суббота, 30 августа 2014 г.

Beneški mavca, Tehnologija uporabe Beneške mavec

Beneški mavca

Beneški mavca postalo priljubljeno v obdobju Renesanse, ko je bil široko uporablja mavca, glavni element, ki je bil marmorja moke. Tudi tehnika risanja Beneške mavec je bila uporabljena v času Renesanse v Evropi, na primer, v številnih Evropskih katedral so končali v beli omet marmorja.

Danes "Beneški" se imenuje mavca, sestavi skorja drobljen marmor, vodna emulzija in gašeno apno, kot omet omogoča, da ustvarite učinek marmorja.

Lastnosti Beneške mavec

Beneške mavec bo ustvariti umetniško delo, vendar je to delo precej drage, na primer, mavca ali strukturni omet bo cenejši.

To je Pakiran z Beneško sadre v bankah ali segmentov teža 7-25 funtov, izgleda mavca na pregleden debelo mase. Omet je lahko kolarovata v vseh barv. Pri mešanju dveh ali treh odtenkih, površina postane popolna podobnost z marmorja.

Nesporna prednost Beneške mavec - vodoodporna. Površina je lahko čistiti z detergentom, ki ne vsebuje topil. Beneški mavca lahko ustvari slike s učinek marmorja mozaiki. Ta omet je okolju prijazen, trajen, je brez vonja in ognjevarnosti.


Faze omet

Beneške mavec je treba določiti na skrbno pripravljeno površino. Zid mora biti čista, gladka in suha.

  1. Pred nanosom ometa, sten, je treba napolniti z več plasti ali dal plast akrilne barve;
  2. Nanesite omet je možno le po prvem plašč je popolnoma suha. Mavca dal shpatelem plast za plastjo. Vsako plast gladko ven po prosyhanija. Prvi plašč se uporablja v celoti, ga nastavite za ton površine in vam bo omogočilo, da poravnate steno. Nadaljnje plasti so zaključna;
  3. Končna odseki so naslednji: jeklo prilagodljiv lopatico so ločeni kratkih udarcev. Se uporablja na vrhu drugo plast, nato gre spet navzgor, dokler madeži bodo komaj zaznavno;
  4. V končni fazi je prekrita s plastjo belega voska, uporabljajo laka ni priporočljivo, ker Beneške mavec lahko potemnite. Vosek lahko naravna ali sintetična. Naravni čebelji vosek daje površini gloss, in sintetičnih - mat. Sintetični vosek nepremočljiva, tako, da se uporablja v prostorih z visoko vlažnostjo.

Bodite pozorni na dejstvo, da drugi in tretji plasti v ton mora biti različne, lahko so bodisi temnejše ali svetlejše od osnove.

Beneški mavca dal parcel od 0, 5 do 1 kvadratni meter. Izvaja naslednje operacije:

  • čopič;
  • uskladitev plast;
  • poliranje površine.

Povzroča možganske kapi, pritisk na začetku in na koncu gibanja je potrebno oslabiti. Po ciklu deluje na isti del votlino, se premika naprej, in tako se do takrat ne bo obravnavalo, dokler se vse stene.

To umetniško delo, ki bo videti lepo in se ne spremeni svoje prvotne oblike v roku 5-10 let.





Članke na temo:

  • Mavca Rotband
  • Mavca VOLMA
  • Strukturni omet svoje roke
  • Mavec mavec, Tehnologija mavec mavec
  • Dekorativni omet z rokami
Kategorija: Mavca
Datum: 16. Aprila 2012
Oznake: mavca

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика