среда, 27 августа 2014 г.

Kaj LED Tv? 2011-07-06 15:02:04

Gradnja in rekonstrukcija.

Kaj LED Tv?
2011-07-06 15:02:04

Vrste LED osvetlitvijo.

Zdi se, vse o Televizorji že dosežen, presence teh tehnologij so že v celoti, ampak proizvajalci se trudijo, da združujejo stare ideje. Trenutno LED TV je tako imenovani zadnji pogled na staro dosežke.

Kaj LED Tv?


Večina proizvajalcev Televizorji dati običajni modeli LCD Televizorje za zadnje LED TV. Razlika je v tem, da nadomeščajo konvencionalne fluorescenčne svetlobe na LED. Sprememba je res huda, ampak ustvarja veliko zmedo.

V zimi 2009 Britanski Oglaševanje Standardi Organ prepovedala oglaševanje podjetje Samsung, saj uporablja izraz "LED TV". V svojih oglaševalskih podjetja v kateri koli ukrep izkrivlja realno stanje stvari, ki uvaja potencialne kupce zavajajoče. Kasneje prepoved oglaševanja je bil odstranjen, vendar se organizacija zahteva od podjetja, dajanje v oglaševanju vrtnice'pojasnjevalne informacije. To je bilo potrebno, da stranke obvešča, da je v Televizorji te vrste ni nov tip LED-zaslonu in LED-osvetlitvijo.

Opozoriti je treba, da je nov pojem, ki se uporablja kot Samsung in LG, Toshiba, Sharp, itd Drugih držav, ki ne izraža tako trdi, da oglaševanje takšnega načrta.

Vrste LED osvetlitev.


Obstajata dve glavni vrsti LED-osvetlitvijo iz ozadja. Prvi tip je stran luči. LED-elementi bele barve (Bela LED), ki se nahaja na obodu ali straneh matrix LCD, in posebno plošča je odgovoren za enakomerno porazdelitev svetlobe. Drugi tip je dražje, kot LED-elementi so postavljeni neposredno za LCD podlago. Drugi tip vključuje uporabo elementov tri barve - modre, zelene in rdeče barve (RGB Led). Proizvodnja sistemov z uporabo elementov bele donosna, vendar ta model in je bila kraj. RGB Led osvetlitvijo dela glede na prvotno barvo slike, in kaplja sliko označene potrebne barve. Ta tehnologija ni le prednosti pa tudi nekatere slabosti.

Prednosti in slabosti pametna osvetlitev ozadja.

Prva in najpomembnejša prednost je sposobnost za shranjevanje električne energije. LED osvetlitev ozadja, zaradi česar je mogoče zmanjšati porabo energije, v primerjavi z LCD Televizorji. Posebno pozornost je treba plačati za modele s strani svetlobi, saj lahko bistveno zmanjšate stroške električne energije.

Vendar ne pozabite, da LED TV je dvakrat dražje kot plazmo ali LCD. Zato moramo biti pripravljeni na dejstvo, da stroški za nakup tako dragih enota ne sme pobotati s prihranki pri porabi električne energije.

Druga stvar, ki je vredna pohvale, to je živo srebro-brezplačno LED osvetlitev. Vendar prisotnost te vrste galija in razmišljanje', ki omogoča, da se sprašujem o zdravju varnost'I uporabo teh strupenih komponent.

Strani ozadja Bela LED je zelo poceni v primerjavi z RGB LED. njegove značilnosti so dovolj blizu, da se lastnosti zaslona LCD. Glavna prednost takšnega sistema je, da javnost bolj subtilno prikaže (manj kot 10 mm). Vendar pa v tem primeru ne boste mogli, da prilagodite osvetlitev iz različnih delov zaslona, RGB razsvetljava bo tudi nemogoče.

RGB LED se lahko šteje zanimiva možnost. Opozoriti je treba, da Televizorje Sony Led uporablja te tehnologije je v nekaterih modelih že več let. Z zagotavljanjem color support posameznih delov prikaz slike je višje kakovosti. Ostrina in kontrast slike v novih modelov je večje od 1000000:1. Onemogočanje posameznih parcel, vam omogoča, da pridobijo globoko črne barve.

Vendar ne brez težav. Število predmetov ozadja je omejen (okoli 1000) in spremljati, to število elementov, je zelo težko in drago. Potrebno onemogočiti te postavke so določene skupine. To vodi do izginotja osvetljenost slike, ki bi morale biti svetla.

V primerjavi z LCD z belo LED, RGB LED sposobni zagotoviti bogata paleta barv in njegova cena je precej višja.

Veliko vodilnih proizvajalcev zavrne uporabo RGB LED in raje strani luči. Za nizko ceno TELEVIZORJA ta tip ozadja biti boljši.

Izbira je vaša. Samo da dodam, da je po mnenju predstavnika Toshiba Bela LED bolj učinkovito kot RGB.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика