пятница, 29 августа 2014 г.

Visoke hitrosti sodobne gradbene metode

Veliko ljudi, ki odločajo, ki se bo gradil, se obrnejo na hitrost nove gradbene metode: so močno zmanjša čas gradnje in omogočajo hitrejše, cenejše, da bi dobili visoko-kakovostne rezultate.

Velika teploeffekt bloki

Med novimi načini gradnje, ki temelji na času in stroških, dodeljenih velike bloke toplotno učinkovitost. So odličen material za stene. Velika teploeffekt bloki so sestavljeni iz dveh plasti betona, in med njima je plast ekspandiranega polistirena, ki je debeline 10 cm.

Skupaj treh plasti, s'povezano, krepitev fiberglass palice. Za nemoteno spoji med bloki se uporabljajo konkretno : da malo raztopine in nato clobber njimi spoji. Kot rezultat, to je tehnologija, ki omogoča ne le, da se zmanjša čas gradnje, ampak tudi za pridobitev zidu, ki je skoraj ne razlikuje od njegove konkretne podobno.

Gradnja monolitno hiše

Sodoben način gradnje zgradb in konstrukcija je monolitna hiše. Ta metoda je popolnoma pospešuje proces gradnje in aktivno uporabljali v zadnjih letih med gradnjo nizko-dvig hiše.

Poleg tega je gradnja monolitno hiše, ki temelji na uporabi armiranega betona okvir, ki ima toga spenjača z Temelj, ki zagotavlja dolgo življenje v celotno strukturo in omogoča prost sprememb. Dobičkonosna in da se stroški gradnje monolitno hiše so lahko cenejši: v tem primeru, opažev morajo najem stene in tla, je, da bo zgrajen do pripravljenost stavbe okvir.

Okvir gradnje tehnologije

Okvir gradnje tehnologija, znana tudi kot kanadska, se nanaša tudi na nove metode hitro gradnjo. Njegova glavna prednost je manjša debelina obloge, ki omogoča, da zagotavljajo nižje stroške gradnjo hiš. Povzetek je ležaja okvir je narejen iz lesa in dopolnjene m'kako grelec. S tem se zmanjša čas gradnje: to je vse v uporabo votlih okvir plošče, ki so narejeni iz suhe Odbor v tovarni in pripravljen za namestitev.

Pripravljen stenske obloge

Pripravljen predelnih sten je druga možnost, visoka hitrost gradnje, ki je zelo priljubljena v Evropi danes se vse bolj uporablja v Rusiji. Ta tehnologija temelji na uporabo ready-made stenske obloge. Metoda vključuje ustvarjanje prilepljena žarek ali plošče. Ko je med police iz izolacija, zaprta OSP-peč. Potem je zavetišče z sadra kartona in Stiropora, mavca mrežo.

Prav tako, kot možnost, bloki na površine so lahko prekrite s plošče z imitacijo prilepljena žarek. Ker podatkov plošča je težka, potem ta hiša se zbirajo s pomočjo žerjava. Na tem Foundation se zavezuje, obremenitev, tako da moraš vnaprej vedeti, kje lahko kupi ruševin in visoke kakovosti betona, ki je Temelj biti močnejši.

Modularna gradnja

Eden izmed najbolj učinkovitih sodobnih metod hitro gradnjo, je modularna gradnja z o'capacious modulov. Ta tehnologija je uporaba okvir elementi (stropi, stene, fundacije), ki se proizvajajo v tovarni, nato pa bo njegovo namestitev..

Znotraj modula je gradnja komunikacij, vgrajena Okna in vrata, tek, zunanje in notranje obloge. V modularna gradnja za vsak modul, ki se dostavijo na gradbišču, kjer je nameščena v kleti ali na temeljnih modulov.

Pocinkanega jekla, trak za okostje

Druga novost kanadskega gradnje za trg, je proizvodnja profil U-tip z pocinkanega jekla trakovi. Ti podatki že na gradbišču je Skupščina okostje, plošče za stene, grede in plošče. Nato plošče so okrepila in je končal okvir oplaščenih Stiropora ali OSB-plošče z notranje polaganje mineralna volna izolacija.

Hiša-oblikovalec iz metalloprofil

Zanimiv nov način gradnje je dom oblikovalec metalloprofil, ki je pred kratkim z'pojavil na domačem trgu in se razvija ro s koncesijo njih. Melnikova. Komplet home-površina je sestavljena iz delov okvirja, ki je iz pocinkanega jekla, materiali za izolacijo, obloge in notranje stene, kovinske za strehe, odvodnjavanje, strešna Okna in vrata.

Ta hiša ima izvirno trikotno obliko. Vendar, če ste taki obliki ni res všeč, projektant je lahko nameščen na steno v prvem nadstropju je zgrajena iz opeke.

Uporaba sodobne metode gradnje omogoča, da zmanjša gradnji hiš v deset krat in je zelo obetaven na tem področju.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика