пятница, 29 августа 2014 г.

Parket na tla

Če potrebujete polaganje parketa Odbora, veseli smo, da Vam ponujajo svoje storitve v Lviv in Lviv regiji.

Popravilo stanovanja, - je odgovoren dogodek. Pomembno vlogo pri dojemanju po njegovem zaključku je kakovost, videz in strukturo prihodnosti nasilja. Zanesti se je potrebno delo za strokovnjake, Boste dobili točno rezultat, ki Ga želite.

Cena polaganja parketa plošče je odvisna od izbrane metode: plavajoče tako ali toga prilogo; neposredno ali polaganje, diagonalno.


Tek 2 glavne vrste polaganja parketa desk



  • Najhitrejši in najcenejši način je "plavajoči" način. Parket Penzion se nahaja na plute, papir ali poliuretana, varnostno. Vendar pa ni toga pritrjevanje na podlago, in obloge je potrebno za dodatna vodna para izolacijo in zvočno izolacijo.



  • Polaganje vezane plošče lepila, tj. toga. Prvi, ki je Temelj se obdelujejo s premaz, nato iz vezane plošče, polirani in iz parketa na posebne dve komponenti lepilo z največjo trdne snovi, da se prepreči ukrivljenosti površine parketa V ta metoda nadstropju, v prihodnosti, je možno, da grind, kot kos parket. Občutek praznine pod noge izgine, vezanega lesa zagotavlja dodatno hrupa in toplotno izolacijske lastnosti. Boste dobili kapitala, trpežna tla z možnostjo, da še naprej v skladu obnova parketa (brušenje in lakiranje).


Naši strokovnjaki so pripravljeni, da opravimo vse potrebno delo v kateri koli možni način.

 

Kaj je treba upoštevati pri izvajanju del na piling za parket Odbora?


V procesu, ki izpolnjujejo celoten kompleks deluje, je treba upoštevati več možnosti. Ugotoviti morate, enako podlaga za polaganje parketa plošč. Spremembe v nivoju tal ne sme presegati mm 2 metrov. Neupoštevanje te zahteve, Odbor lahko bend in razčleniti v krajih orodje sklepov, in sčasoma boste morda prejeli squeak (z uporabo plavajoči metoda).

Tudi, morate upoštevati vlažnost v prostoru in vsebnost vlage. Pred polaganjem parketa table, se prepričajte, da je ročaj na podlagi tal, ločeno od preostale vlage (v primeru tla na konkretne osnove). Pomembna je določitev višine bodočih nasilja. Kot parketne plošče, v mnogih primerih, združeni z drugimi talne obloge, na primer keramične ploščice, pomembno je, da izračunati, kaj bi ploščice in parket je sovpadlo ravni, in bi ne spusti.

Če želite to narediti, se pomaknite na predmet in razpravljali o vnaprej ravni prihodnosti nadstropju s stranko.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика