суббота, 30 августа 2014 г.

Merjenje in izračun strehe kovinskih 2008-11-24 10:29:56

Gradnja in rekonstrukcija.

Merjenje in izračun strehe kovinskih
2008-11-24 10:29:56

Strešne pločevine se lahko izvajajo v različnih dolžin. Lista dolžina je domneva, dolžina pobočju plus cornice (stanja vedno pritrjene na podlago, tako da je spodnji rob svojega 40 mm, so bili dlje od kapi; na greben je crack. )
Za rezanje materiala na strehi je treba poznati parametre objekta in njegovo streho. To zahteva odstranitev vse potrebne meritve in preverite podrobnosti z izvajalcem gradbenih in dobavitelj.

Treba je opozoriti, da merjenje in ukrep mora biti po končnem statusu strehe sistem. Če je vseh elementov, strehe ni pripravljen, je treba poudariti, da točnost rezanje materiala bo nizka.
V prisotnosti design dokumentacijo, morate določiti velikost v naravi, kot velikost risbe, ki je vedno drugačno od dejanskih velikosti.
Odstranjevanje velikosti elementov strehe je iz dolge roulettes s pomočjo osebo izvrševalca.

Prvi, specialist bi moral razumeti, strešna konstrukcija in načrt za prihodnost pritrditev velikosti. Kompleks strešna konstrukcija je razdeljena na ločene ravnine z velikosti vse razdalje, da bi še geometrijskih konstrukcij in gnezdenje materiala.

Število strešniki za streho, se izračuna tako, dolžina cornice na koristne širina listov in zaokroževanja nepopolne število navzgor.

Primer:
Profil tip Monterrey
Uporabna širina 1100 mm
- Dolžina cornice 15650 mm
- Število listov 15650: 1100 = 14, 23, tj. 15;
- Dva naklon: 15 * 2 = 30 kos.

Na primer, potrebno število dimenzije v ravnini strehe je naveden v naslednji sliki:

Merjenje in izračun strehe kovin - Vzorec strehi hiše


Dimenzije so sprejeti z dreves'lesenih konstrukcij (špirovci, sušilnik za noge, drsanje, doline in drugih elementov). Je treba opomba: ne bo rasp splavarji na ravni cornice.

Več velikostih bo odstranjena, boljše in bolj pravilno je rezanje materiala. Previdno in počasi, da izvede meritev. Treba pogovoriti s stranko ali izvajalec, je vprašanje, o kapi strehe kot previs kovinskih lahko drugačen od tistega, ki se običajno uporablja (40 mm). Prav tako morate biti pozorni na mesta, kjer ne more biti priložena kot standardna okraskov in kjer želite, da gori spaceplane.
Razmislite, en primer meritve z o'predmet in optimalnega razporeda materiala na ravni strehi in njeni elementi (glej sliko 3).

Merjenje in izračun strehe kovine, Dimenzije strehe hiše

Fig. 3


Streha ima 17 letal in mnogi od njih so enake. Rezanje materiala, ob upoštevanju prekrivajoče listi, velikost, kroj, tekme valovi parka na grebenu, in tudi želje izvajalci prikazano na Sliki. 3, 3A. V krajih, vodi ali vgradnja strešnih Oken znatno velikost v širina> 1100 mm, morate upoštevati rezanje materiala. Pri prehodu sheme, stranka mora jasno opredeliti, kaj pisem, kam iti in kaj ostanki so lahko pokrite, ki niso pokriti deli.

Merjenje in izračun strehe kovin - Rezanje materialov za strešne kritine

Fig. 3A

Fig. 3A


Merjenje in izračun strehe kovin - Rezanje strešnikov

Fig. 3A


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика