega lesa tla za uporabo žarka preseka ne manj kot 200 70 milimetrov, in v razponu od približno 5 metrov, ne manj kot 250 mm, To bo močnejši zgornjo mejo, ki ne bo opazna jamo in spomladi. To je vredno pozoren na kakovost lesenimi tramovi, da bi se izognili velike grče in razpoke, vlažnost, približno 15 - 20%, zaželeno je, ravni in ne tkane, ni dovoljeno, da imajo skorjo. Pred namestitvijo prekrivajočih tramovi morajo biti pokrita z antiseptično.

Vgradnja lesenih podov

Leseni strop nameščena ko zidove okoli oboda hiše, prikazane na desni ravni, ki zelo dobro, če so narejene konkretne krepitev območjeda, in laž, ki se prekrivajo. Del tramov v steni nujno tesno strešni material. Žarek je enakomerno, da leži na steno, da ni potrebno tukaj, da uporabite različne podlage, tj. steno ali pas je treba strogo vodoravno. Če je zunanji zid ni priporočljivo, da bi žarek na ulico robu približno 5 centimetrov. Ta prostor po postavitev stene morali zapreti recimo pene in pene piha ven.

Kot je za korak lesene Baloto, po našem mnenju najboljši od 60 - 65 cm. Prvi žarek nazaj od stene minimalno 10 cm. Okoli cevi nujno zapustiti prostor, približno 25 cm. Če je v leseni strop so kraji, kjer nosilci so pritrjeni na vsako drugo uporabo, obstajajo posebni kovin, zapirala. Med njimi ob pramen, morajo biti pritrjeni z vijaki (ali stud nit), ali okrepljeno dvojno žarka ali povezavo dveh žarki na steni.

Ko žarki, ki jih je mogoče zajeti z začasno lesene platforme v gradijo zidove, med tramovi in zgraditi hišo. Nudimo storitve za Botnaru lesena tla v Lviv in Lviv regiji.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика