четверг, 28 августа 2014 г.

Gradnja drevesa'lesene hiše v zimskem času

Menite o gradnji hiše, kopalna kad-hiše ali druge zgradbe lesa v zimskem času? Vendar pa še niso prišli do končnih ugotovitev? Da bi bilo lažje, da odloči o vprašanju, ali začeti zimskem času gradnje dreves'lesene hiše, je ta člen zagotavlja informacije o prednostih in slabostih take dejavnosti.

Prednosti gradnje dreves'lesene hiše

Prva prednost gradnji hiš v zimskem času je, da v tem obdobju se je število potencialnih kupcev stavbe organizacije, ki se hitro zmanjšuje, tako da obstaja realna možnost, da bi dobili gradbenega materiala in dela po nižjih cenah. Običajno z začetkom pomladi je vedno povečanje cene za gradbene materiale.

Poleg tega je čas mnogih fazah v zimskem času preveč, običajno manj. Na primer, izkušnje so pokazale, da je za razvoj projektov precej in so priložnost za študij načrt projekta in naredite potrebne spremembe. Tako danes obstaja najnovejše tehnologije zimskem času gradnje, ki omogočajo, da pokončna drevesa'lesene stavbe kakovostno, hitro in učinkovito, v vsakem trenutku leta.

Drugič, v zimskem času, drevo ne rot, tako da lahko varno graditi, ne pa skrb za kakovost končnega izdelka. Poleg zimskih gozd je enoličen gradbeni material, ki je bolj gosto surovin, ki ima zaprte pore in ima nižjo vlago. Ti kazalniki izboljšanje strukture in pozitivno vpliva na nadaljnje pokanje lesa sušenje okvir.

Kot rezultat, če sušenje in krčenje okvir je narejen iz dnevnikov, mora biti v roku 6 do 8 mesecev, v zimskem času gradnje omogoča, zaradi učinka zamrzovanje, da se doseže bolj enakomerno, krčenje in manjše razpoke.

Tretjič, v zimskem času ni lesne glive in plesni kot za njihov razvoj je potrebno toploto in vlago, in ne sneg in mraz. Tako ni nobene potrebe, da nasičena dnevnike posebne aseptično pomeni. Četrtič, ko zimskem času gradnje na zemljišču, brez škodljivega pristanek, se lahko enostavno'kamorkoli, tudi v najbolj težkih strojev. In težave z v' dostopne ceste, ko se to ne zgodi.

Slabosti zimskem času gradnje dreves'lesene hiše

Med pomanjkljivosti zimskem času gradnje dreves'lesene hiše, najprej je potrebno nameniti naslednjim: takšno delo najbolje prepustiti strokovnjakom, kot je, na primer, samo bodo sposobni ustvariti Temelj v zimskem času.

Poleg tega le-ti strokovnjaki so lahko na vročino betona in druge mešanice, za uporabo toplote, ki jo oddaja vir materiala, opaž izolirana metoda termovko, ali elektronskih ali infrardeče ogrevanje. Podatki sodobne gradbene tehnologije so že dobro dokazana na trgu, ampak samo v tem primeru, ko je posneta ne Amaterji hiše.

Drugič, v zimskem času, za razliko poletje poletni čas so krajši, zato morate poskrbeti, umetne svetlobe na gradbišču. Poleg tega je bolj toga vremenske razmere zahtevajo ustanovitev bolj udobno pogoji bivanja, kot so na mestu, gradbeniki. Na primer, ljudje pa morajo zagotoviti toplo pobochy in dostopnost tople vode.

Tretjič, vremenske razmere negativno vplivajo na čas priprave gradbišča, kot tudi uveljavijo omejitve, kot je nezmožnost za opravljanje strešne kritine dela v ledu. Hkrati olajšati zunanjega dela bo potreba po pripravi začasno segrevanja. Poleg tega, je običajno v pogodbi gradbeniki kaže, da delo na zmrzal spodaj - 20o ne dajo.

Kot lahko vidite, je v zimskem času gradnje dreves'lesene hiše je svoj niz prednosti in določene slabosti. Analizira jih: se vam bo pomagal bolj smiselno pristop na vprašanje, čas gradnje dreves'lesene hiše.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика