воскресенье, 31 августа 2014 г.

M'kakšno mesto za zdravo spanje

Vir: "Lastnik"
Avtor: Lubomir Elom
Datum: 2. Marec 2010

Udobno in lepo kavč je neto'capacious atribut, ki živijo v številnih državah po svetu. Vendar, nekaj, kjer se igra tako pomembne vloge, kot v Rusiji. V obraz razširjena narrowness domačih apartmaji zofe prisiljeni služiti in kraj, dan in noč posteljo. To povzroča resne omejitve o izbiri kavč: to ne sme biti samo lepo in fit vaš apartma v velikosti, temveč tudi zanesljiv.

Najprej se moraš odločiti, kavč, kaj načrta nameravate kupiti. V tem primeru, če je bo dekoracija na majhnem prostoru, ki ponoči postane spalnici, boste verjetno morali iskati kabriolet modela. Samo kavč se lahko zloži za kompaktne velikosti, ki so res sposobni rešiti problem nasičenosti. Vse, kar morate ugotoviti, v tem primeru, je, v kakšni smeri naj se razgrajujejo prihodnosti kavč.

Seveda, vse je odvisno od konfiguracije in prostorske razmere. Vsak študent bo takoj rekel, da zofe so dveh vrst - "knjige" in "harmoniko", in čeprav ti modeli sodobnega trga za dolgo časa že ni omejeno na, glavna razlika med metodami razgradnje spalna mesta so označena pravilno.

Zofe, da krat vzporedno s steno, je "knjiga". Načelo delovanja mehanizma je zelo enostaven: dovolj je, da dvignete sedež, dokler ne klikne, in nato dajo - in širijo kavč ali pa, nasprotno, je sestavil. Večina sodobnih zofe so tudi možnost, da določi njegovo nazaj v pokončen položaj, kar je zelo priročno za tiste, ki se uporabljajo za odstranjevanje notranjega predala kavč posteljno perilo.

Glavna pomanjkljivost "knjige", ki se nanaša na ergonomija: pred preoblikovanja, ta kavč je potreba, da se premaknete stran od stene 10-20 glej, In če ste preveč leni, dnevno premakniti ta velik kos pohištva ali pa ga, recimo, v strahu za svojega spola, v korist tako imenovani " eurobook ", ki se širi po imenovanju sedeži (za sedež pade nazaj). Še posebej bistvenega pomena je "eurobook" za tiste, ki iščejo široko ležišče (150 cm in zgoraj): "knjige", tudi večina sodobnih, običajno omejeno regulativni 135 glej

Zofe, da krat naprej, ki je pravokotna na steno, opremljen roll-out mehanizmov. Mislim, da zelo veliko otrok pozna kavč: da bi se ji pripravljena za v posteljo, morate potisnite spodnji del noge, in nato dajo na svoje blazine, ki tvorijo nazaj. A košček težje in bolj sodobnim sistemom "flash": ko kavč je sestavil, to je dve mišljena letalo, in kadar je raztegnjeno, eden od njih je dane posebne gredo naprej ravnini (nazaj, ko se nagne nazaj).

Nedvomno dostojanstva vseh roll-out sistemov je velika širina postelje je od 140 do 180 ali 190 cm, kar ustreza celotno zakonsko posteljo. Slabosti vključujejo dejstvo, da se je začela kavč je precej nizka. In če za spanje skoraj na Mat ne boste počutili udobno, morate paziti, da roll-out " vrsta sistema "Delfin". Od svojih predhodnikov je drugačen, ker, zaradi strukturo treh komponent sčasoma oblike priročno višina postelje.

Seveda, poleg modela vrsta kavč je zelo pomembna kakovost vse njene elemente. Pam'ne pozabite, da je izbira kavč, boste morali, da bodite pozorni na to, kakšne materiale je svoj okvir. Morda najbolj zanesljiv način, da določi kakovost slike na oči, je, da preveri, kako natančno obdelane vse površine. Vendar pa v veliko primerih to ni mogoče, ker nosilnih delov, ki so skrite tapetništvo, in potem se je treba vprašati prodajalca, preverite vse tehnično dokumentacijo in informacije, ki jih kavč in študije, pregledi druge stranke o izdelkih iz tega proizvajalca.

V večini primerov, m'pohištvo "je" na okvir iz lesenih materialov. V relativno drago modeli, kot je les primeren (na primer bukev) ali iglavcev pasem (bor, smreka). Lahko pogosto videli v našem trgu in zofe z osnovi vezan les, lepljen iz tankih listov lesa. Debele vezane plošče" - zveni nekoliko unpretentious, vendar ta material je popolnoma voditi strojne opreme, in se ne deformira, mnogo let celo v zelo aktivnega delovanja. Vendar lepljena iverne - snovi, ki niso samo poceni, ampak tudi kratkotrajna: edina stvar na kavč se lahko iz nje, brez ogrožanja kakovosti celotno strukturo, tako da je perilo predal.

Kavč, namenjeni temu, da služijo kot spalno mesto, morajo zagotoviti, da njihovi lastniki maksimalno udobje med spanjem. In jasno je, da, karkoli, ni bilo zanesljivo design, ona je tista, ki te naloge ne bo uspelo. Tukaj je bolj pomembno je, kako in kaj je na tla, tj. m'kaj dela kavč. In prvo vprašanje, ki se pojavi tukaj, je: "ali potrebujete pomladi? " To je v veliki meri stvar okusa, ampak za optimalno zdravi (ali skoraj zdravo) hrbtenice je kombinacija pomlad enota z debelo multi-layer polnjenje.

Neizpodbitno voditelji sodobne danestrete so sintetičnih materialov, talnih oblog - blok elastična poliuretanska in poliuretanske pene (poliuretan hladno stiskanje). Njihovo življenje (kot tudi skupni stroški kavč), ki so neposredno odvisne od njihove gostote.

Na trgu danes, to je enostavno, da bi našli kavč in 300$, tudi za $ 200, vendar je najbolj verjetno, je to pohištvo, ki vam bo služil od moči leto in pol, ker se uporablja material z nizko gostoto, ki se nahaja na krčenje in oblikovanje vseh vrst "rane". Normalna življenjska doba kakovosti kavč je 8-10 let, in če želite, vseh teh letih, da se zbudiš močne in zdrave o kakovosti m'pohištvo je bolje, da se ne shrani.

Foto: BestM

Vir: Lastnik

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика