суббота, 30 августа 2014 г.

Izračun moč električnega stroja.

Izračun moč električnega stroja.

0%
1723

Samodejni preklop nadomesti samodejno prometnih zastojih, pred njimi je bilo običajnih prometnih zamaškov. In njegova glavna naloga je zaščititi napeljave od pred kratkim stikom, preobremenitvijo, kar lahko povzroči požar.

Preden se odločite, nazivna električna pralni, treba izračunati skupna moč električnih naprav (v vatih), ki bodo povezani v krog, ki je odgovoren za ta stroj in deljenje s napetost (napetost je 220V).

Za primer izračuna nazivna električna pralni, kdo je odgovoren za kopalnico in wc.

VT (pralni stroj) + 400W (sušilec za lase) + 1200W (zbirni bojler) = wt.

Tukaj moramo vedeti, v šoli in formula za izračun sedanje P / U I. Kjer G - Moč, U - napetost, I - trenutno.

Wt/220V = 21. 36A

Ti izračuni vemo, da delo trenutno električni krog je 21, 36 A., Vendar nazivni tok električni pralni vedno morate vzeti več kot delo. Naša odločitev bo pralni denominirane 25A. Nazivni tok neposredno na stroju.

nazivni tok pralni

Tukaj se pojavi vprašanje: zakaj ga je treba sprejeti, nazivni tok pralni več dela? To je zato, ker začenši trenutne obremenitve, v nekaterih primerih je več od trenutne ponudbe. To je, ko vam omogočajo čistejšo, električni motor, sušilec za lase in tako naprej. In če ne bo stroj s "stock", bo delo, ko ste se potrošniki (verjetno mnogi od vas so prišli pred tem, ko začnete pralni stroj). Spodaj sem priloženi tabeli z zagonski tok električne energije potrošnikom, ki vam bo pomagal najti pravo kavo.

Vendar ne pozabite,'ne pozabite, električni pralni najti moramo, da je stal inrush trenutni ob zagonu energije potrošnikov in se odzvali na kratek stik.

Zagonskih tokov porabniki električne energije:

Zagonskih tokov porabniki električne energije:

Če morate dati samodejno preklopi v apartma, vam ni treba izvajati nobenih izračunov (razen če nameravate narediti iz apartmaja proizvodnja, trgovina. Za vtičnico dal stroj z nazivni tok 25 in razsvetljava skupina - 16A, Splošno pralni na vse verige, električni tok, ki je v stanovanju (32A). To bi moralo biti dovolj, da bi jim delo v kratek stik, in da prenesejo kratkoročno povečanje zagonski tok.

Ne pozabite,'ne pozabite, več električnih tokokrogov v stanovanju ali hiši, bolje je. Na primer, kuhinja vtičnico (25A), kopalnica vtičnico (25A), spalnica in dnevna soba vtičnice (25A), otroci in hodnik vtičnico (25A), razsvetljava v celotnem stanovanju (16A) in še vedno imamo skupne samodejno dvopolni stikalo (32A).

Članke na temo:

  • Vtičnica vgradna v mavčne plošče
  • Ožičenja diagram v stanovanju ali hiši
  • Načrt ožičenja rele časovni
  • Sheme z'enotnosti kablov v razdelilne omarice
  • Vezalna shema led trak

Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика