среда, 27 августа 2014 г.

Kaj je treba storiti pred namestitvijo odra? 2011-07-15 v območju, 16:35:55

Gradnja in rekonstrukcija.

Kaj je treba storiti pred namestitvijo odra?
2011-07-15 16:35:55


Eden od najbolj nevarnih območij zaposlitve prebivalstva, ki je gradbeništvo. Zato je za delodajalca, ki želi delati v skladu z zakonom, in razume, da je vrednost človeškega življenja, izziv organizira svoje dejavnosti v skladu z zahtevami zakona o delovnih zaščito.

Velikost delovno sodišče moralo biti dovolj, da imajo potrebno naprav, opreme, instrumentov in materialov, in ta prostor bi moralo biti dovolj, da se premaknete delavcev glede na tehniko varnost. Vsak delavec in njegovo mesto mora biti opremljen z dobro razsvetljavo v skladu z normativi. Tretja, zelo pomembna zahteva, da pred'na organizacijo prostora za delo na gradbiščih, zahteve, preden'so v dviganje in premik strukture, materiali in deli.

Glede na obstoječe norme, ta postopek je treba izvesti s pomočjo posebne mehanizme, namenjeni za dvigovanje težkih bremen. Posebna pozornost je posvečena izbiri gozdov, ki so razdeljene v dve vrsti - popis in anvandaren. Slednje se lahko uporablja, če je višina ni več kot 4 metrov, v vseh drugih primerih mora delodajalec namestite popis gozdov.

Da bi se izognili nesrečam, na gradbiščih, vnesite spusti ljudi z gozdovi, propadanje gozdov in tako naprej, mora spoštovati pravila, ki odrov na gradbiščih. To je potrebno posvetiti pozornost predvsem zaradi dejstva, da gradnja gozdov tukaj imajo pomembno institucionalno funkcijo v celotnem procesu gradnje na Splošno.

Oder so kot del svoje zasnove takšne osnovne elemente - okvir, tla in sprejem. Vsi predmeti morajo vzdržati nameščen za dano obliko vstavite. Torej, za organizacijo dela, ki vključujejo Kam'Jan zid, les, morajo vzdržati 250 kg/cm2, ob predpostavki, da je omet, obremenitev mora biti 200 kg/cm2 pri vseh drugih del, da se izvajajo obremenitev 135 kg/cm2.

Je referenčni okvir stopnic, stebrov in drugih elementov oder, ki je navpičnem položaju, je treba določiti SV'odgovornosti in da se prepreči izkrivljanje celotno strukturo, oder nastavite na plumb. Razdalja med mest in referenčni okvir ob steni, ne sme presegati 2, 6 metrov.

Torej, glede na vse zgoraj navedene zahteve za organizacijo dela na gradbiščih, lahko bi se izognili nesrečam.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика